Sephora & Oreo arvonta

February 29, 2016



Olen usein maanantaisin niin jäissä, ettei blogikaan päivity. Vaikka kuinka olen koittanut muuttaa asennettani maanantaita kohtaan niin siltikään se viikon ensimmäinen päivä ei ole muuttunut myönteisemmäksi. Usein kämmäilen eniten juuri maanantaisin ja siksi työpäivän jälkeen on kiva käpertyä sohvalle katsomaan jotain hömppää.

Mutta nyt ajattelin yrittää käynnistää tämän viikon vähän positiivisemmin. Tänään on meinaan talven viimeinen päivä ja sitä seuraa väistämättä kevät. Koska maaliskuu on kevätkuukausista ensimmäinen, niin olen jo virittäytynyt siihen fiilikseen, että kevät on ihan just täällä. Ja tätä kevään tuloa on syytä juhlistaa. Okei, talvinen sää tuskin on kadonnut heti tiistaina, mutta kevät on hyvä toivottaa tervetulleeksi keväisellä arvonnalla.


Mietin ensin tämän arvonnan järjestämistä tammikuun lopulla, koska tammikuiselta Tukholman reissulta tämän palkinnon lähes kokonaisuudessaan hankin. Aika pian tulin kuitenkin siihen tulokseen, että tämä arvonta sopii parhaiten toivottamaan kevään tervetulleeksi.

Sephoran oma kosmetiikka on koukuttanut minut täysin. Ensimmäisestä Sephora käynnistäni taitaa olla viitisen vuotta aikaa. Paljon kehutut Sephoran fibre maskit ovat pelastaneet monet huonot naamapäiväni ja siksi halusin ehdottomasti ottaa pari niitä tähän arvontaan mukaan. Kevät ja meikkaaminen sopii täydellisesti yhteen. Itse ainakin inspiroidun kokeilemaan uusia juttuja juuri keväisin. Siksi mukana arvonnassa on meikkejäkin. Ja siinä kohtaa kun makoilee rentoutuneena fiber mask kasvoillaan, niin saattaa alkaa tekemään mieli suklaata. Tästä syystä palkintona on myös Oreon vaarallisen hyvää suklaata. Olen käynyt aikamoista tahtojen taistoa itseni kanssa, että tuo suklaalevy on pysynyt avaamattomana. Asiaa on auttanut se, että tietääkseni Milkan Oreo suklaata ei saa maista tuossa koossa, joten olisi ollut vähän noloa syödä teille palkinnoksi hankkimani suklaa kun en olisi saanut uutta tilalle.


En siis ole toteuttanut tätä arvontaa kenenkään kanssa yhteistyössä, vaan järjestän tämän ihan vaan siksi, että on niin parasta kun tulee kevät ja saa jättää kaikki kurjat jutut sinne pimeiden kuukausien varjoon. Olen myös kiitollinen teille siitä tuesta, jonka annoitte, kun kerroin taistelustani stressin kanssa.
Tämän arvonnan kommenttiboksissa toivonkin näkeväni teidän kuulumisianne.♥ Miten teillä menee? Mistä haaveilette juuri nyt?

Ja tottakai arvonnassa on mukana vaikka kommentoisi ihan vaan moi. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta jotenkin, mitään muuta ei osallistuakseen tarvitse tehdä.

Arvonta käynnistyy nyt ja päättyy sunnuntaina 6.3 klo 22.00. Superisti onnea kaikille arvontaan ja oikein ihanaa uutta viikkoa! ♥





SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

79 comments:

  1. Pakko osallistua! Noi Sephoran maskit on niiiin parhaita! Niitä tulee kyllä aina ostettua muutama jemmaan.

    Minä haaveilen myös keväästä ja tosiaan minunkin mielestä huomenna on kevään ensimmäinen päivä. :D Mullahan on synttärit 1.6. joten sillon on joka vuosi sitten kesän eka päivä. Sitä odotellessa!

    Mulla on useampikin postausidea ja ajattelin näin maanantaivapaan kunniaksi naputella useamman postauksen valmiiksi. Näinköhän onnistun, täälläkin tahtoo aina maanantaisin olla vähän laiska meininki...

    ReplyDelete
  2. Jännitystä ja hieman stressiäkin tuottaa uuden työn hakeminen. Ainakin nyt jaksan ajatella, että tulevaisuus tuo jotain aiempaa parempaa eteen.

