Perhosia bongattu katukuvasta

November 21, 2013

Näiden kuvien otosta on jo hetki aikaa, mutta muistan hyvin kuinka kylmä silloin oli. Aurinko paistoi, mutta tuuli on kylmääkin kylmempi. Olin käymässä soulmaten luona Turussa.
Syksyn tullessa huomaan ottavani jotkut vaatteet turvavaatteiksi kylmyyttä vastaan ja käytän niitä kyllästymiseen asti. Tuona lauantaina päätin, että nyt puen päälleni jotain, mitä en ole käyttänyt pitkään aikaan.

Kaivoin kaapista neuleen, jota olen viime talvena käyttänyt viimeeksi ja sen seuraksi hamosen, jonka Jenkeistä ostin lähes kolme vuotta sitten - hävettää myöntää, että sitä on käytetty varmaan kaksi kertaa tätä ennen.
Kengät ja takki olivat päälläni ensimmäisen kerran. Takin sain synttärilahjaksi Tomilta kun elokuun alussa kävimme Tukholmassa. En ole koskaan ennen omistanut noin kevyttä takkia! Sen päälle pukeminenkin tuntuu ihan hassulta.

Tottakai asuun oli saatava jotain tuttua ja turvallistakin. Siitä vastasi kesällä hankkimani Acnen huivi, pinkki huulipuna ja Mulberryn laukku.
Olen muuten kasvanut kiinni tuohon huiviin, enkä tajua, että miten olen pärjännyt ilman sitä kaikki nämä vuodet. Huivi on ollut todella kovassa käytössä, eikä se ole mennyt miksikään. Ostos, josta todellakin voi sanoa sen olleen joka euron arvoinen. <3













Pipo, &other stories / Huivi, Acne / Takki, Cubus
Neule, Filippa K / Laukku, Mulberry / Rannekoru, Gina Tricot
Hame, Ted Baker / Sukkahousut, Wolford / Kengät, Bianco (saatu)

Nyt menen pakkaamaan ja aamusta suuntaan koko viikonlopuksi Helsinkiin. Kaikkea niin kivaa tiedossa, että en malta odottaa. Niin ja vähän töitäkin olisi ohjelmassa, mutta sekin on vain kiva. 
Ihanaa viikonloppua kaikille! <3
Niin ja ensiviikolla olisi luvassa pitkästä aikaa arvontaa, mistä, sitä en paljasta vielä. :)

4 comments:

  1. Ihana asu, sopii tosi kivasti noi kaikki värit yhteen! Ja hei, ehkä törmätään Helsingissä :D Sut kuitenkin löytää Starbucksilta :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Riikka! <3
      Haha, sieltä mut varmasti löytää - ehkä törmätään!:D Mukavaa viikonloppua!:)

      Delete
  2. Onpas nätti asu taas, sulla on niin ihana tyyli! :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.