Päivän asu + alennuskoodi Katri Niskaselle

March 7, 2016

Nyt sitten rasti seinään, meinaan tämän blogin historian aikana ei montaa kertaa ole käynyt niin, että päivän asu päätyisi blogiin vielä samana päivänä. Muistan ehkä yhden kerran tätä ennen näin käyneen, joten jonkinlaista historiaa ollaan tässä nyt heti maanantaina tekemässä.

Suuntasin tänään heti aamusta Turkuun ripsihuoltoon ja sen jälkeen treffasin ystäväni lounaan merkeissä. Halusin pukeutua rennosti, mutta siististi ja niinpä valitsin ylleni Katri Niskasen suunnittelemat vaatteet. Noita nahkaleggareita olenkin jo ehtinyt hehkuttamaan lähes liiaksi asti, joten totean vaan, että ne on edelleen ihan mun lempparit ja enemmän niistä pääsee lukemaan täältä.



Rakastan mustia ja yksinkertaisia vaatteita, mutta ilman Katrin kehotusta en olisi luultavasti koskaan uskaltanut sovittaa tuota kuvan kauniisti laskeutuvaa mustaa paitaa. Syy siihen on se, että koin sen jotenkin liian naiselliseksi itselleni tuon upean leikkauksen takia. Paitaa kokeiltuani ihastuin ensimmäisenä sen materiaaliin, joka tuntuu aivan ihanalta päällä. Pikkuhiljaa olen tottunut tuon paidan naisellisempaan ilmeeseen ja kun nyt ensimmäisen kerran näen sen näin kuvien kautta päälläni, niin ei se tunnukaan enää yhtään niin vieraalle. Mitäs te tykkäätte tuosta paidasta?
Ja sitten mulla olisi teille jotain ihanaa huomisen naistenpäivän kunniaksi. Sain meinaan jaettavaksi -20% alennuskoodin Katri Niskasen verkkokauppaan.

Koodi on REETTAE2016 

Ja sillä saa Katri Niskasen verkkokaupasta -20% alennusta 7.3.-13.3.2016. Verkkokauppaan pääset kätevästi suoraan tästä.

Aika monet on multa kyselleet noista tekonahkaleggareista, joten nyt jos koskaan kannattaa tämä tarjous hyödyntää ja hankkia nuo ihanuudet omaankin vaatekaappiin.

 ♥ Ihanaa ja kaunista naistenpäivää kaikille teille upeille naisille! ♥



Kuvat: Diina-Maria / DailyChic

Sunnies, ALDO

Lips, MAC

Scarf, & Other Stories

Sorrow Top, KATRINISKANEN (collaboration)

Coat, Zara

Skin Pants, KATRINISKANEN (collaboration)

Shoes, Skpunkten



SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

7 comments:

  1. Reetta, sä oot upee! Ihana asu! <3

    ReplyDelete
  2. Onpa hyvän näköiset noi housut! Mukavaa keskiviikkoa! :)

    ReplyDelete
  3. Mä nyt ihan häkellyin, kiitos ihana! <3

    ReplyDelete
  4. Ja mikä parasta, ne on niin ihanat jalassa! :)

    Kiitos samoin Katja! <3

    ReplyDelete
  5. Onpa kyllä ihana asu! Tykkään mustan asun ja beigen takin kontrastista niin värien kuin tyyliensä puolesta <3

    ReplyDelete
  6. Kiitos kovasti ihana ja huippua viikonloppua! <3

    ReplyDelete
  7. […] Niin ja muistuttaisin vielä tämän ja huomisen voimassa olevasta Katri Niskasen alennuskoodista, josta löydät tarkemmat infot maanantain postauksesta. […]

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.