Reissussa loppuneet tuotteet 1/2

August 29, 2015

Nyt varmaan ihmettelette, että miten on mahdollista saada kahdessa viikossa kulumaan näin paljon tuotteita loppuun ja vielä toinenkin osa loppuneista olisi tulossa. Tähän on kuitenkin todella looginen vastaus - tein kylppärin kaappiin tutkimusmatkan ennen reissuun lähtöä ja pakkasin mukaan kaikki mahdolliset vajaat purkit, joille kuvittelin reissussa olevan käyttöä. Tällä taktiikalla sain kaapin järjestykseen ja jämäpurkit takuuvarmasti tyhjiksi.

Täytyy kyllä myöntää, että tähän siivousoperaatioon antoi ekstra inspistä tämä loppuneista tuotteista kertova postaussarja, jonka ensimmäinen osa sai teiltä niin hyvän vastaanoton. Kiitos vielä kaikille kommentoineille, oli kiva kuulla mielipiteitänne. Ja sitten suunnataan katseet tuotteisiin, jotka Kreetalle raahasin ja joiden tyhjät pakkaukset saan onnellisena jättää tänne roskikseen. Sehän tietää sitä, että matkalaukkuun mahtuu enemmän tavaraa kotiin vietäväksi, jes! :D


SensiDo Mix & Match hoitoaine* on kampaamoista saatava, juuri sinua varten sekoitettu, värihoitoaine. Sain tämän keväällä, kun hiuksiani yritettiin ensimmäisen kerran värjätä harmaaksi. Tämän hoitoaineen avulla sainkin pidettyä ne pari pesua harmaana, kunnes tuote muutti hiukseni sini-vihreiksi ja kauhistuin aika huolella. Tuote jäi boikottiin, mutta nyt olen sitä viimeisimmän värjäyksen jälkeen taas pari kertaa uskaltautunut testaaman. Koska tukkani on nyt kylmemmän värinen ja tuotteen käytön yhteydessä olen käyttänyt myös silver shampoota niin hiukset ovat pysyneet kylminä. Ostin tätä hoitoainetta keväällä myös toisen purkin ja varmaan pikkuhiljaa käytän senkin loppuun, mutta todella tarkkana sen kanssa täytyy olla.

  
Sephora Moisturizing beautifying water on yksi ehdoton lempparini. Varsinkin rantalomalla se on täydellinen tuote ihon viilentämiseen ja kosteuttamiseen. Ostin tuotteen viime lomallamme ja nyt se tuli käytettyä loppuun. Uusi pullo tätä ihanuutta on jo ostettuna. Paitsi että tuote jättää iholle ihanan tunteen niin sen tuoksu on myös todella ihana. Jos olet reissussa sellaisessa kohteessa missä on Sephora, niin suosittelen ehdottomasti tätä tuotetta testaamaan.

Hugo Boss kosteusvoide on kulkeutunut kaappiini joskus LivBoxin kautta. En ole tällaisten hajuvesistä tehtyjen kosteusvoiteiden ystävä, koska ne eivät ainakaan omaa ihoani oikein riitä kosteuttamaan. Saman huomion tein tämänkin tuotteen kanssa, joten en ostaisi tätä lisää.


Schwarzkopf Men, Hair & Body Shampoo on myös LivBoxin kautta tullut. Otin sen tähän loppuneisiin tuotteisiin mukaan, koska Tomi tykkäsi siitä kovasti ja munkin mielestä tuotteen tuoksu oli todella hyvä.

Biotherm, Biosource kasvovesi oli kauan vakkari kasvoveteni. Sitten vaihdoin tämän saman sarjan vaaleanpunaiseen versioon ja siksi tuo pieni matkakokoinen purkki oli kokonaan unohtunut kaappiin. Tykkään siitä vaaleanpunaisesta vielä vähän tätäkin enemmän. Kasvovedet ovat suuri heikkouteni ja usein käytössä on useammankin merkin tuote samaan aikaan.

