ALL SPRING JACKETS

May 14, 2016

Viimeisimmässä Spring Jackets -postauksessa suunnittelin tekeväni vielä näistä kaikista neljästä postauksesta kätevän koostepostauksen. Lähes ohjelmaton viikonloppu toi loistavan mahdollisuudeen istahtaa koneelle ilman kiirettä, joten päätin toteuttaa suunnitelmani nyt heti. Sääkin on muuttunut kesäisestä takaisin keväiseksi ja takille on taas ehdottomasti tarvetta. Siinäkin mielessä tämä postaus on ajankohtainen juuri nyt.

Sprin Jackets -postausten lisäksi ajattelin nostaa tähän vielä mukaan yhden keväisen asukuvapostauksen, jossa pääroolissa on myös keväinen takki, vaikka se ei tuohon postaussarjaan kuulunutkaan. Samalla kun lähdette selaamaan näitä viittä asukokonaisuutta läpi niin olisi ihanaa, jos viitsisitte kommenttiboksiin kertoa, että mikä kokonaisuus tai vaikka vain takki, oli teidän lempparinne.♥


Fluffy vest and biker jacket postauksen asu oli lähestulkoon musta, mutta pörröinen ja pastellinsävyinen karvaliivi toi asuun ihanan kontrastin. Kuvauspaikkana toimi Helsingin Tuomiokirkko. Tykkään kuvata siellä hirmuisesti, koska noi valkoiset pylväät on vaan niin upeat. Postaukseen pääset tästä.



Sporty Parka postauksessa loin asun kevyen ja mukavan parkatakin ympärille. Tuosta takista olisi moneksi, mutta heti sen nähtyäni koin sen sopivan parhaiten sporttiseen kokonaisuuteen. Postauksesta löytyy asun tarkat tiedot.



Trench Coat postauksen tähtenä toimi Lexingtonin ihanista ihanin trenssitakki, jonka ottaisin omaan vaatekaappiini koska vaan. Takin sävy, malli ja kaikki osuivat vaan niin nappiin. Ja trenssi, se sopii vähän kaiken kanssa. Tässä postauksessa yhdistin sen mekon kanssa.



Hilfiger Denim oli postaussarjan erikoisin kokonaisuus, koska yhdistin siinä kultaiset pöksyt ja denimin. Ihastuin kullan ja denimin yhdistelmään niin paljon, että ostin nuo kuvauksissa lainassa olleet Katri Niskasen legginssit itselleni. Kuvauspaikkana toimi Marsaanan terassi, joka on noussut kuvauspaikka lemppareideni kärkikahinoihin mukaan. Postaukseen pääset tästä.



Postaussarjaan kuulumaton asu on tämä. Koska tykkäsin näistä kuvista niin paljon, niin halusin nostaa tämän asun vielä mukaan koostepostaukseen. Ja takkikin on niin ohut, että kuuluu ehdottomasti enemmän kevääseen tai jopa viileän kesäiltaan kuin tuohon suhteellisen vilpoiseen päivään jolloin kuvat on otettu.
Postauksen kaikki kuvat on ihanan Anna-Marian ottamia. Kiitos vielä kerran!♥

Mistä asusta tykkäsitte eniten, entä mikä takki oli juuri sinun suosikkisi?

Kivaa iltaa kaikille! ♥



SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 comments:

  1. Tää postaussarja oli ihan hirmukiva, tällaisille peukku siis jatkoakin ajatellen ;) Ykkönen ja kolmonen taistelee mun lemppariasun paikasta, mutta ehkä tuo ensimmäinen vetää kuitenkin enemmän puoleensa <3

    ReplyDelete
  2. Oi että, tosi ihana kuulla, kiitos Pinja! <3

    Tykkäsin itsekin kovasti tehdä tätä postaussarjaa ja asujen kokoaminen vastaa kivaa olikin. :)
    Joten hyvinkin mahdollista, että syksyn ja talven takkien suhteen tulee tällainen samanlainen. ;)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.