Feeling good

October 25, 2014

Tuntuu, että viikko on taas kerran vierähtänyt niin nopeasti että viikonloppu pääsi tavallaan yllättämään. Ekstrajännitystä viikkoon toi Siljan iltalaivan matkojen peruuntuminen ja meidän perjantaille varattu piknik risteily Tomin kanssa meinasi jäädä tekemättä. Pienellä säädöllä saatiin kuitenkin reissu tehtyä ja nyt istun tässä koneella kropassa sellainen fiilis, että olisin vieläkin merellä kun sen verran keinuttaa.
Mutta tosiaan, jos aamulla lähtee Turusta Siljalla voi Maarianhaminasta kätevästi palata Viikkarilla takaisin. Yksi päivä ja kaksi aivan erilaista laivaa tsekattavana ei ole yhtään hullumpi yhdistelmä.
Meillä oli todella mukava päivä, oli ihana aloittaa viikonloppu tällä tavalla! <3


Hyvää fiilistä tähän viikkoon on tuonut myös se, kun olen saanut muutamaltakin taholta niin ihanaa palautetta tekemästäni työstä. Sitä kiitollisuuden määrää on vaikea kuvata, koska ilman tyytyväisiä asiakkaita ei yritystäni edes olisi enää olemassa. <3
Tästäkin syystä oli erityisen ihana fiilis aloittaa viikonloppu.


Ja sitten on vielä yksi asia, joka merkkaa minulle todella paljon - ystävyys. Tuntuu, että tällä hetkellä ympärilläni on niin paljon upeita ihmisiä, etten tiedä miten voisin siitä kaikesta kiittää. Elämässä kun on ollut niitä kipeitäkin aikoja jolloin tilanne on ollut kaukana nykyhetkestä, mutta ei anneta sen pilata tätä hyvänmielen postausta.
Tänään on nimittäin mitä ihanin päivä tiedossa (kunhan maltan ensin mennä edes hetkeksi nukkumaan) kun pääsee näkemään niin paljon kaikkia ihania ihmisiä yhden päivän aikana. Bloggaaminen on tuonut elämääni niin paljon uusia tuttuja, kavereita ja ystäviä etten malta odottaa että pääsen kaikki nämä ihanat ihmiset ihmiset tapaamaan Indiedaysin järjestämän blogitapahtuman merkeissä.


Kauniita unia kaikille ja nähdään Helsingissä! <3 
Ps. jäätävä vaatekriisi ja varsinkin kenkäkriisi on tässä osoitteessa käynnissä. Meneekö muilla paremmin? :D

 

4 comments:

  1. Ihana hyvänmielenpostaus, vautsi<33!! Nautihhan ihan mahtavasta päivästä/illasta helsingissä!! <3 Minäkin tuun kemuihin vielä joku kerta, se on aivan varma ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla että tykkäsit! <3
      No niin, nyt kuulostaa hyvälle, pidän tämän lupauksen mielessä!! ;)

      Delete
  2. Wau, toi vika kuva! Magee kuva, ja varmaan sopii sulle noi asusteet :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.