Tyhjiksi käyneet purnukat 02/16

May 16, 2016

Maailman hitain purnukoiden esittelijä täällä taas moi. Mä en oikeesti ymmärrä, että miksi mun on niin vaikea tehdä näitä postauksia silleen ajallaan. Tykkään tehdä näitä postauksia, mutta en yhtään tykkää kun paperikassillinen tyhjiä purnukoita pyörii kintuissa. Koska tietty pidän sitä kassia silleen hollilla, että muistaisin tehdä nopeammin nämä postaukset. Maanantai ja kintuissa edelleen pyörivä säkillinen (määrä juuri kasvoi mukamas huomattavasti) tyhjiä purnukoita sai minut viimein ryhdistäytymään. Joten kurkataanpa, että mitä kaikkea kosmetiikkaa loppui helmikuussa.



John Frieda, Forever Smooth Shampoo* oli oikein miellyttävä tuttavuus. Sarja oli minulle ennestää täysin vieras. Shampoo tuoksui hyvälle, vaahdottui hyvin ja teki hiukset ihanan puhtaan ja ilmavan tuntuiseksi. Voisin hyvin käyttää toistekin.

Lierac, Micellar Cleansing Water* on tarkoitettu niin kasvojen kuin silmämeikinkin puhdistukseen. Yksi parhaista, vai pitäisikö melkein sanoa, että paras testaamistani misellivesistä. Tykkäsin hirmuisesti tästä tuotteesta ja sen toimivasta pakkauksesta. Tämä misellivesi kannattaa ehdottomasti testata. Puhdisti meikit todella tehokkaasti.



Elivo, Arganöljy Vartalovoide* on apteekkituote ja sen erikoisuus on hypotuoksu. Olen kiinnittänyt aiemminkin huomiota siihen, että kun tuotteessa on tuo hypotuoksu ominaisuus niin silloin jostain syystä se ei iske minuun. Perushyvä rasva tämä kuitenkin on ja siksi tuli käytettyä loppuun.

Yves Rocher, Defiligne Vartaloa muokkaava juoma* on niin hyvää, että voisin juoda sitä joka päivä ihan vaan sen maun takia. En nyt sanoisi, että tämä juoma itsessään muokkaa vartaloa, mutta kyllä se aineenvaihduntaa ehdottomasti buustaa. Niin ja sanoinko jo, että tämä on niin hyvää!? :D



MAC, Eye Brows Crayon Pour Les Sourcils kulmakynä on niin mahtava tuote, etten voisi enää elää ilman sitä. En tiedä, että miten monta olen näitä jo kuluttanut loppuun kun aina kadotan niitä hylsyjä, mutta tästä oli jäänyt rasiakin talteen niin nappasin tuotteen uusiksi mukaan tähän postaussarjaan. Viimeeksi hehkutin tuotetta lokakuun loppuneissa. Vaatimattomasti sanoisin, että PARAS KULMAKYNÄ IKINÄ.

Lumene LAB, Age Correcting Night Cream on tainnut joskus tulla LivBoxista ja vihdoin tuli sekin testattua. Hyvä tuote, mutta en ostaisi sitä toiste, koska en tykkään kasvorasvoista, jotka eivät ole pumppupullossa. Tai oikeastaan kaikki muut pakkaustavat käy, paitsi tuollainen josta voidetta täytyy ottaa sormella tai erillisellä muovitikulla. Elämän pieni suuria ongelmia.

& Other Stories, Cleansing Wipes meikinpuhdistusliinat pitävät edelleen ykköspaikkaa, koska tämän parempia meikinpuhdistusliinoja ei vain ole.♥



Goldwell Soft Color 10V mousse on kuulunut kohta vuoden lempparituotteisiini. Niiden kärkeen se kiilasi kun keksin, että käyttämällä tätä tuotetta ns. väärin niin siitä saa aikamoiset tehot irti. Mutta en paljasta tätä kikkaa vielä, vaan teen siitä oman postauksen piakkoin. Jos haluat pitää hiustesi sävyn kylmänä niin suosittelen testaamaan tätä.

Herbina, Raikastava Kuivashampoo* on yksi lempparini kaikista triljoonista testaamistani kuivashampoista ja usein ruokakaupassa asioidessani tulee hyllystä napattua mukaan juurikin Herbinan kuivashampoota. Tässä tuotteessa hinta ja laatu kohtaa paremmin kuin loistavasti.



Pinks Boutique, Anti Ageing Serum* oli sellainen rakkaustuote, että linkkaan tähän nyt vaan postauksen, jossa kerroin siitä ja sarjasta muutenkin enemmän. Olen muuten huomannut, että nykyään yhä useammin lempparikseni nousee luonnonkosmetiikan tuotteita.

Kevin Murphy, Blonde Angel* hoitoaine oli täysin uusi tuttavuus. Tuotteen tuoksu oli jännittävä ja voimakas, mutta silti koukuttavan hyvä. Tehokkaasti keltaisuutta taittava hoitoaine teki minuun ehdottomasti vaikutuksen ja voisin ehdottomasti hankkia sitä toistekin. Vaikka tuo kuvassa oleva söpöläinen on matkakokoinen pakkaus niin riitti siitäkin moneksi kerraksi. Täytyy siis vielä mainita, että tuote on riittoisaa. Eniten ihastuksen huokauksia Kevin Murphyn tuotteissa itselläni aiheuttaa pakkaukset. Ne on vaan niin ihania!

Sephora, Supreme Body Lotion tuoksui ihanalle ja kosteuttikin kivasti. Rasvassa oli mukana pientä helmiäishohdetta ja se teki ihosta ihanan kuulaan näköisen. Kun seuraavan kerran pääsen Sephoraan niin täytyy varmaan ostaa tätä vähän isompi pakkaus.

*saatu blogin kautta
Löytyikö tästä postauksesta teille tuttuja tuotteita tai sellaisia, joiden testaus kiinnostaisi?

Mukavaa maanantaita kaikille! ♥





SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.