Kuultoa nassuun

May 13, 2015

Hyvää huomenta ja mukavaa keskiviikkoa kaikille - veikkaanpa, että tämä on aika monelle muullekin kuin minulle viikon viimeinen työpäivä. Kiitos helatorstain, jonka ansiosta oli vain yhdellä arkivapaalla mahdollista saada piiiitkän pitkä vapaa viikonloppu. Itselleni tällaisen vapaan mahdollistaa vain se, että teen kolme lähes 12h työpäivää putkeen ja kun töissä viettää puolet vuorokaudesta niin se on automaattisesti poissa yöunista. Kotona kun haluaa myös ehtiä tekemään jotain. Varauduin tähän alkuviikon rupeamaan nukkumalla viikonloppuna hyvin, mutta kun unet jäävät vähäisiksi turvaudun meikkipussiini.


Kärsin todella kuivasta ihosta ja jostain syystä kasvojeni iho ei myöskään rusketu lainkaan. On aika imartelevaa katsoa aamulla peiliin ja häikäistyä omasta valkoisuudestaan. Talvella lisänä saattaa olla hilseileviä kuivia läikkiä ja tänä vuonna olen saanut nauttia teini-ikääkin pahemmasta finnisadosta, mutta palataan siihen toisen kerran. Kun kasvot ovat muutenkin kalpeat ja siihen lisätään vielä parit vähäiset yöunet ennen pidempää vapaata niin aurinkopuuterin lisäksi ehdoton pelastajani on kuultopuuteri. Kun kuultopuuteri on laadukas, voi sitä surutta laittaa kasvoihin runsaastikin ilman, että kukaan luulee sinua diskopalloksi.


Itse olen törmännyt kuultopuuterin tuomiin etuisuuksiin kun ystävät ovat kehuneet miten freesiltä näytän. Totuus freesin lookin alla on silmäpussit ja eloton iho, mutta kuultopuuteri on tehnyt tehtävänsä. Tärkeäksi apuriksi nostan myös mahdollisimman kirkkaan huulipunan, se jos mikä tuo pirteyttä kasvoille.


Kuultopuuterin valinnassa kannattaa olla tarkkana. Ainakin itse olen juuri kuultopuutereissa huomannut selkeästi sen kalliin ja halvan tuotteen eron ja nykyään valitsen aina sen hintavamman vaihtoehdon. Usein halvemmissa kuultopuutereissa on glitteriä mukana ja sellaiset glitterhiput ovat vähän turhan näkyviä yksityiskohtia. Mulla oli aiemmin käytössä Glo Mineralsin kuultopuuteri ja tykkäsin siitä hurjasti. Nyt kuitenkin päätin testata MACin kuultopuuteria ja tykkään sen sävystä kovasti. Laatu on takuuvarmaa MAC laatua. Ostin tämän jo alkuvuodesta, mutta otin sen käyttöön vasta nyt kun edellinen oli käytetty loppuun. En enää pärjäisi ilman kuultopuuteria.


Onko kuultopuuteri osa teidän meikkipussinne sisältöä? Mihin kuultoputeriin te olette tykästyneet?


Tsemppiä sateiseen työpäiväänne! ♥


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

10 comments:

  1. Kuulosti ihan siltä kun olisit kuvaillut mun ihoa. Lukuunottamatta niitä finnejä. Olen aina vältellyt puuteria kun olen pelännyt että se vain korostaisi ihon kuivuutta, mutta tätä pitänee nyt sitten kokeilla. Olisitpa vielä kuvaillut omaa nassukkaasi tuohon kuultopuulterin kera oikein lähäreissä :)

    ReplyDelete
  2. Minäkin olen rakastunut kuultopuutereihin ! Ostin juuri the Balmin Mary-Lou manizerin ja olen enemmän kuin tyytyväinen, en tiedä miten olen pärjännyt ilman sitä !!! :D Täytyy myös testata tätä Macin versiota.

    ReplyDelete
  3. Oi, täytyykin testata tuota MACin kuultopuuteria! Juurikin ne ainaiset ja liialliset glitterit ovat hieman mietityttäneet, joten tosiaankin tuon MACin yksilön voisi ottaa testiin. :)

    ReplyDelete
  4. Vaikuttaapa ihanalta tuotteelta! Vois sopia munkin iholle kyllä hyvin :)

    ReplyDelete
  5. Onko noita MACin kuultopuutereita eri sävyissä, vaiko vain yksi? Vaikkei tässä iässä omaa naamaa enää mikään pelastakaan, niin aina silti tekee mieli yrittää...

    ReplyDelete
  6. Kun rasvaa ihon todella hyvin ennen meikin laittoa en ainakaan itse ole koskaan kokenut, että puuterista olisi haittaa. :)

    Mun nassu löytyy kaikista asukuvista ja sit vielä enemmän lähärit instan puolelta selfieistä, mutta pistän tämän mieleen, että kun juttelen meikeistä niin lähäri naamasta voisi olla paikallaan. :)
    Mun kamerassa ei vaan valitettavasti ole kääntyvää näyttöä niin siksi ei sen kanssa oikein tule naamaa kuvailtua. :D

    ReplyDelete
  7. Näinhän se on kun löytää jonkun hyvän uuden jutun, että miettii miten ihmeessä on pärjännyt ennen ilman sitä! :D

    ReplyDelete
  8. Jep, ne glitterit ei tosiaan oo mikään kiva lisä kuultopuuterissa.
    Suosittelen kyllä testaamaan ja tosiaan myös Glo Mineralsilta löytyy todella laadukas kuultopuuteri. :)

    ReplyDelete
  9. Varmasti sopii! :)

    Lähdin keskiviikkona suoraan töistä vielä viettämään iltaa Helsinkiin ja voin kertoa, että suti viuhui aika tiuhaan tämän purkin kohdalla. :D

    ReplyDelete
  10. Hanna! :DD

    Mutta nyt en kyllä osaa vastata, uskoisin että erilaisia kuultopuutereita löytyy heiltä useampia kun MACin valikoiman laajuutta muiden tuotteiden osalta miettii. :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.