Sunnuntain asua

January 14, 2014

Sunnuntai vierähti ristiäisissä. En olekaan ollut vuosiin ristiäisissä tätä ennen ja siksi kyselinkin teiltä viime viikolla vähän vinkkiä pukeutumiseen.
Maksimekko sai paljon kannatusta ja olinkin jo mielessäni luonut asun sen ympärille, mutta kun sitten puin itseni siihen asuun niin mieleni muuttui. Suurin ongelma oli kengät. Tarvitsisin ehdottomasti ns. juhlakengät alle kymmenen sentin korolla. Koska sellaisia ei löytynyt ja maksimekko ei olisi enää ollut maksi 12cm koroilla niin päädyin loihtimaan uuden asukokonaisuuden viidessä minuutissa.
Välillä nämä mun pikaratkaisut menee pahasti pieleen, mutta tästä kokonaisuudesta tykkäsin kovasti. Mustan ja valkoisen yhdistelmällä aika harvoin menee pieleen.

Hankin tämän yöpaidan näköisen pitsimekon jo marraskuussa, mutta hirveästi en ole sitä vielä ehtinyt käyttämään. Tukholmassa se oli minulla mukana ja siellä bongasin sen Hennesin näyteikkunastakin. Koska mekossa on niin yläreunassa kuin helmassakin pitsiä päätin jättää kaulakorun laittamatta. Sen sijaan laitoin pitkästä aikaa korvakorut ja vitsi miten naisellinen olo tulikaan. Ne toivat kivasti ryhtiä asuun.

Aikataulu ei mitenkään riittänyt asukuvien ottoon valoisalla ajalla, Tomihan tämän osasi ennustaa jo lauantaina, mutta itse jouduin "yllättymään" ajan loppumisesta vasta sunnuntaina. :D
Olin kuitekin päättänyt, että haluan pitkästä aikaa asukuvia joten lamput viritykseen ja portaille hengailemaan. Kodista löytyi yllättävän kiva mahdollisuus asukuville. :)











Kuvat: Tomi A.

Korvakorut, Anna Dello Russo at H&M
Karvajakku + Mekko, H&M
Sukkahousut, Wolford / Rannekoru, Snö of Sweden
Sormus, Bik Bok / Kengät, Bianco / Laukku, Mulberry

Tarkkasilmäiset lukijat ovat varmaan jo huomanneetkin, että blogini ulkoasu on kokenut aikamoisen muutoksen. Pitkän pohdinnan jälkeen luovuin tummasta ulkoasusta. Uusi vuosi on oiva mahdollisuus toteuttaa kauan mielessä olleet muutokset. 
Mitäs olette mieltä? :)

Ensimmäisen kerran ikinä taitaa asukuvissani näkyä myös pikkuinen tautointini korvan takana. Itsekin oikein hämmästyin kuvia katsellessa, että miten kivalta se näyttääkään. Normisti kun en sitä koskaan oikein näe. :D

Vielä ottaisin enemmän kuin mielelläni vastaan teidän kommenttejanne viime vuoden kynsistäni. Kasaan niistä sitten top3 postauksen asukuvien kanssa viikonloppuna. Kynsieni kuvia sisältämään postaukseen pääset tästä.

14 comments:

  1. On se kyllä kaunis<3 Ja tää vaalea ulkoasu on ihan täydellinen! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos murunen! <3 Tuli ihan hirveä ikävä sinua! Nuku hyvin pikkuinen! <3

      Delete
  2. Ihana asu ja tää vaalee tausta tekee blogista jotenki paljon freshimmän :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kovasti Diina! <3 Mullakin alkaa pikkuhiljaa silmä tottumaan tähän ja tunnistan taas blogini! :D

      Delete
  3. No joo, onpa tosiaan söpö tatuonti.Tykkään!
    Ja hei, kiiiitos. Oli käynyt postipate <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, vähänkö Pate oli ripeä! :) Muistin tänään töissä, että ihan unohdin sulle viime viikolla laittaa viestiä kun olin postittanut ja aattelin et laitan sitten tänään. Mutta posti olikin mua ripeämpi, heh! :D
      Toivottavasti ovat mieleisiä. <3
      Kiitos Ansku! <3

      Delete
  4. Hihii, söpö tatska! :> Asukin on oikein kiva!

    ReplyDelete
  5. Oih ihanat kengät <3 ja niin kauniita kuvia :)

    ReplyDelete
  6. Voi apua miten ihana blogi, toi sun banneri on aivan täydellinen ♥ Ja tosi upea asu, rakastuin varsinkin noihin kenkiin!

    ReplyDelete
  7. Mä myös tykkään hurjasti tästä vaaleasta taustasta - se on ihanan raikas ja saa kuvat näyttämään paremmilta kuin tumma :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.