Week 10

March 11, 2015

Mukava maaliskuu kuvaa kuukauden yhtätoista kulunutta päivää täydellisesti ja paljon kaikkea mukavaa tässä kuussa on vielä tulossa. Tunnen energiavarastojen täyttyvän kun kevät etenee ja ehkä oma syynsä on myös sillä, että olen nyt viikon ajan muistanut ottaa joka päivä aurinkoa purkistakin - tai no tylsemmin sanottuna ihan vaan D-vitamiinia. Tiesittekö, että D-vitamiinin puutos voi romahduttaa ihmisen jaksaminen ihan totaalisesti? Minä en tiennyt, mutta kun kuulin tällaisen olevan mahdollista, niin korkki aukesi purkista heti samana iltana.


Eilinen vierähti ihanan Anskun kanssa Helsingissä ja Instagramiin onkin jo jokunen kuva mukavasta päivästä ilmestynyt. Sieltä minut löytää nimimerkillä reetta_e. Palaan tähän päivään oman postauksen kanssa, sillä sen verran ihania vaatteita tuli bongailtua Hennesin showroomilla. Kauneuspuolen postaus on myös luvassa, sillä olin hiusmallina John Friedan toukokuussa myyntiin tulevien hiustuotteiden lanseerauksessa.


week10Maaliskuun ekat asukuvat. / Shampanjaa luomille, luottoluomivärini.♥ / Vaaleansiniset ihanuudet. / Herkulliset sämpylät pressiaamiaisella.


week102TB kuva syksyltä 2013. / Saloon avattiin Bik Bok viime viikolla. / Bussin ikkunasta kuvattu maisema. / TB kuva vuoden takaa.


week101Lemppari lounas Helsingissä ollessa on edelleen Sushi. / Bongasin Stockalta mitä kauneimman karkkirasian. / Medik8 pressiaamiaisella. / Okei, tää sushi kuva on oikeesti helmikuulta, mutta ilman tätä ei olis menny kuvat tasan kollaaseihin. :D


week103Asukuvat viime viikolta, kuvat 1&4. / Shampanjaa ja macaronseja, nam. / Fazerin aamiaisella on herkut kohdillaan. / 


Mukavia maaliskuun päiviä kaikille ja kiitos ihanista onnitteluista synttäri postaukseen! ♥


Ps. Huomenna käynnistyy se lupaamani arvonta.


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

4 comments:

  1. Ai että kun alkoi taas tehdä mieli sushia :D

    ReplyDelete
  2. Hei, älä nyt ota tätä pahalla vaan puhtaasti kritiikkinä loistavalle blogillesi :-) nimittäin itseä hieman pistää silmään kun tämäkin postaus on viikkokatsaus ja joukosta löytyy kuva joka on otettu vuosi sitten. Ymmärrän jos se on jossain postauksessa tullut esille, mutta mun mielestä viikkokatsaus nimenomaan pitää sisällään ne asiat mitä olet tehnyt/syönyt/pukenut yms kyseisellä viikolla. :-)

    Hyvää kevättä :-)
    Terkuin: vakkarilukija

    ReplyDelete
  3. Jep, tämä on katsaus kuvista, jotka ovat näkyneet viikolla kymmenen instagramissani ja nuo TB kuvat oli silloin julkaistu uusiksi niin kyllähän ne silloin kuuluvat osaksi viikon 10 instakuvia. :) Ja jos luet kuvatekstitkin, niin niissähän on myös asiasta maininta. :)
    Palautetta saa aina antaa!
    Kiitos sinulle ja toivottavasti pysyt matkassa mukana jatkossakin. :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.