OOTD

March 1, 2015

Lähestulkoon ikuisuuden vallinneet harmaat päivät, ovat laittaneet asukuvien oton jäihin. Ja toki myös se, että olen sen valoisimman harmaan ajan ollut tällä viikolla töissä. Koko viikon olen jumittanut mustaa ja harmaata yhdistellen, mutta tuo kimono on ollut päällä jokaisena päivänä. Nyt sitten alankin jo pelkäämään, että kulutan sen kohta loppuun. Lempparivaate nimikkeen saavalla vaatekappaleella on aina se riski.


Juurikin tämä asu minulla oli päällä eilen. Tykkäsin kokonaisuudesta niin paljon, että puin sen tänään uudelleen ja sitten suuntasimme Tomin kanssa nappaamaan asukuvat laiturille. Laiturilla on kuvattu useampikin asuni, mutta kesän jälkeen en ole tainnut siellä edes käydä. Siellä vallitseva rauha on jotenkin niin upea, etten halua käyttää sitä hyödyksi liian usein - ettei sen taika vaan katoaisi.


Mutta hei, nyt viimein on se maaliskuun ensimmäinen, jota koko helmikuun olen odottanut. Olo tuntuu helpottuneelta ja tähän kuuhun on sovittuna vaikka ja mitä kivaa menoa. Tunnen oloni onnelliseksi, pelko omasta hyvinvoinnista on kaikonnut ja se jos mikä saa suuni kääntymään hymyyn. Ja kun nyt ollaan kalenterin mukaan virallisesti saavutettu kevät niin ei tunnu enää niin pöhköltä haaveilla taukoamatta kesästä, koska seuraavaksi on sitten sen vuoro.


Kesän kuvat silmissäni aion kulkea tämän kevään läpi. ♥


Mutta mitäs tykkäsitte asusta? Onko musta ja harmaa omatkin valintanne tällä hetkellä tai oletteko jo siirtyneet kirkkaampiin väreihin?


Mukavaa maaliskuuta kaikille! ♥


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Sunnies, Gina Tricot / Kimono, Zara / Shirt and Ring, &Other Stories


Skirt, Zara / Bag, Mulberry / Shoes, Skopunkten


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

4 comments:

  1. Mäkin ihan fiiliksissä heräsin aamulla ja tajusin että on maaliskuu! Samalla aloin panikoimaan sitä, että gradun pitäisi valmistua ensi kuussa, mutta onneksi asioilla on tapana järjestyä :) Ja mullakin on maaliskuussa vaikka mitä kivaa tiedossa, joten päätin että tästä tulee hyvä kuukausi! Helmikuun loppu olikin niin nihkeä..

    Ihana asu, toi kimono on täydellinen!

    ReplyDelete
  2. Joo, on nätti asu mutta niin on mimmikin! <3

    ReplyDelete
  3. Juurikin näin, asioilla on aina tapana järjestyä. <3 Valtavasti tsemppiä gradun teon kanssa, olen varma, että hoidat sen kunnialla! :)

    Kiitos kovasti Riikka! <3

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.