    ReplyDelete
  3. Oreo ja Sephora! Ihan mahtavaa! :D

    ReplyDelete
  4. Olen jo totaalisen kyllästynyt talveen mutta tätäkin ankeaa maanantaita piristää ajatus tulevasta aurinkolomasta viikolla 15.

    ReplyDelete
  5. Ihana arvonta! Juuri viikonloppuna ystäväni kanssa mietittiin miksi Sephoraa ei ole Suomessa! Oreo suklaa.. ♡
    Ihanaa kun aurinko on alkanut paistamaan, vaikka odotankin innolla toukokuun lomaa :)
    Aurinkoista maanantaita! :)

    ReplyDelete
  6. moi!! mulla menee hyvin, oikeestaan paremmin kuin pitkään aikaan. ootan kevättä niin paljon jo <3

    ReplyDelete
  7. Itselläni on hieman haikeat fiilikset, sillä sain juuri kuulla että työni päättyy kesän alussa. Toivonkin itselleni voimia hakea uusia töitä alaltani ja että tärppäisi. Vastapainoksi olen päättänyt taas alkaa käymään säännöllisesti kuntosalilla, vähän tullut taukoa ja ollut vaikea taas lähteä. Muutama kerta takana ja eiköhän taas ala treenit luistamaan.

    ReplyDelete
  8. Kevään tulo ja aurinko virkistää ihanasti! Oli pitkään sellaisia loskajaksoja, jolloin ei huvittanut tehdä mitään, mutta onneksi sää on nyt ollut parempi. Tunnen itseni tosi pirteäksi ja energiseksi kevään myötä. c:

    ReplyDelete
  9. Onpas herkullinen arvonta! Minä odottelen myös kovasti kevättä ja olisi ihanaa päästä matkalle johonkin lämpimään :)

    ReplyDelete
  10. Olisi ihana päästä testaamaan Sephoran meikkejä, eivät ole ennestään tuttuja.
    Ja on niin ihanaa kun aurinko paistaa ja tietää, että kevät tulee. Omat energiatasot nousee heti paljon korkeammalle.
    Ihanaa ja ennenkaikkea aurinkoista maanantaita :)

    ReplyDelete
  11. Kiitos kysymästä, mulle kuuluu ihan hyvää. Tasan vuosi sitten jäin opintovapaalle pitkäaikaisesta työstäni ja nyt vapaata on jäljellä vielä toinen vuosi. Opinnot ovat sujuneet kivasti, mutta hieman stressaa muutamat rästissä olevat tehtävät... ei vaan saa aikaiseksi hoitaa niitä pois! Se olis yks päivä ja ne olis tehty! Ehkä tänään otan ne vihdoin työn alle. =)

    Karkauspäivän kunniaksi haaveilen rakkaudesta. ;)

    Mukavaa viikon alkua sinullekin!

    ReplyDelete
  12. Mukana ihanassa arvonnassa ja kevättä odotellen. Vaikka on vasta talviloma mutta kuitenkin.

    ReplyDelete
  13. Voi miten ihanaa että järkkäät tällaisen arvonnan kevään kunniaksi! Ja mitä mun kuulumisiin tulee, niin tällä hetkellä menee itse asiassa yleisesti ottaen todella hyvin, paremmin kuin pitkään aikaan! Alkaa kaikki melko kauan ahdistusta aiheuttaneet tulevaisuuteen liittyvät jutut olemaan selvillä, mistä oon ihan superiloinen ja innoissani :) Ainoa mikä juuri nyt vähän latistaa tunnelmaa on pieni flunssanpoikanen ja sormet ristissä toivon, ettei tää kehity miksikään kurkku- ja pääkipua pahemmaksi! Mutta flunssaa lukuunottamatta hyvin menee :)

    ReplyDelete
  14. Kuuluu erittäin hyvää! :) Aurinko paistaa ja vihdoinkin tuntuu siltä, että kevät on oikeastikin tulossa. <3 Ihanaa aurinkoista päivää sulle!

    ReplyDelete
  15. Mukavaa kevättä sinulle! :)

    ReplyDelete
  16. Mielelläni osallistun, Sephora on minulle aivan uusi tuotesarja.

