Blogin synttäriarvontaviikko: Lumene ja kevään uutuuksia

March 23, 2016

Olen ollut jo vuosia Lumenen meikkivoiteiden suuri fani. Tällä hetkellä käytössä on Lumenen Nude Perfection meikkivoide ja olen tykännyt siitä kovasti. Sillä saa ihanan tasaisen lopputuloksen kiireisenäkin aamuna, jolloin meikkaamisen on aikaa vain minuutteja. Meikkivoiteen nimi ja lopputulos kulkevat todellakin käsi kädessä tässä tuotteessa.

Mutta nyt ei puhuta meikkivoiteista sen enempää vaan sukelletaan kohti kesää Lumenen ihanien uutuuksien kanssa. Näiden uutuuksien herkulliset pakkauksetkin ovat kuin itse kesä. Ja paljastan nyt heti, että postauksessa mukana olevat huulikiilto ja huuliöljy ovat sellaisia tuotteita, joita ei edes saa vielä kaupoista. Sinne ne ilmestyvät sitten huhtikuun aikana.



Huuliöljyt ovat kosmetiikkamarkkinoiden yksi uusista jutuista ja tällä hetkellä niitä onkin ollut myynnissä ainoastaan hintavimmilla merkeillä. Olenkin todella innoissani, että Lumene tuo markkinoille tällaisen huuliöljyn, koska tuotteen idea on niin toimiva. Huuliöljyissä mua koukukuttaa niiden ihana tuoksu. Hankin about vuosi sitten YSL:n huuliöljyn ihan vaan sen tuoksun takia ja myös tässä Lumenen huuliöljyssä on todella herkullinen tuoksu.♥ Tämä huuliöljy kosteuttaa superisti ja itse tykkään käyttää huuliöljyä myös huulipunan päällä. Sen kosteuttava vaikutus auttaa huulimeikkiä kestämään tasaisempana pidempään.

Ja sitten noista Lumenen uusista huulikiilloista on pakko mainita sen verran, että sävyvalikoima on IHANA. Sävyjä on kahdeksan ja ne on mun mielestä kaikki todella onnistuneita.



Tänä keväänä Lumene toi markkinoille peräti 14 uutta sävyä Gel Effect -kynsilakkakokoelmaan. Nämä ihanan herkulliset sävyt ovat saapuneet kauppoihin tässä kuussa. Olisipa jo kesä ja voisi lakata varpaankynnet jollain ihanalla sävyllä ja saisi taas nauttia sandaalien käytöstä.

Ja sitten Lumenen uutuus, hyaluronitiiviste, jota tuskin pystyn hehkuttamaan siinä määrin, mitä tuote sitä ansaitsisi. Olen nyt aika tarkalleen neljän viikon ajan testaillut tätä hyaluronitiivistettä ja jaksanut aamuisin ihmetellä, että miten kasvot näyttävät niin freesiltä, vaikka viime viikkoina onkin tullut mentyä arkea eteenpäin vähän vähemmillä unilla. Meikki kestää kasvoilla täydellisesti ja tuoksukin on niin energinen, että tällä hyaluronitiivisteellä on luksusta aloittaa aamunsa. Tää on nyt sellainen lause, jota ei ihan joka tuotteen kohdalla tule sanottua, mutta näin neljän viikon testailun jälkeen on sanottava, että en voisi enää elää ilman tätä tuotetta.♥


Onko joku näistä Lumenen uutuuksista teille jo tuttu? Entä mitä näistä postauksessa näkyvistä tuotteista haluaisit eniten testata?

Blogin synttäriarvontaviikon neljäs ja samalla viimeinen arvonta on näistä ihanista Lumenen uutuuksista. Palkinto sisältää kaikki kuvissa näkyvät tuotteet, joista noi huulituotteet on tosiaan niin uusia, että niitä ei ole vielä edes missään myynnissä. 

Tässä vielä kuvissa näkyvät tuotteet sävyineen: Arctic Glow Lip Oil, 200 Kaste / Arctic Glow Lip Gloss, 04 Säde/ Gel Effect kynsilakka, 21 Kultahiekka / Heleyttävä & Silottava Hyaluronitiiviste.

