KappAhl Vintage Stories SS16

May 10, 2016

KappAhl on petrannut viime vuosina paljon. Valikoiman yleisilme on muuttunut huomattavasti ja ainoastaan positiivisessa mielessä. Vuosiin en käynyt kyseisessä liikkeessä ikinä, mutta vaikkapa viime kesänä bongasin itseni useampaankin kertaan KappAhlin rekkien ääreltä.

Ehkä eniten KappAhlin valikoimasta kiinnostaa näin keväisin Vintage Stories -mallisto, koska se tuo tullessaan lupauksen kesästä. Pitsi, se vaan niin kuuluu kesään. Ja vieläpä valkoisena tai haalean pastellisen nudena se kuuluu siihen entistä enemmän.

En ehtinyt töiden takia Vintage Stories -malliston omaan pressiin, mutta käväisin kurkkimassa sitä Marsaanalla sitten jälkikäteen. Samalla nappasin mallistosta muutamat kuvat siinä lempparipaikassani, jossa tykkään kovasti kuvata. Vanhojen rakennusten leveät ikkunalaudat ovat ehdottomasti heikkouteni.

Mallisto näytti ihanan raikkaalle ja siihen kuuluvat pitsiunelmat sopivat helposti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mitä pukisin niiden kanssa? Mielestäni paras asuste valkoiselle pitsivaatteelle on kauniisti päivettynyt iho. Ja takiksi valitsisin mustan bikertakin tai rennon ja kulutetun farkkutakin.
Kauppoihin tämä KappAhl Vintage Stories -mallisto tulee tämän viikon aikana.♥

Nyt riennän jatkamaan Suomen matsin katsomista. En kyllä saisi arki-iltana katsoa tähän aikaan mitään tällaista, koska oon niin paineissa, että saa nähdä tuleeko uni silmään ollenkaan. Toivottavasti Suomi voittaa. 

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! ♥

 




2 comments:

  1. Aivan ihania kuvia! Pitsi todellakin kuuluu kesään! Viime aikoina olenkin ostanut etenkin tyttärelle paljon vaatteita Kappahlin valikoimasta, sieltä löytyy kaikkea kivaa ja tyttömäistä. :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos Niina, ihana kuulla että tykkäsit kuvista! <3

    No niin kuuluu! :)
    Huomasin viikolla Helsingissä kävellessäni, että Kappiksen ikkunaan rakennettiin Vintage Stories stailausta ja tuli niin kesäinen olo! :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.