Outfit with pastel hair

May 3, 2015

Käväisin tänään Turussa brunssilla ihanien blogityttöjen kanssa. Paula oli Rovaniemeltä asti suunnannut Turkuun niin siitä se ajatus brunssitreffeistä sitten lähti. Saatiin mukaan brunssille myös Emilia ja Pauliina. Oli kyllä superhauska sunnuntai, kiitos tytöt!♥ Kenkäkriisinikin sai ainakin pienimuotoisen helpotuksen kun yllärivalinnan kanssa suuntasin takaisin Saloon. Ihmettelen vieläkin vähän, että miten tässä nyt näin pääsi käymään, mutta palataan kenkiin ihan omassa postauksessa.


Inspiroiduin ennen Turkuun lähtöä värjäämään hiusteni latvat sinisiksi Glitterin hiusliidulla ja vitsi, että rakastan niiden liitujen kanssa leikkimistä. Harvoin sitä voi niin helpolla ja halvalla saada hiuksilleen ihan uuden ilmeen. Tästä lookista tuli myös asukuvat napattua, mutta ennen niiden julkaisua on aika laittaa esittelyyn asu huhtikuulta kera liilojen hiuksien. Olin ihan unohtanut nämä asukuvat julkaista, koska tuota hiusten lookkia ehdin jo instassa ja Pastel Hair -postauksessani fiilistellä.


Tämä asukokonaisuus on ehdottomasti yksi kevään värikkäimmistäni. Hiukset, takki ja hame oikein loistavat väreillään. Tunsin oloni kuitenkin ihmeen kotoisaksi tuossa lookissa.


Miltäs tällainen värien kimara teistä näyttää? 


Aurinkoista sunnuntain jatkoa kaikille! ♥


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC


Sunnies, Aldo / Coat, H&M / Scarf, Acne / Shirt, H&M


Skirt, COS / Bag, Mulberry / Watch, Esprit / Sneakers, Reebok


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

12 comments:

  1. VAU upeita kuvia ja toi takki on oikeesti ihan sairaan ihana!!! Mieki sitä sillo joskus muinoin himoitsin nettikaupassa mutta mutta :D sille tielle jäi!! perhana;D Kiitos Reetta seurasta, oli aivan ihana nähdä!!

    ReplyDelete
  2. Kiitos ihana! <3

    No onneksi kohta tulee jo ens syksyn takit niin pääset sitten viimeistään silloin tästä takista yli! :D

    Niin oli, kiitos itsellesi Paula! <3

    ReplyDelete
  3. Tässä kokonaisuudessa on kyllä niin ihanasti väriä, etten kestä! Ihanat kuvat <3

    ReplyDelete
  4. Oi miten ihana kuulla, kiitos kovasti Anna-Maria! <3

    ReplyDelete
  5. Awwww, kiitos ihana! <3 Oon kyllä nyt ihan koukuttunut noihin hiusliituihin!! Onko sun tullut koskaan testattua? :)

    ReplyDelete
  6. WOOAH! Aivan mahtava tukka ja ihana takki! :)

    ReplyDelete
  7. Apua miten ihana asu!! Ja värit :) ja noi hiukset on huikeet! Tiiätkö yhtään pystyykö tummia hiuksia myös värjäämään jollain tuollaisilla väreillä? Houkuttelisi kauheesti.. :D

    ReplyDelete
  8. Ihana olet Milka, kiitos kovasti! <3

    ReplyDelete
  9. Kiitos kovasti Pihla! <3

    Näistä hiusliiduista sanotaan, että ne näkyy myös tummissa hiuksissa. Omaa käyttökokemusta mulla ei valitettavasti ole, mutta tuskin niin voitaisiin luvata jos se ei sitten yhtään näkyisi. Jos testaat niin vinkkaa ihmeessä mullekin, että miten toimi! :)

    ReplyDelete
  10. Oi miten kauniita kuvia Reetta susta! Upea asu ja nää värit...<3 Sulle sopii kyllä kaikki -niin tällainen pastellisen violetti/pinkki kuin sinisen harmaa turkoosi! :) Kiitti myös tosi kivasta sunnuntaista, oli huippua tavata! :)

    ReplyDelete
  11. Kiitos kovasti ihana Pauliina! <3
    Oli kyllä supermukavaa, kiitos myös sulle! :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.