Porraskäytävän hämyssä, vaarallisilla vesillä

October 17, 2013

Se oli lokakuun ensimmäinen lauantai kun suuntasin Helsinkiin juhlimaan siskoni synttäreitä & tupareita. Asukriisi oli aikamoinen tänä viikonloppuna tulehtuneen varpaani takia. Halusin laittaa korkkarit jalkaan, mutta isovarpaani kesti juuri ja juuri matalia, umpinaisia, kenkiä. Ei siis puhettakaan umpinaisista korkkareista. Sää oli sateinen ja kolea - ilman sukkahousuja ei olisi ulos asiaa. Halusin käyttää vielä kerran kesän ehdottomia rakkauskenkiäni ja niinpä astuin vaarallisille vesille - sukat ja sandaalit, haluan tehdä teistä muotia. Älkää pelätkö, en sentään niitä surullisenkuuluisia tennissukkia vetänyt puoleen sääreen.

Tajusin tuona lauantaina myös sen, että en omista yhtäkään juhliin sopivaa pitkähihaista mekkoa. Olen kova palelemaan, joten ihmettelen suuresti, että miksi kaapistani ei moista vaatekappaletta löytynyt. Käyn kuitenkin viihteellä todella harvoin, niin ehkä en ole ehtinyt moista vaatekappaletta edes kaipaamaan.
Nyt kaipasin ja lujaa. Niinpä kipitin sushi-buffan jälkeen yhteen lempparimestaani, Kluuvissa sijaitsevaan, Putiikki Rannalla liikkeeseen. Nähtyäni Maison Scotchin paitamekon, tiesin tämän syksyn ja talven pelastuneen. Mekko menee oikeilla asusteilla juhlaan ja jättimäisen neuleen kanssa voin hyvin käyttää sitä töissäkin. Niitä oli tasan yksi jäljellä ja se oli oikeaa kokoa - tämä mekko oli selvästi odottanut tuloani.

Ihanainen Tiia suostui kameranaiseksi ja suuntasimme hämyisään porraskäytävään. Koska valoa oli niin huonosti, oli suurin osa kuvista epätarkkoja jostain kohtaa, vaikka koko kuva ei sumea ollutkaan. Muutama täydellinenkin otos mahtui mukaan. Kiitos vielä kuvista. <3
Koska tunnelma oli ihanan hämyisä valitsin muutaman ei niin täydellisen otoksenkin postaukseen mukaan. Mielestäni ne sopivat tähän yleiseen tunnelmaan. Viimeisen kuvan muokkasin vanhan kuvan näköiseksi. Siitä tuli mielestäni todella ihana. <3

Vaikka lähdin tämän asukokonaisuuden kanssa aika vaarallisille vesille oli se mielestäni todella toimiva ja tykkäsin lopputuloksesta kovasti.
Mitä te olette mieltä? Onko katumuotikuvistakin tutut "sukat ja sandaalit" toimiva yhdistelmä pidentää korkkarien käyttöaikaa Suomen olosuhteissa?







Mekko, Maison Scotch 
Laukku & Rannekoru, Mulberry
Kotka rannekoru, Gina Tricot
Sukkahousut, Wolford
Kengät, Bianco (saatu)
Huulipuna, MAC


2 comments:

  1. Replies
    1. Voi kiitos Hanna. <3
      Olet itsekin mahtava pakkaus, kävin nopeasti blogissasi kurkkamassa. Tulen vielä paremmalla ajalla uusiksi. :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.