Yesterday's outfit

August 19, 2015

Enpä muista, että koska olisi ollut näin pitkä tauko asukuvista. Kameran eteen astuminen jopa vähän jännitti! Onneksi olemme Kreetalla ja muutkin turistit pörräävät kamera kaulassa niin selvisin kuvista ihmeen hyvin, ainakin muistikortin sisällön osalta. Kun edellisien asukuvien otosta on lähemmäs kolme viikkoa niin harjoituksen puutteessa tulee helposti sellainen olo, että en enää osaakaan olla kuvissa. Mutta nyt odotankin jo innoissani uuden asun kuvaamista, sillä aion tänään tai huomenna ottaa haltuun yhden tämän syksyn trendeistä - toispuoleisen paidan.

Mutta kurkataanpa ennen sitä se eilinen asu, jossa muuten viihdyin ihan kympillä. Täällä on vielä seitsemänkin aikaan illalla yli kolmekymmentä astetta lämmintä, joten shortseilla pärjää läpi vuorokauden. Ostin jo maaliskuussa tuon kuvien tunikan (tai mikä tuon oikea nimi sitten onkaan?) ja vasta eilen sain sen ensimmäisen kerran päälleni. Siitä tuli yksi lempparivaatteistani heti. Täydellinen vaate näin lämpimässä säässä. Sen alle puin ohuet pyöräilyshortsien tyyliset shortsit, koska ihan mekosta tuo valkoinen ihanuus ei mene.

Itse tosiaan viihdyin kympillä, mutta mitäs te tykkäätte tästä asusta? 

Mukavia päiviä sinne ja muistakaahan käydä osallistumassa lukijakilpailuun! ♥





 Kuvat: Tomi

Sunnies, Gina Tricot / Lips, MAC / Tunic, Gina Tricot

Bag, Zara / Shorts, Bik Bok / Shoes, Birkenstock (gifted)

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

9 comments:

  1. Aivan ihana kesäasu, tuo tunika on ihan mielettömän kiva! :)

    ReplyDelete
  2. Tuo tunika on ihan täydellisen näköinen kesävaate!

    ReplyDelete
  3. Kiitos Pinja! <3
    Se on kyllä niin ihana ja maailman mukavin päällä! :)

    ReplyDelete
  4. Kiitos Reetta, se on kyllä juurikin sitä! <3

    ReplyDelete
  5. Ihanan hippirento! Näyttää niin mukavalta asulta.

    ReplyDelete
  6. Kiitos Eveliina! :) Toi asu oli kyllä niin mukava päällä, että puin sen jo tänään uusiksi. :D

    ReplyDelete
  7. […] Syksyn trendejä tuli tsekkailtua ensimmäisen kerran jo maaliskuussa järjestetyissä pressitilaisuuksissa. Parhaiten mieleen jäivät värit ja materiaalit. Joitain hankintoja ehdin syksyä ajatellen tehdä jo ennen lomaani, mutta ihan tarkoituksella jätin kaupoissa pyörimisen vähemmälle. Haniasta löytyy monia lemppari liikkeitäni ja olenkin niiden vaatetarjontaa jo jonkin verran ehtinyt käymään läpi. Voimakkaasti silmääni ovat pistäneet isot halkiot niin topeissa kuin mekoissakin ja sitten ne toispuoleiset paidat, joista viimeisimmässä asukuvapostauksessani mainitsin. […]

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.