DRESS LIKE A DREAM

October 19, 2016

The Blog Awards Finland 2016 gaala järjestettiin viime viikon perjantaina. Kutsun ilmestyessä shköpostiini olin yhtä aikaa innoissani ja kauhuissani. Mitä ihmettä laitan päälle, se oli ensimmäinen ajatus. On ollut enemmän sääntö kuin poikkeus, että kun on vähän isommat kemut tiedossa niin mun asu on epäonnistunut. En ole koskaan ollut erityisen tyytyväinen kokonaisuuteeni. Yksittäisiä osasia olen saattanut rakastaa, mutta silti kokonaisuus on tökkinyt.

Mulla oli siis tällä kertaa vain yksi toive: kumpa onnistuisin luomaan kokonaisuuden, josta oikeasti tykkäisin ja jossa viihtyisin.

Aloitin kokonaisuuden suunnittelun sillä, että varasin kampaajan ja sovin mekkojen sovituksen Katri Niskasen liikkeelle. Team Katri oli tietämättäni keksinyt minulle gaalan pukukoodiin sopivan mekon jo valmiiksi. Kun näin mekon ensimmäisen kerran niin rakastuin siihen heti, mutta emmin, että mahtaako se sopia minulle. Vaalea pitsiunelma ei ollut sellainen mekko, jonka olisin itse osannut ajatella pukevani päälleni. Mekkoon tehtiin pari pientä korjausta ja silti vielä päivää ennen juhlia emmin, että onkohan se sittenkään mun juttu. Mitä jos kompastun laahukseen tai joku muu astuu sen päälle ja kaadun. Kunnon, pessimisti ei pety, ajatuksia taas.

Kun perjantai aamuna suuntasin kampaajalle supertaitavan Johannan luokse kampaamo Saxceen olin edelleen vähän epävarma illan lookistani. Mutta kun hiukset olivat valmiit olin niin onnellinen lopputuloksesta, että tiesin mekon sopivan täydellisesti kampaukseni kanssa. Hain Katri Niskaselta mekon lainaan ja suuntasin vielä MACin pisteen kautta valitsemaan iltaan sopivaa huulipunaa.

Kun vihdoin laittautuminen oli siinä vaiheessa että sain vetää mekon ylleni niin rakastuin siihen täysin. Vaalean hopeat korkkarit sopivat mekon kanssa täydellisesti ja kerrankin lähdin kohti juhlia ilman viime hetken vaatteiden vaihtoa ja kriiseilyä. 

En ehtinyt saada perjantaina lookistani muita kuvia kuin niitä kuuluisia vessaselfieitä, mutta onneksi kampaus pysyi niin hyvin, että saatin kuvattua perjantain asu viikonlopun aikana. Mutta hei, ne vessaselfiet onnistui niin hyvin, että ajattelin tehdä niistä vielä oman postauksen, jossa kerron tarkemmin että miten kampaukseni tehtiin. 

Mutta nyt lopetan tämän kirjoittamisen, koska tiedän että teitä kiinnostaa vaan ne kuvat siitä mekosta. Sen verran monta kyselyä olen meinaan jo saanut siihen liittyen, että koska kuvat mekosta ovat tulossa blogiin. 

Tähän väliin sanon vielä isoimmat kiitokset ikinä Katri Niskaselle uniikin ja upean mekon lainaamisesta.❤︎ Sekä superit kiitokset Saxcen Johannalle, jonka loihtima kampaus oli ihana aika monen muunkin kuin vaan minun mielestäni.❤︎

Mitään vastaavaa ei päälläni ole nähty koskaan ennen, joten kysymys kuuluukin, että mitäs tykkäätte?

Kivoja syyspäiviä kaikille!❤︎

XX Reetta









 


Kuvat: Tomi

Hair, Johanna (Kampaamo Saxce, yhteistyö) 

Lips, MAC

Vivid Coat Pink, Katri Niskanen (gifted)

Unique Lace Dress, Katri Niskanen (loaned)

Clutch, Weekday

Heels, Tamaris




20 comments:

  1. Oi Reetta, miten kaunis olet! <3 Tuo mekko sopii sulle kyllä upeasti ja tykkään kovasti miten tuo pinkki takki tuo raikkautta ja leikkisyyttä esim. perus mustan sijaan! Ihana look kaiken kaikkiaan!

    - Pauliina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi Pauliina! <3

      Tää kokonaisuus on vienyt pienen paikan mun sydämestä, niin paljon itsekin siitä tykkäsin. :)

      Delete
  2. Siis vau mikä look! Mekko, hiukset, meikki, kaikki näyttää ihan mielettömän upeilta! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Pinja, oon ihan sanaton tästä sun ihanasta kommentista! <3

      Delete
  3. On kyllä todella kaunis ja näyttävä asu! Myös sun kampaus on tosi upee ♥

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  4. Ihana mekko ja ihanat hiukset! Katrilla on aina niin kaikkea ihanaa :) Ja toi puna on ihan täydellinen! Luin jopa koko tuon tekstin tuossa yllä ;) parhaat tulokset vaan aina tulee hirveän stressauksen jälkeen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii, jes, ihanaa että ainakin joku luki senkin! <3

      Kiitos tuhannesti ihanasta komentistasi Saana! <3

      Delete
  5. Aivan ihana mekko :) Ja kampaus sopii sen kanssa kyllä ihan täydellisesti!

    Elämää tangolla ja sen ympärillä

    ReplyDelete
  6. Herttileeri, kun sä näytät hyvältä! Tai ainahan sä näytät, mutta näissä kuvissa se kauneus oikein hyppää suoraan silmille. ;) <3

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.