Voit osallistua näiden ihanien Lumenen uutuuksien arvontaan kommentoimalla jotenkin tätä postausta. Ja jos et vielä seuraa blogin fb-sivuja niin nyt kannattaa käydä tykkäämässä, ettet vaan vahingossa missaa tulossa olevia juttuja. Sivuille pääset kätevästi tästä. Kommenttia jättäessäsi kannattaa mainita fb-sivujen tykkäämisestä, sillä silloin osallistut arvontaan kahdella arvalla.

Arvonta käynnistyy nyt ja päätty keskiviikkona 30.3 klo 22.00. Onnea kaikille arvontaan ja ihanaa viikon jatkoa! ♥





SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

62 comments:

  1. Ihana arvonta, kauniita keviäisiä värejä. Mukavaa pääsiäisenaikaa!

    ReplyDelete
  2. En ole vielä ehtinyt tutustua näihin ihanuuksiin.
    Suosikikseni nousi huuliöljy.

    ReplyDelete
  3. Haluaisin eniten testata huuliöljyä, sillä niistä minulla ei vielä ole minkäänlaista käyttökokemusta miltään merkiltä. Kahdella arvalla mukana, tykkään blogista fbssä :)

    ReplyDelete
  4. Osallistun arvontaan 😊

    ReplyDelete
  5. Huuliöljy kiinnostaa eniten!!

    ReplyDelete
  6. Tekee mieli tuota lattea.. :D Haluaisin tuota hyalorinitiivistettä. Tuntuu varmaan väsyneille kasvoille ihanalta! <3

    ReplyDelete
  7. Hei!
    Huuliöljy kuulostaa mielenkiintoiselta! Ei varmaankaan kuivata huulia ja voin kuvitella, että siitä saa hyvän kiillon myös.
    Mukavaa pääsiäisen aikaa!

    ReplyDelete
  8. Mukana, Lumenella on ihania tuotteita!

    ReplyDelete
  9. Leila Sandvik-TörmäläMarch 23, 2016 at 3:31 PM

    Kommentoin siten,että kuvat missä tuotteet esitelty on todella kauniit ja tulevat hienosti esille.Jollen voita(en koskaan mitään voita)niin aion kyllä ostaa nuo uutuus tuotteet.Olen Lumene-fani ehdottomasti!=))))))))))))

    ReplyDelete
  10. Seuraan blogiasi Facebookissa, joten kahdella arvalla mukana.

    ReplyDelete
  11. Ihania sävyjä todellakin!

    ReplyDelete
  12. Ei ole mikään tuttu, mutta etenkin hyarulonitiiviste on kiinnostanut jo kauan! Mukana siis ollaan arvonnassa kahdella arvalla. :)

    ReplyDelete
  13. Tuota seerumia kyllä haluaisin kokeilla :)

    ReplyDelete
  14. Unohdin mainita, että kahdella arvalla olen liikkeellä :)

    ReplyDelete
  15. Mukana ollaan ja fb:ssä tykkäilen :)

    ReplyDelete
  16. Osallistun. Ihania kuvia!

    ReplyDelete
  17. Tota hyaluronitiivistettä ois ihan superkiva päästä kokeilemaan, vaikuttaa ihan huipulta tuotteelta!

    ReplyDelete
  18. Voi, vaikea valita yksi, kun nuo kiinnostavat kaikki. :D Ehkä kaikista eniten nuo Lumenen kauniin keväiset kynsilakat. Mukaan arvontaan!

    ReplyDelete
  19. Huuliöljyä kyllä kiinnostaisi eniten kokeilla :) olen kyl miettiny ton hyaluronitiivisteen hankkimista, kun sitä on hehkutettu

    ReplyDelete
  20. Huuliöljy on minulle aivan tuntematon tuote, pitääkin tutustua tarkemmin. Hyaluronitiiviste kuulostaa juuri sellaiselta tuotteelta, jota kasvoni tarvitsisivat pitkän talven jälkeen! Mukana kahdella arvalla, jos vaikka onni potkaisi ☺

    ReplyDelete
  21. Mukana kahdella arvalla! :)

    ReplyDelete
  22. lumenen gel effect-lakkoja olen jo kokeillut ja tykännyt. ehdottomasti kiinnostaisi kokeilla hyaluronitiivistettä iholle talvesta toipumiseen.

    ReplyDelete
  23. Todellakin osallistun! :)
    Tykkään myös fb:ssä eli kahdella mukana.

    Hyvää pääsiäistä!

