SPRING JACKETS: Sporty parka

April 18, 2016

Sporttiset vaatteet ja asusteet ovat nousseet koko ajan vaan isompaan rooliin muodissa. Katukuvasta bongaa yhä useammin vaikkapa tyylikkään villakangastakin parina lenkkarit. Rennot vaatteet ovat aina olleet se mun juttu ja vaikkapa juoksuhousuissa hengailu ihan muuten vaan on jotain niin parasta. Nyt olen onneksi saanut ryhdistäydyttyä niin, että olen päässy juoksuhousujen kanssa ihan sinne salillekin asti.

Parkatakit ovatkin rentoudensa ansiosta olleet lemppareitani jo vuosia. Kun kiertelimme Anna-Marian kanssa PR-toimistoilla tätä postaussarjaa varten, iskin Polhemilla silmäni Ginan sporttiseen parkaan. Materiaali oli niin ihanan kevyt ja se väri, siihen kiinnitin huomioni ensimmäisenä. Tällainen takki sopii moneenkin tarkoitukseen. Se on trendikäs valinta ihan kaupunkikäyttöön, mutta soveltuu myös sprottisempaankin menoon.

Jos omasta kaapistani löytyisi tämä takki ihan oikeasti, niin näillä säillä vetäisin sen ehdottomasti päälle aina salille tai lenkille lähtiessäni. Sellaista ohuempaa ja sporttista takkia ei (ihme ja kumma) tällä hetkellä vaatekaapistani löydy.

Näistä kuvista tuli jotenkin superkivoja. Yksi iso tekijä kuvien onnistumiselle ainakin itselläni on se, että asun pitää olla sellainen jossa oikeasti viihdyn. Tässä kokonaisuudessa viihdyin vaikka takki ja kengät olivat molemmat lainattuja. Ihastuin ihan kympillä noihin kenkiin. Metallinhohtoiset lenkkarit ovat olleet hankintalistallani kauan, mutta sitten olen aina jäänyt miettimään, että tulisiko niitä kuitenkaan käytettyä. Nyt kun näin sellaiset osana kokonaisuutta niin voin sanoa, että tulisi kyllä ehdottomasti käytettyä osana arkistakin pukeutumista.
Mitäs te tykkäätte tästä asusta? Onko sporttinen pukeutuminen teidän juttunne?

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! ♥








Kuvat: Anna-Maria / SECRET WARDROBE


Cap, Gina Tricot

Lips, MAC

Sunnies, Gina Tricot*

Parka Jacket, Gina Tricot (loaned)

T-Shirt, R-Collection*

Pants, Adidas*

Sneakers, Ellos (loaned)

*saatu blogin kautta



SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

8 comments:

  1. Siis jooooo!! Toi takki on niin magee! Ja koko asu <3 Ottaisin :)

    ReplyDelete
  2. Takki on kiva, mutta ei kyllä sovi juoksuhousujen ja lenkkareiden kanssa.

    ReplyDelete
  3. Hyvältä näyttää! Sopii sulle kyllä todella hyvin :)

    ReplyDelete
  4. i h a n a asu!! aaahh laittaisin ton päälle heti, mieluiten huomenna jo :)

    ReplyDelete
  5. Ihana kuulla että tykkäät, kiitos Saara! <3

    ReplyDelete
  6. Mun mielestä sporttiset jutut tukee hyvin toisiaan samassa asussa, mutta tietenkään kaikki eivät voi tykätä samoista yhdistelmistä. :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.