Herkullisia hetkiä Food For Mediassa

May 4, 2016

Pari viikkoa sitten suuntasin Helsinkiin poikkeuksellisesti seuralaisen kanssa. Eikä seuralaiseni ollut ihan kuka tahansa - hyppäsin nimittäin bussiin äidin kanssa.♥

Äitini on toimittaja ja tänä vuonna suuntasimmekin jo toisen kerran yhdessä Food For Media -tapahtumaan. Yhteinen retkipäivä Helsinkiin on aika harvinaista herkkua ja siksi odotinkin tätä päivää kovasti. Keskityin kuvaamisen sijaan höpöttelemään enemmän äidin ja esittelijöiden kanssa. Onneksi muutamia kuvia päivästä oli kuitenkin kameraan ja kännykkään tallentunut.

Food For Media -tapahtumasta jäi mieleen Andre Clouet Rose Shampanja, jonka pullokin oli mitä kaunein. En edes ole mikään roseen ystävä, mutta tuo teki silti vaikutuksen. Tätä shampanjaa suositeltiin läpi aterian nautittavaksi.

Oltermanni-Reetta alkaa onneksi pikkuhiljaa ymmärtää muidenkin juustojen päälle ja ihania juustoja tapahtumassa olikin tarjolla. Emmin kova sveitsiläinen juusto olisi varmasti niin hyvää mansikoiden kanssa. Juustoa löytyy jääkaapista nytkin, sillä saimme ihanat tuotekassit tapahtumaan osallistumisesta, mutta mansikoita en ole muistanut ostaa. Jos vaikka viikonlopuksi niitä kävisi hakemassa.

Yksi miellyttävä tuttavuus oli Pastellan tuorepasta, jonka raaka-aineista lähes puolet oli kasviksia. Tuorepasta ei ole oikein ollut se mun juttu, mutta näihin tykästyin kovasti. Koostumus ja maku olivat kohdillaan ja tuorepasta toimi loistavasti osana kylmää salaattia.

Sitten haluaisin nostaa vielä esiin Leaderin uutuudet: ihania raakasuklaita ja cookies & cream proteiinipatukka, joka mielestäni maistui vähän oreo suklaalta. Raakasuklaa lempparini olivat minttu ja sitruuna-inkivääri. Niin ja sitruunasta tuli vielä mieleen yksi paras jäätelö ikinä tittelin ansaitseva tuttavuus: Pirkan maidoton sitruunajäätelö.♥

Kuvissa näkyvät kauniit minileivokset olivat Ravintolakoulu Perhon oppilaiden tekemiä. Allergioideni takia en valitettavasti pystynyt maistamaan näistä mitään, mutta leivosten kauneus houkutteli kuvaamaan.
Yleensähän mulla on näitä ruoka ja juoma hehkutuksia vaan snäpin (reetta_e) puolella, mutta nyt oli kyllä kiva kirjoitella kerrankin niistä tänne bloginkin puolelle. Kiitos siis kivasta tapahtumasta Akvamariinille ja mitä parhaasta seurasta äidille.♥

Ihanaa keskiviikkoa kaikille ja muistakaa nauttia näistä upeista säistä! ♥ 


 



SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

7 comments:

  1. Noi Pirkan maidottomat jäätelöt on kyllä hyviä ja ihanan kesäsiä, raikkaita makuja! :)

    ReplyDelete
  2. Olen lisännyt sinut snäppiin jo parikin kertaa, mutten ikinä nää sinun snäppejä.. :(

    ReplyDelete
  3. Hei tää on nyt tosi noloa, mulla oli näköjään ollut siellä asetukset ihan väärin! Oon toivoton! :D
    Kiitos kun sanoit tästä! Ja koitapa nyt uudemman kerran! :)
    Jos toimii niin viitsitkö vielä vinkata siitä mulle? :)

    ReplyDelete
  4. No niinpä ja jotenkin ihana se koostumus. Tulee vähän mieleen jäätelön ja sorbetin yhdistelmä. :)

    Näitä tulee varmasti kesällä löytymään meidän pakkasesta. :)

    ReplyDelete
  5. Tuo jäätelö kuulostaa hyvältä, pakko testata :)

    Ja hei, tuohon ylempään kommenttiin liittyen.. Mäkin liitin sut jo aikoja sitten snapchatiin ja eilen vasta näin sun ekat snäpit!

    ReplyDelete
  6. […] ← Herkullisia hetkiä Food For Mediassa torstai 5. toukokuu 2016 […]

    ReplyDelete
  7. Joo, uskon että tykkäät! :)

    Ja hei vaan hei, tää snäppijuttu on niin taas meikän säätöä, mutta nyt tein aiheesta ihan oman postauksen ja ongelma on ratkaistu... :D

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.