Tea time

March 22, 2015

Chai tee on yksi suurimmista teerakkauksistani. Pitkään vain vihreää teetä lipittäneenä löysin takaisin mustan teen maailmaan juuri chai teen ansiosta. Kaikki alkoi siitä kun Starbucks avattiin Helsingin ytimeen ja eräänä kylmänä iltana päätin perinteisen frappuccinon sijaan tilatakin chai teen. Se oli rakkautta ensi hörpystä, enkä vastaavaa rakkautta ole kokenut juomaa kohtaan missään muualla kuin Starbucksissa. Joskus juoma on ollut jossain kahvilassa niinkin pahaa, etten ole kyennyt sitä edes juomaan loppuun.


SAMSUNG CSC



Salossa ei kuitenkaan ole Starbucksia niin olenkin etsinyt sopivaa chai teetä kotona juotavaksi. Monia olen maistanut ja monesti olen pettynyt. Viime viikolla nappasin testiin Twiningsin Indian chai teen ja jes, tämä on viimein juuri sen tyylinen chai tee, että tykkään ja isosti. Loraus maitoa sekaan tai oikein vaahdotettu maito kahvikoneesta niin nam. Tulin reilu tunti sitten kotiin Helsingistä ja ensimmäisenä oli keitettävä kupillinen teetä. Join kyllä teetä jo hotellin aamaisellakin, mutta sunnuntaihin nyt vaan kuuluu chai tee. Sitä ei muuten koskaan ole tarjolla missään aamupala buffeteissa tai brunsseilla, miksiköhän?


Kuuluuko chai tea teidän suosikkeihin? Entä mikä niistä on sinun lempparisi? 


Leppoisaa sunnuntaita kaikille! ♥


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC




SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

4 comments:

  1. Oi nami! Chai on ehdottomasti yksi mun lemppareita :)

    ReplyDelete
  2. Oo nam! Starbucksin chaihin oon mäki koukuttunu. :D Mut suosittelen testaamasn joskus Pirkka Fair Trade chai tea (latte). Yllättää hinta-laatusuhteellaan. On mun lempparia!

    ReplyDelete
  3. Siinä on vaan jotenkin kaikki niin kohdillaan. :)

    ReplyDelete
  4. Oi, kiitos vinkistä, täytyy kyllä ehdottomasti testata kun mieltymys Starinkin Chaista osuu kohdilleen! :D <3

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.