    ReplyDelete
  24. Kahdella arvalla mukana! Kiinnostavia tuotteita :)

    ReplyDelete
  25. Osallistun kahdella arvalla. :)

    ReplyDelete
  26. Mukana! Hyalu?mikäslie kuulostas ihan selkeesti mun naaman pelastukselta! :D

    ReplyDelete
  27. Ooh, mukana arvonnassa! Ja hyvää pääsiäistä :)

    ReplyDelete
  28. Ihana arvonta, osallistutaan ehdottomasti :)

    ReplyDelete
  29. Kahdella arvalla mukana :) Ei ollu tullut vielä kokeiltua näitä tuotteita, mutta noista eniten kiinnostais hyaluronitiiviste :)

    ReplyDelete
  30. Mukana kakhdella tavalla :)

    ReplyDelete
  31. Huuliöljy kiinnostaa tosi paljon, täytyy käydä ostamassa jos en voita:). Tykkään myös blogista fb:ssä. Hyvää pääsiäistä:)

    ReplyDelete
  32. Uskaltauduin ostamaan hyaluronitiivistettä, vaikka edelliset kokemukset vastaavista tuotteista on olleet karseita. Tuo Lumenen tiiviste todella toimii ja sopii mun iholle, jolle ei yleensä sovi mikään! Olen nyt käyttänyt sitä viikon ja tuloksia näkyy jo nyt! Uskomattominta on, että tuote on tehotiivisteeksi niin halpa.

    Huuliöljyä olisi kiva testata ja tarvitsisin jonkin arkikätevän tuotteen :)

    Mukana kahdella arvalla :)

    ReplyDelete
  33. Mukana kahdella arvalla😍

    ReplyDelete
  34. Ihaniaihania tuotteita😍
    Ja tykkään myös fb sivustasi😉

    ReplyDelete
  35. Haluaisin ehdottomasti testata tuota hyoluronitiivistettä!! Ja muutkin tuotteet vaikuttivat kivoilta. Ehdottomasti mukana !! ☺

    ReplyDelete
  36. Toi tiiviste on kyllä ihan 👌🏼👌🏼👌🏼 Varsinkaan ku ei oo edes hinnalla pilattu! Tekis mieli käydä hamstraamaan sitä toinen pullo varastoon, ettei vaan pääse loppumaan kesken 😄

    Kivaa pääsiäisen jatkoa 😊

    ReplyDelete
  37. Miten oot järkänny nää synttäriarvonnat? Yhteistöiden kautta vai? :)

    ReplyDelete
  38. Ihania ja keväisiä värejä. :)

    ReplyDelete
  39. Aivan mahtava arvonta ja palkinto <3 Kiinnostavin tuote on ehdottomasti huuliöljy, josta kuulin nyt ekaa kertaa! Hyvää pääsiäisen aikaa :)

    ReplyDelete
  40. En ole näitä vielä kokeillut. Hyaluronitiiviste voisi toimia? :D
    Fb-tykkäyksen kera mukana.

    ReplyDelete
  41. Lumenen huuliöljy kiinnostaa.

    ReplyDelete
  42. Osallistun! Alkoi todella kiinnostamaan tuo hyaluronitiiviste! Pääsisipä kokeilemaan...huuliöljykin on ihan uusi juttu mulle!

    ReplyDelete
  43. Mukana kahdella arvalla😊

    ReplyDelete
  44. Ihanan kesäisiä värejä😍

    ReplyDelete
  45. Mukana kahdella arvalla :)

    ReplyDelete
  46. Huuliöljy kyllä kiinnostaa ja kovasti! Peukut pystyyn. :)

    ReplyDelete
  47. Kiinnostavia tuotteita :) Mukana arvonnassa.

    ReplyDelete
  48. Toi tiiviste vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kiva kun sai lukea käyttökokemuksiasi eli olen ehdottomasti mukana arvonnassa!

    ReplyDelete
  49. Jee, mukana! :) olis huippuu päästä kokeileen noita uutukaisia.

    ReplyDelete
  50. Mukana :)
    Tykkään myös facebookissa :)

    ReplyDelete
  51. Ihanan keväisiä kuvia!
    Kahdella arvalla mukana 😊

    ReplyDelete
  52. Tuo tiiviste on kyllä parasta ikinä! Muista uutuuksista kiinnostaa huuliöljy :)

    ReplyDelete
  53. Kahdella arvalla mukaan ihanaan arvontaan!

    ReplyDelete
  54. Hei Katja,

    Laitoin sinulle juuri sähköpostia. :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.