Mistä haluaisitte minun kirjoittavan?

April 3, 2013

Blogini virallisesti ensimmäinen kysely on nyt käynnissä.
Ohimennen olen postausideoita pyytänyt aiemminkin, mutta nyt pää tuntuu jotenkin tyhjältä. Ensi viikolla on onneksi tiedossa isosti keltaista energiaa, mutta sitä ennen sana on vapaa ja lupaan toiveita toteuttaa, jos niitä vain tulee. <3

Haaveillen katson kohti keltaista! :D

Jätä idea postauksesta, jonka haluaisit minun toteuttavan, kommentit osioon tai voit laittaa sen tulemaan myös mailiini: reetta.ekst@gmail.com

Jo yksikin toive, tekee minut varmasti enemmän kuin onnelliseksi.
Aina kun mailista bongaan ilmoituksen uudesta kommentista saa se hymyn huulilleni. Ne on ne pienet asiat, jotka piristävät arkea.

Pirtsakkaa arkea ja pian häämöttävää viikonloppua kaikille! <3

8 comments:

  1. Tutoriaaleja ja/tai videopostauksia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, lupaan toteuttaa tämän aiheen heti kun saan hankittua oman järkkärin. :) Tämän hetkisen kamerani taikka kännykän kuvanlaatu ei oikein tällaiseen riitä.

      Delete
  2. Oman kodin sisustustyyli :) Sulla on aika magee "vaatehuone" ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi Satu, se on mageesta kaukana tällä hetkellä kun kaappien siivousoperaatio on niin kovasti käynnissä! :D Mutta kunhan saan huoneen kuntoon, niin tämän toteutan satavarmasti.

      Delete
  3. Musta sisustuspostauksia on aina kiva lukea :)

    Tykkään myös esim. "kirppislöydöt"-postauksista. On hauskaa nähdä, millaisia aarteita muut ovat löytäneet. Eli jos käyt kirppareilla, voisit joku kerta esitellä saalistasi.

    Mä tein viime sunnuntaina niiiiin mahtavia löytöjä, että teki mieli hehkuttaa koko maailmalle. Sitten muistin, että eihän mulla edes ole blogia, jossa niistä kirjoittaa :D Ehkäpä pitäisikin perustaa sellainen :)

    Niin ja vielä yksi idea. Voisit vähän esitellä Saloa, kertoa vaikkapa lempipaikoistasi siellä. Meillä on mökki Karjalohjalla, ja aina kesäisin käydään myös Salossa. Olisi kiva saada joitain Salo-vinkkejä ensi kesää varten :) Olen vasta vähän aikaa seurannut blogiasi, joten en tiedä, oletko jo aiheesta kirjoittanut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihanan pitkästä kommentoinnistasi! <3

      Tuo kirppisidea on loistava. Jos joskus opin kirppishaukaksi, raportoin siitä varmasti.

      Mutta paljasta nyt vähän, että millaisia löytöjä sinä teit? :)

      Sisustuspostauksen lupaan toteuttaa kun saan vaatekaapin tyhjennysoperaation valmiiksi ja kodin kuntoon.

      En ole Salosta hirveästi kirjoittanut. Jotain ruokapaikkoja olen maininnut ja oman liikkeeni. Vietän kuitenkin suurimman osan ajastani juuri siellä ja sitten lempparipaikkoihin lukeutuu kuntosali. Mutta voisin kyllä siitä hyvin kirjoittaa joku kerta! :) Nyt on paljon ideoita päässä, jes!

      Delete
  4. Mä en ennen oo yhtään osannut ostaa vaatteita kirppikseltä, ja oon myös vähän vierastanut käytettyjä vaatteita muutenkin. Pari viikkoa sitten siihen tuli muutos :)

    Kaikista lempparein löytöni oli Mangon oranssi-pinkkisävyinen maksimekko, jota oli käytetty ehkä kaksi kertaa. Oli ainakin ihan uudenveroisessa kunnossa. Mä oon niin pitkä, että harvat maksimekot on mulle oikeasti maksipituisia, mutta tämäpä on! Kunnon korkojenkin kanssa se hipoo maata :) Ja mekko maksoi 8 euroa.

    Löysin myös esim. supersuloisen huivin (oranssi sekin), jossa on kuviointina seeproja. Ostin itse asiassa viime keväänä Pieces-liikkeestä samanlaisen vaaleanpunaisen. Kirppishuivi vaan maksoi 3 euroa, kun se Pieces jotain 16.

    Muitakin vaatteita tuli kannettua kotiin kaksin käsin. Ostin esim. ihanan väljän topin, jossa on minipieniä mansikoita :)

    Ja sitten, ostin Ted Bakerin kukallisen laukun. Kympillä! Ja on aito, en ainakaan epäillyt myyjää lainkaan. Siinä on vain sellainen vika, että myyjä oli onnistunut leikkaamaan tms. toisen olkahihnoista melkein poikki toiselta puolelta. Laukku pitää siis käyttää suutarissa ennen kuin sitä voi käyttää. Mutta en usko, että korjaus maksaa muutamia euroja enempää.

    Siinäpä muutamia löytöjäni :) En tosin sano, että jokainen kirppisreissu olisi yhtä mahtava. Joskus ei löydy mitään. Tänäänkin piti mennä kirppistelemään, mutten sitten jaksanutkaan nousta ylös :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wautsi, toiset vaan on luotu kirppistelemään! :)
      Tajusin, että olenhan mäkin kolme juttua tän vuoden aikana kirppiksiltä ostanut, kaksi kylläkin netin kautta, mutta jos se lasketaan niin voisin ensi viikolla koittaa ne kaikki kuvata yhteen postaukseen! :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.