    ReplyDelete
  17. Ihana arvonta, ehdottomasti mukana!
    Pyysit kertomaan, että mitä kuuluu. No, elämä ensimmäisen lapsen kanssa ja äitiys on yllättänyt, niin suunnattoman rakas kun tuo juuri nyt vieressäni tuhiseva pikkuinen onkin! Olen tämän elämän mullistuksen myötä vähän hukassa itseni ja identiteettini kanssa ja koitan vissiin edelleen käsitellä synnytystraumoja. Aikaa ja voimia itselle ja omille jutuille saati sitten miehelle tai ystäville ei juuri löydy, ja vaikka olen äitiys"lomalla", niin väsymystä, stressiä, yksinäisyyttä ja ahdistusta riittää. Näin rehellisesti sanottuna. Vaikka on niitä aivan ihania, ainutlaatuisia hetkiäkin, joka päivä! En vaihtais päivääkään, mutta ei tämä helppoa ole ollut. Mutta kyllä tämä varmasti tästä.
    Kiitos kauniista blogistasi ja voimia & iloa kevääseen!

    ReplyDelete
  18. Surku, koska poikaystävä lähti takasin kotia kohti (välimatkaa siis kahden maan verran..) :( Kouluhommat ei tahdo inspiroida, pääsiäislomaa odotellessa!

    ReplyDelete
  19. Oijoi mikä arvonta!
    Tuleva kevät ja auringonvalo ilahduttaa, mutta muuten elämässä riittää tällä hetkellä vastoinkäymisiä.
    Vakavaa ja vielä vähän vakavampaa.

    ReplyDelete
  20. Ihana arvonta!
    Maaliskuu alkaa fiiliksellä, että pää ja kalenteri ovat ihan liian täynnä kaikkea ja mikä tahansa, sinällään ihan merkityksetönkin, voi murtaa kamelin selän. Vaikka vain auton tyhjentynyt tankki (käynti bensapumpulla kun voi viedä sen viisi minuuttia ja musertaa aikataulun) tai kaapista loppunut kahvi.

    Yritän kyllä tsempata itseäni parempaan tunnelmaan. Silti vaan tuntuu, että vauhti vain kiihtyy kevättä kohden, eikä loppua näy ennen koulun kevätjuhlia!

    Siitäkin huolimatta, kevät on ihan lempiaikaani! Noin yleensä.

    ReplyDelete
  21. Minulle kuuluu hyvää! Koulussa kevätlukukausi pian jo voiton puolella ja tuleva hiihtoloma polttelee kovasti. Tällä hetkellä haaveilen kesätöiden löytämisestä! Pakko osallistua tähän arvontaan, aivan huikea palkinto! Mukavaa viikkoa sinulle! :)

    ReplyDelete
  22. Ihana arvonta, ehdottomasti mukana! Ja kuuluukin hyvää :D

    ReplyDelete
  23. Ihana arvonta ja ihana sinä! Tähän hetkeen kuuluu paljon kuntoilua ja terveellistä elämää, projekti jonka aloitin vuoden alussa ja jonka työ tuottanut jo hienoa hedelmää :)

    ReplyDelete
  24. Mukana! Kivaa kevättä

    ReplyDelete
  25. En tajunnutkaan aiemmin, että huomenna tosiaan alkaa kevät :) Viikko talvilomaan, toivottavasti aurinko jaksaa paistaa ensi viikolla yhtä kauniisti kuin viime viikonloppuna.

    ReplyDelete
  26. Haaveilen tulevasta keväästä ja auringonpaisteesta mökin rannalla. Eihän kesälomaan ole enää pitkä aika :D

    ReplyDelete
  27. Ihana arvonta, mukana ehdottomasti ! :) Minä haaveilen tällä hetkellä ulkomaanmatkasta, mitä olemme suunnitelleet loppukesälle tai syksylle :)

    ReplyDelete
  28. Moikka. Suloinen arvonta. Minulla menee kohtuudella, odotan malttamattomana että äitiysloma alkaa torstaina. Vielä se kevätvauva tulee!

    ReplyDelete
  29. Kiva, kun kevät tulee. Kaipaisin jo kovasti lämpimiä kelejä. Haaveilen rantalomareissusta, mutta tällä hetkellä ei taida budjetti joustaa.

    ReplyDelete
  30. Sephoran tuotteita en olekaan ennen kokeillut, joten olis kiva saada niitä testiin. Ja toi oreo-suklaa <3
    Eli mukana todellakin.

