Uusi postaussarja - Tyhjiksi käyneet purnukat 06/15

August 11, 2015

No nyt istuu innostunut bloggaaja täällä koneen toisella puolella. Rakastan kosmetiikkaa ja kulutankin sitä aika kiitettävästi vuoden aikana. Kun tammikuussa päätin, että auki olevat purkit ja purnukat on kulutettava loppuun, että saan avata jonkin uuden - oli se yksi parhaimpia päätöksiäni. Vessan kaappia avatessa, ei enää tarvitse pelätä, että viisi purkkia tippuu päähäsi ennen kuin ehdit edes tapahtuneeseen reagoida.

Siitä asti myös tuumin, että pitäisi laittaa tyhjiä purkkeja talteen ja tehdä niistä postaus. Mutta vasta kesäkuun alkaessa sain aseteltua allaskaappiin muovikassin, johon päätin aloittaa tyhjien kosmetiikkapakkausten keräämisen. Heinäkuunkin purkit jo odottelee kuvailua, mutta käydään vähän näin myöhässä läpi nuo kesäkuussa loppuneet tuotteet. Olen muuten kauan laittanut syrjään eri sarjojen kuivashampoo pulloja ja suunnitelmissa olisikin tehdä jossain kohtaa isompi arvostelu tämän kategorian tuotteista.



Balmain, Dry Shampoo* oli itselleni aika suuri pettymys. Muita Balmainin tuotteita testanneena ja niihin syvästi rakastuneena, olivat odotukseni tämän kuivashampoon kohdalla korkeat. Tuoksusta tykkäsin vaikka se oli ehkä aavistuksen liian voimakas. Tuote oli tehokkaasti puhdistava ja tuuheuttava, mutta isoin miinus oli sen erittäin jauhemainen koostumus ja vessan tummat tasot olivatkin sitten kivan valkoisen "pölyn" peitossa tätä tuotetta laitettuani. Käytin tuotteen loppuun, koska olen kuivashampoo addikti, mutta en ostaisi tätä uudelleen vaikka pakkaus onkin erittäin tyylikäs.

Keune, Sun Sublime Serum on yksi parhaista kiiltoa antavista tuotteista, jota koskaan olen käyttänyt. Se antaa hiuksille ihanan kiillon ja pehmeyden, mutta ei koskaan ole tehnyt hiuksiani likaisen näköiseksi. Miellyttävästä tuoksusta tuote saa myös pisteet kotiin. Superriittoisa, nappaan tätä omasta liikkeestä kotiin ehdottomasti toistekin.

Herbina, Tuuheuttava Kuivashampoo* oli positiivinen yllättäjä. Tuote oli tehokas ja raikkaan tuoksuinen. Suosin usein kuivashampoissa kampaamosarjoja, mutta tätä voisin käyttää toistekin. Kylppärissä ei tämän jälkeen leijailluit kaamea pölypilvi kuten monta kertaa kalliimman Balmainin kuivashampoon jälkeen.


Marvis, Hammastahna hurmasi minut aluksi raikkaudellaan ja miellyttävällä koostumuksellaan. Yhteiselomme kuitenkin päättyi aika pian, koska huomasin että tahna ei sisällä lainkaan fluoria. Sitten iski se perus ajatus, en voi heittää lähes käyttämätöntä tuotetta roskiin ja käytin tahnan loppuun niin, että annostelin sitä hammasharjalle fluorihammastahnan kaveriksi. En aio ostaa tätä uudelleen, mutta käytän kaapissa olevat Marvikset kyllä loppuun.

Dermalogica, kasvovesi on kosmetologilta saatu matkakokoinen pakkaus, mutta koska en yhtään tykännyt sen tuoksusta taikka iholle jääneestä tunnusta niin kesti iäisyyden saada tuo minipullo tyhjäksi. En ostaisi tuota itselleni ja hintakin on varmasti aika huima.



