Flowers

August 27, 2014

Vietimme maanantain biitsillä Agia Marinan puolella. Vaikka Kreeta on minulle tuttu kohde en ole tiennyt täältä löytyvän sellaista luksus mestaa jossa maanantain vietimme. Tästä on tulossa omaa postausta myöhemmin, mutta oli pakko aloittaa postaus tällä infolla ja sitten jatkaa siihen miksi asukuvani ovat mustavalkoisia...

Näihin kuviin kyllä tuo mustavalkoisuus sopii, mutta tarkoitus oli käyttää niitä värillisinä kunnes huomasin MITEN PUNAINEN olinkaan biitsipäivämme jälkeen.
Koska viimeisiä päiviä viedään olen tottakai hulluna turistina testaillut kaikenmaailman ruskettumista edistäviä mömmöjä ja maanantaina heitin kehiin uusimman kokelaan vähän huonolla menestyksellä.
Onneksi olin ostanut loman alussa Sephoralta kosteuttavan ja viilentävän suihkeen ja se auttoi niin hyvin, ettei punasta ollut tänä aamuna enää mitään jäljellä. Testailinkin tänään sitä mömmöä vähän uusiksi ja brune on niin vienyt punasta voiton! :D

Kuvan mekko on alelöytö Fullah Sugah liikkeestä. Ketjun lähin liike Suomea ajatellen löytyy Venäjältä, mutta Kreikassa liikkeitä on useammassakin kaupungissa. Liike on tällä hetkellä täynnä ihanan kepeitä kesävaatteita pitsisin yksityiskohdin. Tänään hain sieltä vielä yhden toisen mekon ja nyt päätin etten enää aio eksyä liikkeeseen tällä reissulla.

Ajatukset ovat alkaneet siirtyä kohti kotia ja syyspukeutumista, mikä itseasiassa tuntuu aika virkistävältä vaihtelulta kesän ja tämän reissun helteiden jälkeen.

Oletteko te jo luopuneet kaikista kesävaatteista syksyn tieltä?






Jakku, H&M / Mekko, Fullah Sugah
Sormus, Zara / Kengät, Birkenstock (saatu)

4 comments:

  1. Upeita kuvia:) Mustavalkoinen väri tosiaan käy näihin, mutta olisi ihana ollut nähdä nää värillisinä! Ymmärrän täysin kuitenkin että punoittavan ihon halusit piiloon:D Mekko on todella kaunis:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, se punaisuus niin pilas nämä kuvat. :D
      Mutta eiköhän joku noista kuvista tule vielä näkymään blogissa värillisenä. :)
      Kiitos Kata! <3

      Delete
  2. Ihana mekko! Ja tervetuloa takaisin virkistäviin syyskesän keleihin ;) Ei ole paljoa kesävaatteita kaivannut viime aikoina, mutta toivossa vielä eletään :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Hanna! <3
      Aika kirpsakka ilma täällä tosiaan on, mutta onneksi kesätoppeja voi vielä hyvin yhdistellä neuleiden kanssa ennen jäätävän kylmyyden saapumista! :D

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.