Mitä tehdä kengille, jotka eivät suostu sopeutumaan jalkoihini?

June 28, 2015

Blogissa on vallinnut parin päivän hiljaisuus, koska voimia koneen avaamiselle ei ole ollut. On asioita, joita ei vaan voi avata täällä blogin puolella, ongelmia, jotka on ratkaistava itse, vaikka apu olisikin tarpeen. Siksi päätinkin, että on parempi jättää blogi rauhaan kunnes saan kasattua ajatukseni edes vähän paremmiksi.

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen vastanneille!♥ Postaus ripsistä vei voiton ja tulen tekemään tämän postauksen mahdollisimman pian.

Ja sitten siihen otsikon asiaan, meinaan mulla on ongelma, johon kaipailisin vinkkejä. Ostin kesäkuun alussa pakosta kengät. Pakkotilanne syntyi siitä, että lähdin Helsinkiin kumisaappaissa kun oli luvattu kaatosadetta koko päiväksi. Skädäm, eipä sitä vettä satanut kuin hetken ja sitten paistoikin aurinko. Niinpä kirmasin Hennesille etsimään pelastusta ja näin supersuloiset kangaskengät ananasprintillä. Yleensähän ei löydä mitään kivaa jos on pakko, mutta näihin kenkiin ihastuin heti.

Ihastumisemme ei kuitenkaan ollut molemminpuolista, sillä kengät hiertävät ja kovaa. Miten tuollaiset ohuet kangaskengät edes voivat hiertää? Muuten kengät on hyvät, mutta akillesjänteen kohtaa ne painavat/hiertävät kurjasti. Olen koittanut sisäänajaa niitä niin, että teippasin koko jalan takaosan ja kävelin kiukulla niillä koko päivän. Ei auttanut, kengät hiertää edelleen.

Koska tykkään kengistä niin kovin, en millään haluaisi vielä luovuttaa niiden suhteen. Olisiko teillä heittää jotain hyvää vinkkiä, että miten saisin kengistä käyttökelpoiset? Olisin todella kiitollinen jos saisin tämän kenkä probleeman ratkaistua teidän avullanne.

Ihanaa sunnuntaita kaikille, nauttikaa auringosta! ♥

PS. Eikö olekin supersöpöt kengät? 



SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

9 comments:

  1. Ihanat kengät! Mulla on ratkaisu: Myy ne mulle ;)

    Tsemiä, Reetta!

    ReplyDelete
  2. Hei ei, toi ei oo ratkaisu! :D Mä vielä mietin, että kirjoitan tohon postaukseen, että kenkien myyminen ei ole ratkaisu! :D

    Kiitos ihana! <3

    ReplyDelete
  3. Ihanat! Koititko sellaisia liimattavia nahkapaloja? Mullakin kyllä oli yhdet nilkkurit ja vaikka yritin mitä, niin ei auttanut. :/

    ReplyDelete
  4. No niin on ja hitto kun eivät suostu olemaan ihanat jalassa!! :D

    Hei en ole tollasista kuullutkaan! Voiko ne siis liimata siihen kenkään kiinni? Mistä sellaisia saa? :)

    ReplyDelete
  5. Osta mokkainen "sukansuoja", joka liimataan kengän sisäreunaan. Myös foot petalsilta saa sellaisia maailman pehmeimpiä liuskia, jotka voi liimata kengän hiertäviin kohtiin, eivätkä ne menetä koskaan muotoaan! Mä voin lähettää sulle tai toimittaa systerisi kautta. :D

    ReplyDelete
  6. http://www.feetlet.fi/tuote/anti-slip-kantasuoja no vähän kuin nämä, mutta nahkaa. Kaikki kenkökaupat myy! Itse roudaan espanjasta kiinakaupoista, maksaa jotain 2e! Mutta aina liimallakaan ei pysy... :D

    ReplyDelete
  7. Näin entisenä kenkämyyjänä voisi kuvitella, että mulla olisi ollut takataskussa ratkaisu tähän ongelmaan, mutta pakko sanoa, että kangaskengät on kyllä aika paha! Nahkakengille olisi vaikka mitä tuotteita pehmentämiseen, mutta kangaskengille en keksi mitään. Pehmeät pohjalliset vois tietty auttaa tai sitten vaan koittaa käyttää jotenkin pehmeiksi ... Toivottavasti joku ratkaisu löytyy!

    ReplyDelete
  8. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta!! <3
    Ihana Camilla, laitan sulle viestiä facessa, kiitos!! :)

    ReplyDelete
  9. Jep, kangaskengät on haasteelliset! Varsinkin kun ajattelisi, että yhdellä jalkojen kidutuspäivällä ne löystyisivät tarpeeksi, mutta kun ei niin ei! Katsotaan saanko ylempänä olleiden tyttöjen vinkkien avulle kengät käyttökuntoon. :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.