Lomakuulumisia

August 17, 2014

Kaksi lomapäivää takana ja vähän on jo bruneakin ehtinyt tarttumaan. Suojakerroin 30 on todellakin ollut tarpeen - hellettä piisaa ja yhtään pilveä en ole näinä parina päivänä vielä ehtinyt näkemään.

Reissuun pakkaaminen meni taas kerran viime minuuteille, mutta suhteellisen fiksuja valintoja olin onnistunut tekemään! Pitkiä housuja on mukana vain yhdet ja hyvä niin - vielä yhdeksän aikaan mittarissa oli lukema 27.
Ja kai se on ihan ok, että pakkaa kuudet bikinit mukaan kun ei osaa päättää? :D

Saavuttiin Tomin kanssa eilen puolenpäivän aikoihin Kreetalle, Haniaan.
Rakastan niin tätä kaupunkia etten varmaan kyllästy ikinä matkustamaan tänne - täällä on jotenkin vaan kaikki kohdillaan. Yksi todella merkittävä asia on myös se, että täällä en pode siitepölyallergiaani ollenkaan ja se jos mikä on mukavaa kun on keväästä asti kulkenut nenä enemmän tai vähemmän tukkeessa.

Vielä on ole kauppojen tarjontaa ehtinyt katsastamaan, mutta kun sinne asti olen ehtinyt niin shoppailupostauksen lupaan tehdä. Täällä on monta lempikauppaani: Zara, Oysho, Sephora...

Muutamia kuvia, lähinnä ruoasta, olen ehtinyt kameralla napsimaan. Tuo uusi objektiivi oikein koukuttaa ottamaan ruokakuvia kun niistä tulee niin kivoja.
Instagramia (reetta_e) päivittelen täältä aktiivisesti ja teen niistä kuvista omaa postausta sitten myöhemmin.

Ihanaa uutta viikkoa kaikille, kuullaan taas pian! <3







 Kuva ei ole mitä parhain, mutta paikallinen gyros pita katukeittiöstä lähtee hintaan 2,2€ ja maistuu kaikessa yksinkertaisuudessaan taivaalliselta. <3
 

10 comments:

  1. Gyros pita on ihan parasta <3 Voisin ihan sen takia reissata taas pian Kreikkaan! Onneksi ensi viikolla alkava Espanjan reissu lievittää vähän matkakuumetta. Nauti lomasta!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Älä muuta sano - kyllä mä oon kanssa semmonen ruoan perässä menijä! :D

      Delete
    2. Niin ja mahtia reissua teille!! <3

      Delete
  2. Oi ihanuus mitä kuvia! Hyvää loman jatkoa!

    ReplyDelete
  3. Oot kyllä kadehdittavan ahkera bloggaaja! Kiva lukee reaaliajassa sun lomakuulumisia. Ü Hauskaa loppulomaa!

    ReplyDelete
  4. Oi ei oon kade!

    elamanikuvina.blogspot.fi

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.