 
Biozell, Silver Color Mask* on hyvä tuote, mutta tämä silver sävy ei ole niin säväyttävä kuin Biozellin muut color maskit, joiden pigmenttiä jaksan hämmästellä kerta toisensa jälkeen. Hinta-laatusuhde on tässä tuotteessa kohdillaan.

Goldwell Soft Color 10V mousse* on tällä hetkellä yksi lemppari tuotteeni. Kun tuotteen laittaa vaikuttamaan jo kuivaan tukkaan niin pesun jälkeen hiuksissa on todella kaunis kylmä sävy. Kävinkin ostamassa tätä tuotetta lisää ennen reissua ja kampaamotuotteeksi se on mielestäni edullinen. Hinta oli jotain 14-15€ välillä.


Baby Lips Dr Rescue, Just Peachy on ensimmäinen ikinä omistamani Baby Lips tuote. Sain sen Erikalta ja olen käyttänyt sen loppuun vain tuon ihanan sävyn ansiosta. Huulirasvaksi en tuota tuotetta voi kutsua, sillä se tuntuu kuivattavan ainakin minun huuliani huulipunaakin enemmän. Mutta toi sävy, sen takia ehkä joudun jopa ostamaan uuden tuollaisen. :D

ACO Limited Edition Body Lotion* oli todella miellyttävä tuttavuus. Olen vuosia käyttänyt enimmäkseen Victoria's Secretin kosteusvoiteita, mutta tästä rasvasta tykkäsin kyllä todella paljon. Tuoksu ja koostumus oli kohdillaan. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä tuotetta toistekin.

  
Sampar Equalizing Foam Peeling* oli todella ylellinen tuote, jonka käytöstä tuli sellainen fiilis kuin olisi kosmetologilla. Tuote tuntui iholla ihanalta ja jätti kasvoille freesatun fiiliksen. Koskaan ennen en ole vastaavaa kuorinta-ainetta käyttänyt - tämän tuotteen koostumus kun oli sellainen öljyinen. Jos kaipaat luksusta kylpuhuoneeseen, niin suosittelen testaamaan tätä.

Clarins Gentle Foaming Cleanser taitaa myös olla LivBoxista joskus tullut. Pakkaus ei ole mitenkään houkuttelevan näköinen, eli tuskin olisin ilman LivBoxia koskaan päätynyt testaamaan tätä tuotetta. Sisältö kuitenkin oli täyttä kultaa ja tykkäsin tuotteesta hirmuisesti. Se on riittoisaa, koostumut on miellyttävä ja puhdistaa meikit kasvoilta todella hyvin. Päätyy luultavasti ostoslistalleni kun muut purkit on kulutettu loppuun.

*saatu blogin kautta

Löytyikö näistä reissussa loppuneista jotain mielenkiintoisia tuotetta? Tai sattuuko joku näistä olemaan sinun lempparisi?

Ihanaa viikonloppua ja kuullaan taas pian! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

4 comments:

  1. Tuo Clarinsin putsari herätti mielenkiinnon, täytyykin pitää se mielessä! :)

    ReplyDelete
  2. Kiva kuulla, se on kyllä niin hyvä tuote! :)

    ReplyDelete
  3. Clarinsin foaming cleanser jäi LivBoxin testerin jälkeen mun vakiotuotteeksi ihanan koostumuksen ja riittoisuuden vuoksi. Testasin myös saman tuotteen kuivan ihon version viime talvena mutta se ei tehnyt vaikutusta. Postauksessa mainitsemasi hiustuotteet vaikuttavat kiinnostavilta, samoin Sampar Equalizing Foam Peelingin voisi ottaa testaukseen.

    ReplyDelete
  4. Hei kiitos vinkistä, kannattaa siis pysytellä juuri tuossa putsarissa! :)
    Kiva kuulla, että löysit mielenkiintoisia tuotteita postauksesta! :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.