Viimeinkin ne Tallinnan löydöt

April 10, 2013

Lupasin tehdä tämän postauksen jokunen viikko sitten, mutta kuvaaminen on vaan jäänyt.
Tänään sain viimein itseni ruotuun ja kuvasin löytöni teille.
Kuvien laatu ei nyt ihan huippua ole, mutta eiköhän niistä selvää saa edes pikkuisen.
Toiveissa on, että pian saapuisi lämpimämmät kelit ja voisi hanskojen käytön sijaan siirtyä korujen ja hiattomien paitojen maailmaan.

Jotain näistä aion pakata hullari reissulle mukaan. Pakkaaminen onkin tänään illalla hoidettava, koska torstaina klo.10.00 hyppään bussiin kohti Helsinkiä. Nyt ei ainakaan tarvitse miettiä, että pakatessa loppuu tila kesken. Tallinnan reissulla hajonneen matkalaukun kohtalo ei ole vielä ratkennut, mutta rikki se on edelleen ja isosti. Joudunkin turvatumaan isoon lentolaukkuun, koska en omista reppua tai isoa urheilukassia tai vastaavaa. No ainakin on kädet vapaina ja laukussa neljä pyörää alla.
Toivottavasti sää suosii ja jotain kivoja asukuviakin saisi nappailtua ja niihin sisällytettyä jotain näidenkin kuvien jutuista.

Omat superlempparini näistä ovat farkkuliivi ja niittikengät. Jälkimmäisten hankintaa olen miettinyt viime kesästä asti ja nyt ne täydelliset osuivat kohdalle.


Rannekorut Mango & Stradivarius ja kauluspaita on New Yorkerista.


Niittikengät löytyivät Bershkasta, samoin valkoinen pitsitoppi.


Olen etsinyt vuodenvaihteesta saakka jotain vähän pidempää farkkuliiviä kaapissa olleen lyhyemmän tilalle. Tuo kauluksen strassikokoelma kiinnitti huomioni samantien kun Stradivariuksen ovesta astuin sisään. Olin myös päättänyt, että heti kun löydän pidemmän liivin pistän vanhan myyntiin ja sainkin sen jo viikonloppuna myytyä ja tänään postitettua uudelle omistajalle.


Mitä olette mieltä näistä löydöistä?

Ps. Tein vielä yhden superlöydön Karen Milleniltä. Latasin kännykkääni Bloggerin sovelluksen, joten koitan saada sen löydön esiteltyä bussimatkan aikana torstaina. Pienenä muttana tässä lupauksessa on se, että toimiiko sovellus tai siis osaanko sitä käyttää - peukut ojoon. Olisi mukava tehdä välillä minipostauksia kännykällä täysin reaaliajassa. Tai kuulostaako ihan tyhmältä idealta kun kuitenkin jonkun verran sitä jo toteutan blogin fb-sivuilla?

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.