Jurlique, Rose Hand Cream* oli ensimmäinen kosketukseni luonnonkosmetiikkaan. Rasvan ruusun tuoksu oli liian voimakas, koska se ei tuntunut haihtuvan iholta millään. Käytin voiteen lopulta loppuun sääriini, koska kosteuttavuus siinä oli kohdillaa.

Glo Minerals, Luxury Hand Cream* oli todella kätevän kokoinen tuubi mukana kannettavaksi. Rasvan koostumus oli ihana ja se imeytyi nopeasti. Rasvaan käsiäni useita kertoja päivässä, koska ahdistun siitä tunteesta, että käsien iho olisi kuiva. Ainut moite tässä tuotteessa oli tuoksu, josta on jotenkaan koskaan oppinut pitämään.


Dove, Summer Glow kevyesti ruskettava kosteusvoide on ollut luottotuotteeni siitä asti kun se tuli markkinoille. Suosin aina sitä medium to dark skin -sävyä. Tuote todellakin kosteuttaa ja samalla antaa iholle kauniin ja tasaisen rusketuksen. Tätä tulen varmasti ostamaan taas syksymmällä lisää. Itseruskettavaksi se myös tuoksuu yllättävän hyvälle.

Hawaiian Tropic, Gradual Bronze Moisturiser hengaili kaapissa ikuisuuden, mutta viimein sain senkin käytettyä loppuun. Doven vastaavaan tuotteeseen verrattuna ei tästä ollut haastajaksi. Tuoksu oli paha ja ruskettavaa tehoa tässä kosteusvoiteessa oli aika minimaalisesti. En osta tätä toista kertaa.


& Other Stories, Cleansing Wipes meikinpuhdistusliinat on jotenkin vaan niin täydellinen tuote. Tyylikäs pakkaus, ihanan tuoksuiset puhdistusliinat ja vieläpä todella tehokkaitakin. Harmi ettei tätä liikettä löydy Suomesta, mutta onneksi nettikaupasta voi tilata tännekin.

Clinique, All About Eyes Serum on ensimmäinen silmänympärysvoide jota koskaan olen käyttänyt. Hankin sitä ensimmäisen kerran laivalta viisi vuotta sitten kun tuote tuli markkinoille. Tästä tuotteesta tuskin luovun ikinä. Kun on oikein lämmintä niin pidän seerumia jääkaapissa, jolloin turvotusta laskeva teho vaan voimistuu.

  
Secret, Spring Breeze Deodorant on monien bloggaajien ylistämä dödö. Sain tuotteen ensimmäisen kerran käsiini keväällä, kun kummitätini oli käymässä Jenkeissä. Tehokkain dödö jota koskaan olen käyttänyt! Käyttäisin tätä aina, jos sitä saisi kätevästi jostain muualtakin kuin Jenkeistä. Onko jollain heittää vinkkiä tämän tuotteen hankintaan? 

Make-Up Studio, Face It Cream Foundation sävyssä Light Beige on ollut luottotuotteeni jo vuosia. Tästä ei enää meikkivoiteen peittävyys ja pysyvyys parane. En käytä tätä tuotetta koko kasvoilla vaan ainoastaan niihin kohtiin, joiden koen sitä tarvitsevan ohuen meikkivoiteen jälkeen. Mutta jos tiedän, että meikin on kestettävä aamusta iltaan niin silloin laitan tätä koko kasvojen alueelle. Tuote on myös täydellinen huulimeikin pohjustaja ja vaaleammassa sävyssä se on myös unelmien täyttymys tummien silmänalusten hävittämiseen. Make-Up Studio on ammattilais meikkisarja ja tämä meikkivoide kuuluukin liikkeeni tilausvalikoimaan.

*saatu blogin kautta
Vähänkö oli kiva tehdä tällainen ihan erilainen postaus. Toivottavasti tekin tykkäsitte? Löysittekö jotain mielenkiintoista tuotetta näistä kesäkuun loppuneistani?