    ReplyDelete
  31. Toi Oreosuklaa on niin huikeeta, et pakko osallistua (vaik saishan sitä kaupastakin..) ja oishan noi Sephoran tuotteetkin ihan kivoja! :)

    ReplyDelete
  32. Moi! Mulle kuuluu kiirettä, koska luen terveystietoa kirjoituksiin parin viikon päähän. Olipa hassusti muotoiltu lause :-D
    Sephora on mulle aivan uusi ja kokeilematon, joten oon niin mukana!

    ReplyDelete
  33. Just nyt haaveilen tuosta suklaalevystä :P

    ReplyDelete
  34. Ihana arvonta ja niin kauniita kuvia!
    Keväässä on aina oma ihana fiiliksensä, mukavaa kun kesäkin on jo pian täällä ❤

    ReplyDelete
  35. Haaveilen oman alan työpaikasta kotikaupungissani tai jossain sen lähikunnassa.

    ReplyDelete
  36. Edessä on stressaava abikevät ja pitäisi myös tehdä lopullinen päätös siitä minne hakee - melko hektistä siis! Sephora on kyllä yks lempparimerkkejä :)

    ReplyDelete
  37. Tulevaisuus mietityttää, mutta uskon että kevät tuo lisää boostia pohdintoihin :)
    Arvonnassa mukana!

    ReplyDelete
  38. Mukana arvonnassa! :) Kylpylälomasta haaveilen tällä hetkellä.

    ReplyDelete
  39. Siinä se, semisti kai. Odotan kevättä ja että saisin elämäni uuteen uskoon !

    ReplyDelete
  40. Ihana arvonta, ja valtakunnassa kaikki hyvin!

    ReplyDelete
  41. Mukana ollaan, ihanat palkinnot! Kivaa, ja toivonmukaan aurinkoista, kevättä sulle! :-)

    ReplyDelete
  42. Haaveilen tasapainosta ja uudesta kodista :) Sekä siitä, että saisin kuntoutettua itseni takas töihin :P

    ReplyDelete
  43. Ihana arvonta, olen innolla mukana :) Tämä kevät menee remonttia suunnitellessa, toivottavasti päästään pian toteutusvaiheeseenkin :)

    ReplyDelete
  44. Halusin osallistua pitkästä pitkästä aikaa mihinkään blogikilpailuun, koska ajatuksesi on niin kaunis. Järjestät kilpailun jakamalla hyvää muille niin välittyy myös sun hyvä fiilis, joka taas tekee minut hyvälle tuulelle. 😊☀️

    ReplyDelete
  45. […] ← Sephora & Oreo arvonta tiistai 1. maaliskuu 2016 […]

    ReplyDelete
  46. Kevään lapsi ei usko vielä kevääseen, mutta suklaa maistuu aina! Onni voi potkaista blogiarvonnassa.

    ReplyDelete
  47. Oon aina halunnut maistaa tota Oreo-suklaata, kun sitä kehutaan ihan joka paikassa. Suomesta saa vaan tylsiä pieniä levyjä. Eli haaveilen nyt tuosta suklaalevystä sitten ilmeisesti. Ehkä sen lisäksi pikkuisen keväästäkin, toppavaatteet kyllästyttää hieman vaikka ne onkin helppo ratkaisu aina kotoa lähtiessä. Mut eniten mielessä on toi suklaa kummiskin.

    ReplyDelete
  48. Aurinkoista kevättä! Mukana arvonnassa.

    ReplyDelete
  49. Oi, Oreo! Mukana ollaan

    ReplyDelete
  50. Sephora on niin ❤️ Ainakin sutien osalta. Toivottavasti voisin joskus testata heidän naamioitakin. 💝

    ReplyDelete
  51. Hihii, noi maskit on kyllä niin pelastajia ja myös takuuvarmasti saa hyvät naurut kun sen vetää naamalle! :D

    Jes, ihanaa että en oo yksin tän kevät ajatuksen kanssa vaikka eilen aamulla oli -6 astetta pakkasta! :D

    Miten kävi, onnistuitko urakoimaan postauksia? ;)

    ReplyDelete
  52. Ihana kuulla, että pystyt ajattelemaan noin. <3

    Ja vaikka se välillä vähän kliseiseltä tuntuukin, niin usein se "kaikella on tarkoituksena" -lause pitää paikkansa.

