Positiivisempi päivä

May 20, 2015

Koska eilinen päivä oli ihan pyllystä niin päätin aloittaa tämän päivän paremmin. Hain söpöimmät herkkukuvat mitä kamerani muistikortilta löysin ja laitoin hiuksiini vähän lisää vaaleanpunaista sävyä. Nyt istun tässä koneella vaaleanpunaisen mukin kanssa, josta nousee teen ihana tuoksu. Relaan vielä hetken ja sitten suuntaan töihin.

Tänään onkin tiedossa tämän viikon viimeinen työpäiväni omassa liikkeessäni. Huominen menee Helsingissä kaikkien blogijuttujen parissa ja perjantain olen siellä töissä. Niin ja lauantaista puhumattakaan, silloin vietetään Bellablogien synttäreitä ja oon ihan superinnoissani tästä. Koska kaikkea kivaa on tiedossa niin ei ole mitään syytä jäädä murehtimaan totaalisen penkin alle mennyttä eilistä. Kaikki aikataulut meni pyllylleen sen takia, mutta koitan kiriä minkä ehdin. Tällä viikolla olisi muuten vielä blogissa luvassa suloisen vaaleanpunainen arvonta ja jos ehdin niin jotain kivaa olisi ehkä luvassa facenkin puolella.

Haastankin nyt kaikki viettämään tänään edes pikkuisen positiivisempaa päivää. Vaikka elämä kuinka potkisi päähän niin olen varma, että jokaisen päivästä löytyy silti jotain positiivista. Ei sen tarvitse olla mikään iso juttu, kunhan se on sellainen, että koet sen positiiviseksi ja jaksat hymyillä edes hetken kauemmin. Kerrothan minulle, että mistä löysit sen sinun päivän positiivisen jutun?

Itse ainakin koen todella positiivisena sen, että saan mennä tänään töihin ja minulla on töitä koko päiväksi. Yrittäjänä se kun ei ole mikään itsestäänselvyys, varsinkaan näinä aikoina. Olkaa kiitollisia siitä mitä teillä on, sen sijaan, että tuhlaisitte päivänne miettimällä sitä, mitä teillä ei ole.

Hattaraisen suloista ja positiivista päivää kaikille! ♥



SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

16 comments:

  1. Ihana postaus, sai hymyilemään! Kivaa päivää :)

    ReplyDelete
  2. Herkullisia kuvia, ihania ajatuksia. Mukavaa päivää Reetta! <3

    ReplyDelete
  3. Tänään on ollut kiva päivä :) Koirien kanssa lenkki auringossa oli mukava, sain tehtyä vähän pihatöitä ja sain kutsun valintakokeeseen :)

    ReplyDelete
  4. Jaa-a! Ulkona on kiva ilma! :D Alkuillan blogien lukuhetki on myös ihan jees :)

    ReplyDelete
  5. Ihana postaus! Pakko ottaa osaa positiivisuushaasteeseen! Tänään kyllä oli ihan superhyvä päivä, koska sain kuulla, että työssäoppiminen on mennyt nappiin ja musta on ollut iso apu pienessä yrityksessä, myöskin sain kiitosta ammattitaidosta, jota osoitan, vaikka olenkin vasta ensimmäisen vuoden opiskelija.. JAAAIKS! Missäköhän olen vuoden päästä, jos nyt jo teen hommia hyvällä otteella. :D Tuo aurinkokin tekee paljon, että jaksaa olla pirtsakampi!

    ReplyDelete
  6. Mun päivään positiivista fiilistä toi asiakkaat :)

    ReplyDelete
  7. Saipas tää postaus hyvälle tuulelle & kuvatkin on ihan super söpöjä! *.*

    ReplyDelete
  8. Isoin peukku lähtee tuohon viimeiseen, jes!! :)

    ReplyDelete
  9. Paljon hyviä onnistumisia yhdelle päivälle, jes! :)

    ReplyDelete
  10. Puhuttiin perjantaina ettei meinaa ehtiä ikinä kommentoida muiden blogeja... Päätin nyt ryhdistäytyä! :) eli WOW girl, ihania kuvia täällä ja kaikin puolin niin upea blogi. Sait musta fanin! (Ja rakastuin jo moneen sun vaatekappaleeseen pahemman kerran!)

    ReplyDelete
  11. Vähänkö ihana herätä pitkiltä unilta ja nähdä tällainen kommentti ekana! Kiitos ihana, oon ihan häkeltynyt! <3
    Mä aion kanssa tänään illalla viettää tovin blogeja kommentoiden! :)

    Mahtavaa sunnuntaita sinulle ihana Viola! <3

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.