Muuttokuulumisia

May 29, 2016

Blogi on ollut ahdistavan hiljainen koko viikon. Uuden luominen on inspiroivaa, mutta samalla aikaa vievää. Tällä hetkellä tosin mielentilaani kuvaa parhaiten sana: turhautunut. Miksi tekniikan pitää olla niin hankalaa? Miksi en voi puhua tekniikan kieltä?
Oma kieleni on lähempänä muotia ja kauneutta. Niihin liittyvissä asioissa onnistun paremmin. Elätän itseni sillä, että teen muista kauniita ja helpotan sillä heidän arkeaan. Tänään säästin ystäväni kampaamokäynniltä, koska kätevänä tyttönä napsin kaksihaaraiset pois höpöttelyn lomassa.
Sain inspiksen reilu viikko sitten uuden blogin bannerikuvan suhteen ja vaikka aikataulu oli tiukka niin siinäkin onnistuttiin. Banneri on nyt valmis, mutta muuten sitten onkin kaikki aika vaiheessa edelleen. Muuttaminen on aina perseestä, juurikin sen pakkaamisen ja purkamisen suhteen. Blogin muuton kanssa tuntuu pätevän aivan sama juttu, varsinkin tuo virtuaalinen muuttomatka tuntuu olevan ihan jäätävän pitkä.
En jaksa odottaa ja turhaudun helposti. Tää päivä onkin ollut niin turhauttava, kun oikein mikään ei ole tekniikan osalta sujunut. Varasuunnitelmia on vaan tehty ja niihin tullaan varmastikin turvautumaan. Ja sitten mun pää, se ei tykkää odottamattomista jutuista ei niin yhtää ja päivästä iso osa onkin mennyt migreeniä potien.
Sitä vaan, että vihaan muuttamista, ihan kaikissa muodoissa.
Mutta lohdullista on se, että ne jotka osaavat asioille jotain tehdä niin ovat edelleen vahvasti sitä mieltä, että blogi aukeaa uudessa osoitteessaan 1.6, vaikka ihan kaikki postaukset eivät siihen mennessä sinne varmastikaan ole siirtyneet.
Pienin askelin siis kohti uutta viikkoa ja luottakaa tekin niihin minua fiksumpiin sen verran, että tallennatte tämän uuden osoitteen jo nyt koneelle: reettaekstrom.com
Mukavaa uutta viikkoa teille kaikille! ♥

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.