Instagram kuulumisia

April 16, 2013

Taas olisi luvassa vähän isompi satsi instagram kuvia, koska viikko sitten unohdin kokonaan tämän postauksen kaikessa hullarihulinassa tehdä.
Minut löydät instagramista nimimerkillä reetta_e.
Kuvia koneelle siirrellessä ja instagramia tutkaillessa huomasin sinne kertyneen todella paljon kuvia. Lukumäärä on 299 ja vielä en ole seuraavaa tasalukua saanut rikottua, koska haluaisin sen kuvan olevan jotenkin erityisen kiva. Eli instagram postaukset ja päivitykset luultavasti loppuvat tähän, koska en osaa päättää, joten nauttikaapa näistä kuvista:

Nämä Make-Up Studion luomivärit ovat niin huippuja. Innostuin kuvaamaan testeritelinettä kun luomivärit tulivat puheeksi facessa pääsiäisenä. Käytän itse näitä luomivärejä aina. <3


 Raikasta salaattia ja kalkkunanakkeja lounaaksi.


Nämä leffat tuli katsottua pääsiäisenä. Tuo Twilightin viimeinen osa täytyy myös hankkia omaksi, koska kaikki muutkin osat hyllystä löytyy. Vähän kyllä ärsytti tämän viimeisen osan omat lisäkyset, joita kirjassa ei ollut ollenkaan.


Salaattibuffan antia Antonion sillalla. Kuva ei ehkä ole edustavin, mutta tuo on yksi lempparipaikkani, jonne on kiva mennä ystävien kanssa syömään ja höpöttämään.


Salille menossa töiden jälkeen.


Toin Tallinnasta tällaisia karkkeja asiakkaille. Liikkeessäni on aina karkkikulho asiakkaita varten. Nämä ovat kyllä aika vaarallisen hyviä, mutta pyrin pitämään nappini erossa asiakkaiden karkeista.


Kävin extempore Ikeassa reilu viikko sitten. Kerrankin sain pidettyä järjen matkassa mukana. Syy lähteä Ikeaan oli vaaterekin hankinta. Kunhan saan rekin kuosiin ja tavarat järjestykseen lupaan tehdä pienen postauksen kodistamme. Tämä kun oli yksi toivepostaus, jonka teiltä sain.


Uudet kynteni, joista kerroinkin tarkemmin jo aiemmassa postauksessa. Tykkään näistä ihan hirmuisesti. <3


Söpöäkin söpömpi kylmälaukku. Sain tämän joulupukilta ja nyt se on päässyt kovaan käyttöön eväiden kuskaamisen suhteen. Todella kätevän kokoinen ja menee tyhjänä pieneen tilaan.


Keltaista hulluttelua. <3



 Zaran ihana kaulakoru. <3


Karen Millenin löytä Tallinnasta. Nyt on helppo kuljettaa iPadia mukana.


Sain nämä supersöpöt servetit siskoltani. <3


Kerroin pääsiäisenä tykästyneeni yllättäen bebeihin. Sen jälkeen en niitä olekaan syönyt, mutta hullareilta toin molemmille parit söpöläiset tuliaisiksi. Pikkuinen oli suloisen keltainen ja ihan perus bebe, mutta tuo isompi oli ihanan mansikkainen versio. <3


Uusi farkkuliivi pääsi ensimmäisen kerran ulkoilemaan hullareille ja tänään se keräsi kehuja asiakkailta. Joskus joku hankinta vaan osuu enemmän kuin nappiin.

Ikean pehmis! <3

4 comments:

  1. heissan!toi zaran statement-koru on kyllä hieno !mut mikä huvittavinta ostin ihan samanlaisen pääsiäisenä ateenan blancosta ja just huomasin zarassa että kas kummaa kun ovat samannäköiset:D että samiksia ollaan:P
    t.maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, aika jännää, että kerrankin Suomessa on ollut jotain aikaisemmin kuin maailmalla. Hankin korun jo joulukuussa. :)

      Delete
  2. Hei. Tiedätkö mistä tuollaisen kylmälaukun voisi ostaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ellen ihan väärin muista niin tällä hetkellä kylmälaukkuja saisi Suomesta ostettua Stockalta. :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.