TAKKI-ILTA KATRI NISKASELLA + ALENNUSKOODI

October 8, 2016

Tällä viikolla se iski, nimittäin viima vasten kasvoja ja tietoisuus siitä, että syksyä me nyt ihan oikeasti eletään. Koko syyskuu meni aika lailla kesän jatkona. Ei tuntunut yhtään sille, että olisi syksy, edes hanskoja ei tarvinnut. Maanantaina kylmä totuus löysi tiensä munkin luokse, kun skrapasin auton ikkunoita ohueen trenssiin pukeutuneena ja tajusin pukeutuneeni aivan väärin.Vaihdoin heti tiistaina pitkään villakangastakkiin, jossa on vajaamittaiset hihat. Tajusin, että en pärjää silläkään vaikka aurinko paistoi kauniisti. Torstaina kaivoin kaapista topatun aviator takin. Toivoin salaa että se olisi ihan liikaa, mutta valitettavasti olin väärässä, sillä voisin pukeutua johonkin vieläkin lämpimämpään takkiin vaikka vielä ei ole edes pakkasta.

Mitä tästä opimme?

Kaapissa ei voi koskaan olla liikaa takkeja. 

Tätä lausetta toki olen tainnut käyttä monesti ennenkin, kun olen selitellyt epätoivoisesti minua katsoneelle miehelle, että miksi tarvitsin taas uuden takin.

Mutta tämä viikko on selkeästi osoittanut sen, että olen oikeassa. Takkeja ei voi ikinä olla liikaa ja siksi kävinkin viime viikolla siskoni kanssa tutustumassa myös Katri Niskasen AW16 -mallistoon takki-illan merkeissä. Mallisto oli klassisen tyylikäs, josta varmasti nainen kuin nainen löytää sen oman takkinsa. Vaikka musta on niin se mun väri, niin tällä kertaa katseeni kiinnittyi eniten valkoiseen ja pinkkiin yksilöön. Hattaraisen kevyt mohair takki oli niin suloinen tapaus, että se hallitsi ehdottomasti myös kamerani muistikortin sisältöä.



Ihana Katri Niskanen oli itsekin paikalla illassa ja pääsin kurkistamaan vähän keväänkin uutuuksia, mutta ei niistä vielä sen enempää. Paitsi sen verran pakko sanoa, että sitä mallistoa kannattaa odottaa. Tällä hetkellä kuitenkin on Katri Niskasen takkivalikoima parhaimmillaan. Viime viikon aikana viimeisetkin mallit saapuivat liikkeen ja nettikaupan valikoimiin. 

Yksi sana kuvaa mun mielestä Katri Niskasen valikoiman jokaista osasta ja se sana on laadukkuus. Tuotteiden hyvän laadun tuntee ja näkee. Ja se laatu on just se juttu johon olen viime aikoina alkanut kiinnittämään huomiota entistä enemmän. Ennen kallis hinta kertoi tuotteen olevan laadukas, mutta nykyään ei aina edes siihen yhtälöön voi luottaa. Olen pettynyt niin monet kerrat kun satasen vaate tuntuu olevan entinen ensimmäisen pesun jälkeen. Olenkin todella iloinen siitä, että Katri Niskasen tuotteissa laadusta ei tingitä ja siksi niihin mieluusti sijoitankin sekä suosittelen muillekin. Tällä hetkellä olen ikuisuuslemppari skin pantsien ohella myös totaalisen rakastunut täydellisiin lapasiin, jotka eilen itselleni kävin ostamassa. Meinasin tukehtua akryylitumpuistani irtoavan karvan määrään, joten nämä lapaset tulivat enemmän kuin tarpeeseen.

Palataanpa sitten vielä niihin takkeihin, sillä niitä on myynnissä vain rajoitettu erä, joten nyt kannattaa toimia nopeasti jos mallistosta jotain takkia erityisesti itselleen himoitsee. Koko takkivalikoiman pääset kurkkaamaan tästä.
Ja selaapa tämä postaus alas asti niin löydät sen otsikossa lupaamani alennuskoodinkin.



Miltäs mallisto teistä näyttää? Löytyykö jotain ehdotonta omaa lempparia?

Koska takit ovat niin lähellä sydäntäni niin sain ilokseni -15% alennuskoodin teille jaettavaksi. Tämä alennuskoodi käy nettikaupassa kaikkiin Katri Niskasen takkeihin ja se on voimassa 16.10 klo 23.59 saakka. 
Koodi on: REETTAETAKIT 

Mutta nyt taidan laittaa koneen kiinni ja suuntaan katsomaan jotain leffaa Tomin kanssa. Sitä ennen toivotan kuitenkin vielä teille ihanaa viikonloppua ja laadukkaita shoppailuhetkiä!❤︎

XX Reetta





4 comments:

  1. Genevessä käveli eräänä päivänä ranskaa puhuva naishenkilö Marimekon printtikangaskassi olalla roikkuen ja pinkki takki päällään. Takki, joskaan ei ehkä omaan vaatekaappiini sopiva, jäi silti mieleen ja mietinkin, että mistä lie peräisin. Nyt selvisi! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikä, ihan uskomaton sattuma! :D

      Mäkin jotenkin ajattelin ensin että toi takki ei sovi mun vaatekaappiin, mutta kun sitten sovitin sitä, niin se olikin menoa! :D

      Delete
  2. Apua minkä teit taas! Olen käyttänyt Katrin skin pantseja tauotta ja tuo pinkki takki lähtisi tilaukseen _heti_, jos olisi kotiäidillä varaa. Nyyh. Ihana! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla! <3

      Skin pantsit on kyllä edelleen munkin superlempparit ja viikoittain käytössä! <3

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.