Tea time

June 6, 2015

Tee postauksia ei olekaan hetkeen tullut. Tee valikoimani oli meinaan jonkun aikaa niin suuri, että päätin olla ostamatta uusia kunnes vanhoja oli kulutettu. Tällä viikolla teet alkoivat olemaan niin vähissä, että päätin suunnata kauppaan. Bongasin sieltä parikin uutuutta joiden maistaminen kiinnosti ja sitten sain tällä viikolla pari uutta teetä myös äidiltäni tuliaisena Tallinnasta. Omat ostokseni olivat molemmat Liptonin pussiteetä. Varsinkin kiireisenä aamuna valitsen aina ennemmin pussiteen kuin haudutettavan version.

 
Vihreät teet ovat lemppareitani, eikä teen terveysvaikutuksia sovi unohtaa. Juon teetä päivittäin useamman kupin ja uskon sen tavan yhdessä riittävän vedenjuonnin kanssa pitävän ihoni hyvässä kunnossa. Tällä kertaa vinkkaankin teille Liptonin vihreästä lemon melissa teestä, jonka maku on aivan ihana. Se ei ole lainkaan kitkerää ja sitruuna maistuu siinä sopivasti. En lisää teehen sokeria, hunajaa tai maitoa, se on niin hyvää juuri sellaisenaan. Monet vieroksuvat vihreää teetä juuri sen kitkerän tai vahvan maun takia. Oikein valmistettuna vihreä tee on kuitenkin todella miedon makuista. Liian kuuma vesi tai teepussin liian pitkä oleilu mukissa saavat tämän ikävän kitkeryyden aikaan.

Oletteko te jo ehtineet maistamaan tätä uutuutta? 

Leppoisia teehetkiä iltoihinne! ♥




SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

4 comments:

  1. Oi kuulostaa hyvältä! Pääsee kokeiluun kunhan olen ensin saanut vähän juotua vanhoja pois, tällä hetkellä kaappi nimittäin pursuaa teetä :D

    ReplyDelete
  2. Täällä toinen tee-hifistelijä. Harvemmin ostan Liptonia, mutta kiitos vinkistä, pitänee testata. :)
    Teimme koulukaverin kanssa vaihtareita ja toimme omista teevalikoimistamme useampia erilaisia pussukoita toisillemme maisteltaviksi. :D Loistava tapa löytää uusia lemppareita.
    Jos vihreää rakastat, suosittelen testaamaan Pukka cool mint green (mm. ruohonjuuresta löytyy)
    ja Helsingissä, fredalla, ihan kampintorin kupeessa on teekauppa, josta saa ihanaa vihreää teetä nimeltä aarresaari. Ja jos haluat testata jotain erilaista, niin English teashopin Karpalo-vanilja on taivaallista!

    Haaveilen siitä kunnon vedenkeittimestä, josta voi valita veden lämpöasteen, että saisi jokaisesta kupillisesta täydellistä.. heh..

    ReplyDelete
  3. Joo, kun on toi tilanne niin sit on vaan pakko kuluttaa ensin niitä vanhoja, koska muuten niitä ei tuu juotua jos vaan ostelee uusia! :)

    ReplyDelete
  4. Mä ostan aika usein myös pussiteetä, koska en jaksa alkaa säätämään sen purun kanssa. :D Mutta valtavat erot noissa pussiteissä onkin ja mun lemppareiksi on kyllä nousseet just noi liptonin pyramidipussit. :)

    Mulle ei uppoa mint green enää yhtään, koska kun aikoinaan olin noksulla töissä ei siellä ollut taukotilassa kuin mint green teetä ja nykyään juon sitä vaan jos on pakko. :D
    Mutta toi karpalo-vanilja kuulostaa ihanalle, sitä täytyy ehdottomasti joku kerta maistaa, kiitos vinkkauksesta! :)

    Totta, se olis kyllä kätevä ja ne on usein tosi hienon näköisiäkin!! :D

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.