Mukavaa tiistaita kaikille! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

15 comments:

  1. Todella kiva postaus ja innolla odotan tulevia osia :) Mullakin on nyt tämän kesän ollut käytössä Doven Summer Glow ja oon kyllä tykännyt!

    ReplyDelete
  2. Oi, onpa kyllä supertyylikäs pakkaus noilla & Other Storiesin puhdistusliinoilla!! Ja tuo Herbinan kuivashampoo oli todellinen yllättäjä - en odottanut kummoista, mutta se päätyikin tuotteeksi, jota ehdottomasti ja mielellään voisin käyttää uudeenkiin. Epäilen, että hintakin on varsin kohtuullinen! :)

    Kiva kun aloitit postaussarjan näistä loppuun kuluneista tuotteista! :)

    ReplyDelete
  3. Ite olen tilannut tota secretin dödöä amazonilta :)

    ReplyDelete
  4. Ihan mahtava postaus, tosi kiva myös kuulla rehellistä arviota myös tuotteista jotka ei jostain syystä miellyttänyt :)

    ReplyDelete
  5. Juu tykkäsin! Tosin tuli vähän huono omatunto, kun on itsellä loppunu se itseruskettavien aineiden käyttöprojekti ihan alkuunsa... Et oo kovistellu mua tarpeeksi :D Ja hei, toi meikkivoide on kyllä joskus kokeiltava! Meikkivoiteiden ostolakko on päättyny :)

    ReplyDelete
  6. Herbinan kuiva shampoo munkin suosikki! Tosta doven päivetysvoiteesta kysyisin että jääkö iho haisemaan? Nimittäin joistain rusketustököteistä jää vielä moneksi päiväksi sellainen epäpuhdas haju :D

    ReplyDelete
  7. Ihana kuulla, sillä tätä oli niin kiva tehdä, että innolla odotan uusien osien tekoa! <3

    Se on kyllä todella toimiva tuote! :)

    ReplyDelete
  8. No niin on, sitä voisi pitää vaikka esilläkin kylpyhuoneessa! :)

    Joo, sitä kyllä varmasti tulen ostamaan kun kaikki tän hetkiset kuivashampoot on kulutettu loppuun.

    Jee, kiva kuulla! <3

    ReplyDelete
  9. Näin olen kuullut monen tehneen, mutta tuotteen hinta vaan nousee aika ikävän isoksi siinä kohtaa. :)

    ReplyDelete
  10. Kiitos Emilia, ihana kuulla että tykkäsit! <3

    ReplyDelete
  11. Haha! :D
    No toivottavasti nyt tästä inspiroituneena olet saanut projektin käynnistettyä uudelleen! :D

    Vinkkaa kun haluat meikkivoiteen kokoelmiisi niin pistän tilauksen menemään! ;)

    ReplyDelete
  12. Hei joo, tiedän niin mitä hajua tarkoitat!! :D

    Kyllähän tossakin on oma tuoksunsa, mutta se ei ole yhtään sellainen paha kuin se tietty kaamea haju. Kannattaa testata. :)

    ReplyDelete
  13. […] siivousoperaatioon antoi ekstra inspistä tämä loppuneista tuotteista kertova postaussarja, jonka ensimmäinen osa sai teiltä niin hyvän vastaanoton. Kiitos vielä kaikille kommentoineille, oli kiva kuulla […]

    ReplyDelete
  14. […] Other Stories, Cleansing Wipes meikinpuhdistusliinat saivat hehkutukseni jo kesäkuun postauksessa. Seison edelleen sanojeni takana ja tässä tätä kirjoittaessani tajusin, että kävin kyllä […]

    ReplyDelete
  15. […] kuivashampoo* on edullinen, mutta siltä todella toimiva kuivashampoo. Herbinalta löytyy myös tuuheuttava kuivashampoo ja se on ehdottomasti vielä enemmän mieleeni kuin tämä raikastava. Mahdoinkohan juuri sitä […]

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.