Herkullista huomenta

January 18, 2014

Kaikki varmaan jo nukkuu. Tulin tunti sitten kotiin Helsingistä. Niinpä ajattelin lyhyesti kirjoittaa vähän kuulumisia ja toivottaa teille kaikille oikein hyvää huomenta viikonlopun kunniaksi kera herkullisten kuvien. <3


Päivä oli mitä mukavin ja työntäyteinen. Aurinko paistoi päivällä niin että häikäisi, mutta eikö tuota pakkasta voisi olla vähän vähemmän? Ja miten on mahdollista, että näin kovilla pakkasilla joutuu autoa skrapaamaan joka käänteessä? Ei viime talvena vaan moista ollut.
Pinnani on kieltämättä katkeamispisteessä kun nenäkarvat huurussa koitan skrapata auton laseja epätoivoisesti viisi minuuttia ja saan aikaiseksi vain päänkokoisen reiän ja ne huuruiset nenäkarvat.
Kiitos vaan Iinalle, joka kohmeisista nenäkarvoista blogissaan mainitsi. :D


Kävin tänään jo toisen kerran testaamassa Stadiin auenneen Burger Kingin. Klassikkojen klassikko, Whopper, on saanut minut otteeseensa. Rankkaan myös ehdottomasta BK:n ranet Mäkkäriäkin paremmiksi. Se on jotain se, koska olenhan aikoinaan työskennelyt Mäkkärissä kaikkiaan viitisen vuotta.
Ennen kympin bussiin hyppäämistä pidettiin vielä J:n kanssa kakkumaistiaiset Kampin Piknikissä. Herkkukiintiö on enemmän kuin täytetty tammikuun osalta.


Mulla on nyt tämän vuoden ensimmäinen vapaa viikonloppu. Aion suunnata aamupäivästä Skanssin kautta Turkuun moikkaamaan Soulmatea ja metsästämään yhtä takkia (Milla kyllä tietää,heh!) sekä Niken treenitossuja.
Koitan myös uhmata kylmyyttä ja saada napsittua asukuvat. Hullun hommaahan se on, mutta eipä tässä muukaan auta kun vihdoinkin on valoisaa. :D


Millaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on? :)
Mukavaa viikonloppua kaikille ja pitäkää itsenne lämpiminä! <3
 

10 comments:

  1. Nami, mitä herkkuja! Ovatko nämä niistä ristiäisistä? :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, nappasin nämä kuvat siellä ristiäisissä tosiaan. :)

      Delete
  2. Nam mitä herkkuja! Mäkin ajattelin illalla herkutella kun pidetään joukkueilta ja kaikki tuo jotain herkkuja ;) Ensin kuitenkin pelaamaan! Hauskaa viikonloppua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oii, kuulostaa juuri sopivan herkulliselta! ;) Toivottavasti peli sujui voitokkaasti! :))
      Kiitos, samoin sinulle Riikka! <3

      Delete
  3. Oi vitsi mitä kuvia, en kestä!! :D Ihan sairas makeenhimo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehee! :D Mitäs makeaa himoosi mutustelit? :D

      Delete
    2. Ainoa mutusteltava mitä multa löytyi kaapista oli porkkanoita... Surullista! Kyllä ois kelvannu vaikka noi kuppikakut, ja kelpais edelleen... Haha :D

      Delete
    3. Voi ei, toi kyllä kuulostaa kovin surulliselta. :DD

      Delete
  4. Ei ole mittää kummempia suunitelmia. Jumiolkapäiden parantelua vain ja korkeintaan ulkoilua. Parhautta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No voihan jumiolkapää!! Pidän peukkuja, että tulisivat pian kuntoon. :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.