Tällä hetkellä…

May 31, 2016

…istun koneella ja pohdin, että miten kaikki tulee sujumaan. Jännittää ihan hirmuisesti, koska nyt ollaan jo niin lähellä muuttoa. Sitä on jotenkin vaikea edes käsittää, että nyt se oikeasti tapahtuu. Blogi tulee aukeamaan huomenna osoitteessa reettaekstrom.com, mutta on vielä vähän auki, että mihin aikaan. Lähden tästä kohta takaisin töihin ja kun työt on tehty niin istahdan koneelle ja jatkan pohtimista viimeisten puuttuvien palasten suhteen.
Kun kaikki alkaa loksahtelemaan kohdalleen, toivottavasti vielä tämän vuorokauden puolella, niin teen vielä yhden postauksen tänne, jossa ilmoitan että millä aikataululla blogi huomenna tulee aukeamaan.
Vaikka olo on hirveän odottava uuden ulkoasun ja osoitteen ja kaiken suhteen niin toisaalta iski myös iso haikeus tänään kotipihalla istuessani. Tänne Bellaan jää kuitenkin monta sellaista tuttua ja ihanaa bloggaajaa, joihin en luultavasti olisi edes koskaan tutustunut ilman Bellaan siirtymistä. Ja miten hyviä tyyppejä olen löytänyt tästä porukasta tämän reilun vuoden aikana, se on jotain niin hienoa.♥ Yhdeksi isoimmaksi tuekseni ja vakkari kuvausseuralaiseksi on noussut Anna-Maria, jonka kanssa synkkasi jotenkin heti ihan älyttömän hyvin kun muutin Bellaan. Anna-Maria siirtyi toiseen blogikotiin jo syksyllä, mutta yhteydenpito ja treffailu ei ole kadonnut mihinkään. Ilmaan Bellaa emme ehkä olisi koskaan tutustuneet kunnolla.
Olenkin hyvin kiitollinen siitä, että miten upeita ihmisiä bloggaaminen on ympärilleni tuonut.♥
Elän tällä hetkellä sellaista harvinaista aikaa, että ympärilläni on enemmän upeita ihmisiä kuin koskaan ennen. Ehkä juurikin siksi uskallan nyt hypätä takaisin omilleni. Sillä tiedän, että vaikka nyt menetän Bellan mahtavan Helpdeskin, niin ympärilleni jäävät kaikki ne upeat tyypit, joilta voin kysyä apua koska vaan.♥
Kiitos että olette olemassa!♥
Ja iso kiitos myös teille lukijoille, ilman teitä ei bloggaamisessa olisi oikein mieltä. Toivottavasti jatketaan höpöttelyä uudessakin osoitteessa! Eli pistäkäähän uusi osoite muistiin: reettaekstrom.com ♥
Kivaa tiistaita kaikille ja palaan tosiaan vielä illalla sen huomisen aikataulun kanssa! 
Alla kuvia la-ma ajalta snäpistä (reetta_e), vähän niinku tiivistettynä viime päivien muuttokuulumiset.

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.