    Tsemppiä työnhakuun! :)

    ReplyDelete
  53. Aivan mahtavaa, loman odotus on aina niin parasta, nauti! :)

    ReplyDelete
  54. No niinpä, kyllähän se hyvin Helsinkiin sopisi! <3

    Kiitos ja aurinkoisia päiviä sinullekin! :)

    ReplyDelete
  55. Oih, mukana arvonnassa😍

    ReplyDelete
  56. Orea himoitsen (vaikka ei saisikaan syödä, ainakaan paljon) ja Sephoran nimen olen kuullut, mutta en ole koskaan kokeillut heidän tuotteitaan. Kevättä myös täällä kovin odotellaan ja ekaa kunnon kesälomaa pitkästä aikaan.

    ReplyDelete
  57. Kyllästyttää tämä talvi jo. Onneksi on maaliskuu. Odotan kevättä ja kesää, lämpöä ja aurinkoa. Kaunista luontoa ja värejä. Hymyileviä ihmisiä!

    ReplyDelete
  58. Moi, mulle kuuluu ihan hyvää. Kevät alkaa ja lumet sulaa, pääasia! Odotan kesää, ofc, kesälapsi.. Toivon pääseväni kouluun syksyllä ja mietin vakavissani toisen koiran hankintaa!

    Kiva seurailla sun blogia kun ollaan samalta paikkakunnalta, ja taidat ollakkin serkkuni kanssa hyviä kamuja... (: Mun mielestä saat jatkaa samaan malliin, kivan maanläheinen, mutta silti tosi kiva ulkonäöllisesti tää sun blogi!

    Mielelläni osallistun arvontaan :) Toiv Sephoralla pääsis itekkin joskus käymään. Barcelonan reissua odotellessa siis... :p

    ReplyDelete
  59. Pakko myös osallistua arvontaan. Olen jo pidempään seuraillut sun hienoa blogia ja tulen vastaisuudessakin seurailemaan :)

    ReplyDelete
  60. En ole mitään kuvassa olevia tuotteita testannut joten innolla mukana arvonnassa 😊

    ReplyDelete
  61. Ihana kuulla ja mahtia kevättä sinulle! <3

    ReplyDelete
  62. Mukana 🙋🏻✌🏻️

    ReplyDelete
  63. Mukana oon! Täydelliset palkinnot!😊

    ReplyDelete
  64. Mukaan kivaan arvontaan.

    ReplyDelete
  65. Voi eikä, oma tukholman reissu on juuri takana joten ihan superi skaba! Varsinkin, kun tukholmassa oli niin paljon kaikkea muuta, ettei sephorassa ehtinyt vierailla.

    ReplyDelete
  66. Noi maskit on ihan parhaita <3 ihan must aina, kun pääsee sephoraan! Onneks pian pääsee taas kuluttamaan rahansa sinne :D

    Kivaa viikonloppua <3

    ReplyDelete
  67. Ihana arvonta! Tällä hetkellä haaveilen siitä, että vaikkapa kesään mennessä poikaystäväni olo paranisi. Haaveilen myös siitä, että pääsisin unelmieni kouluun!

    ReplyDelete
  68. Eikä miten ihana tyyli toteuttaa arvonta! :-D
    Opiskelu stressaa tällä hetkellä tosi paljon, joten haaveilen vaan siitä hetkestä kun ylppärit on ohi. Ja uudesta videokamerasta!

    Sephora on kyllä huippukauppa, olen ehdottomasti mukana :-)

    ReplyDelete
  69. Ihana arvonta, mukana! 🙋🏼 Kesää ja kevättä ootan innoissani ja niitä aurinkoisia kelejä. Mahtavaa kevättä sulle!

    ReplyDelete
  70. Kiva teksti ja osallistun arvontaan ☺

    ReplyDelete
  71. Kaikenlaisten vastoinkäymisten sekamelskassa on itsensä hoitaminen jäänyt, mutta haaveilen pääseväni taas normaalimpaan arkeen ja kunnon hoitaminenkin onnistuu jälleen.

    ReplyDelete
  72. Oivoi! Kyllä!

    ReplyDelete
  73. Mukana arvonnassa ollaan! :)

    ReplyDelete
  74. Mä oon kans ihan koukuttunu Sephoran tuotteisiin! Harmi vaan ettei Suomesta niitä löydä :c

    ReplyDelete
  75. Ihanaa, että osallistuit arvontaan ja kerroit kuulumisesi. Laitoin sinulle juuri sähköpostia! ;)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.