Vanha asu - tämän päivän kuulumiset

October 10, 2013

Terkkuja Helsingistä ja ennen kaikkea Hulluita Päiviltä! <3 Sen kunniaksi vaihdoin bloginkin ilmeen loppuviikon ajaksi vähän keltaisemmaksi. :)
Höpöttelen teille vähän tästä päivästä ja viikonlopun jutuista. Postauksessa näkyvät kuvat on ottanut ystäväni minusta muutama viikko sitten. Tykkäsin tuosta asusta kovasti, mutta tällä kertaa en kirjoittele asusta sen enempää. Tiedot sen sisällöstä laitan kuitenkin postauksen loppuun.


Aamulla hyppäsin Salosta 6.09 junaan kohti Helsinkiä. Olin perillä heti puoli kahdeksan aikaan. Matkalaukku säilytykseen ja nokka kohti Hulluja Päiviä. Olen ennenkin kertonut teille, miten hullarit on itselleni sellainen perinne juttu. Siellä tulee käydä aina ja nauttia fiiliksestä ja ihmisvilinästä. Aina on puoli vuotta aikaa kerätä voimia uuteen koitokseen, heh.
Maanantaina olin aika huolissani miten tämän vuoden hullarien ja muiden viikonlopun suunnitelmien käy. Antibioottikuuri ei parantanut varvasta vaan toi minulle ikäviä allergisia oireita, siihen päälle iski flunssa ja maanantain sana olikin nenäliina.
Päätin unohtaa flunssan, ja pysyä alkuperäisessä suunnitelmassa. Väsytti, mutta sain kaikki asiakkaat kunnialla hoidettua ja keskiviikko iltana olo oli jo vähän parempi.
Tänään aamulla vielä tuntui olo tukkoiselta, mutta painelin menemään pitkin Helsingin keskustaa ja Stockmannia lähes kolmentoista tunnin ajan. Kirjoitin siskollenikin, että aamulla oli vielä räkä poskella, mutta nyt on todella hyvä fiilis.


Toiset kammoavat joutumista hullarien ihmisvilinään. Itse olen aina sanonut, että imen siitä energiaa itseeni. Se tuli kyllä taas kerran todistettua. Aamusta treffasin ihanaa Heidiä ja pääsin ottamaan hänestä asukuvia. Höpöttelyä, kuvia ja vielä vähän lisää höpöttelyä. <3
Sitten treffasin mahtavan ystäväni perinteisesti hullarien merkeissä ja yhtäkkiä kello olikin jo kahdeksan. Nautimme haamun herkuista ja ostimme loistavalla tarjouksella Biothermin tuotepaketit.



Yksi päivän missioista oli mekon etsintä huomiseen TradeTracker gaalaan. Ihan lopulliseen ratkaisuun ei sen asian kanssa päästy, mutta kolme Zaran mekkoa on harkinnassa. Menen vielä huomenna uusiksi sovittelemaan ja teen sitten päätöksen huomisen fiiliksen mukaan.
Mitä olette mieltä, sen enempää mekoista tietämättä, olisiko musta vai tummansininen enemmän minun värini?




Nyt suuntaan vielä vähän maistelemaan haamun tarjouksista hamuamiani juustoja ja toivottavasti pääsisin ajoissa nukkumaan, kerrankin.
Ihanaa viikonloppua kaikille, toivottavasti nähdään I Love Me -messuilla! <3





Huivi, Acne / Takki, Selected Femme
Paita ja hame, H&M
Sukkahousut,  Trasparenza / Kengät, Bianco (saatu)
Laukku, Mulberry / Rannekorut, Aldo & Kenneth Jay Lane


6 comments:

  1. Oho, mahtavaa jos tosiaan saat ihmismassasta energiaa! :) Itse kuulun juuri niihin, jotka ahdistuvat. Siksi Hullut päivät on nou nou :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih! :( Mutta onneksi hullareille pääsee nykyisin osallistumaan verkkokaupassakin. Teitkö jotain löytöjä sieltä?
      Mua vähän oikein harmitti, kun kaikki tuli tohon samaan viikonloppuun. Olisin mieluusti ottanut messut ja hullarit eri viikoille niin olisi ollut aikaa panostaa molempiin paremmin.

      Delete
  2. Tää jätti hullarit väliin kokonaan. Huono rahatilanne. Toisaalta, olisi voinut hankkia vaikka joululahjoja etukäteen... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yleensä mäkin just joululahjojen hankkimisen aloitan syksyn hullareilta, mutta tänä vuonna ei mitään sopivaa tullut vastaan. Toki syynä oli varmaan myös se, etten ehtinyt kiertelemään kuin yhtenä päivänä. Onneksi aloitin lahjojen hankinnan Köpiksessä niin jotain kivaa on jo odottamassa. :)

      Delete
  3. Ompas jännän väriset sukkahousut. Voi olla että johtuu osittain tuosta auringon paisteesta. Jossain kuvassa näyttää ruskeilta, jossain liki mustalta, jossain harmaalta. Minkä väriset ja paksuiset nuo oikeasti on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, noi on tosi erikoisen väriset. Ne on 50den paksuset. Ehkä väri on vähän sellainen tumma oliivinvihreä. Mut tosiaan aika tummat ovat. Kivaa vaihtelua kuin pelkät mustat. Noita tuli viime syksynä uutuutena Stockan valikoimiin, uskoisin että sieltä niitä saa edelleen. :) Hintaa oli alle 10€ ja ovat olleet todella kestävät, suosittelen lämpimästi. :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.