SEERUMI, JOKA PELASTI IKUISEN KULMAKARVAKRIISINI

February 22, 2018

Kaupallinen yhteistyö: BeautyLash


Meikkaaminen ja meikkitrendien seuraaminen on ollut osa mua ihan teinistä asti. Tässä kohtaa lisäisin lauseeseen myös sanan: valitettavasti. Tämän lisäyksen teen siksi, koska mä oon just se teini, joka tarttui innostuksissaan myös niihin pinsetteihin.
Useampi kanssani samaa ikäluokkaa oleva luultavasti nyökyttelee nyt päätään tietäväisenä ja manaa myös omaa pinsettien käyttöään.
Nimittäin muodissa olivat ohuen ohuet kulmakarvat, jotka sai aikaiseksi ainoastaan tarttumalla pinsetteihin ja oikeasti nyppimällä lähes kaikki kulmakarvat pois. Ohueksi viiruksi nypityt kulmakarvat oli ihan jees sen hetken, mutta sen jälkeen olenkin kriiseillyt vuosikausia, koska olisinkin halunnut että mulla olisi oikeasti kulmakarvat.

Mitään megakulmia mulla ei ole ollut ikinä, koska meidän suvussa niitä ei vaan ole ollut geenilotossa tarjolla. Mutta minikulmat täynnä lovia, on ollut ihan mun oma vikani. Olenkin harkinnut jo pitkään microbladingia, mutta aikaa en ole varannut, koska lopputulos on mietityttänyt niin paljon ja se fakta, että ne piirretyt kulmakarvat eivät kuitenkaan ole sama asia kuin ne oikeat.

Marraskuussa haave oikeista, tuuheammista, kulmakarvoista heräsi pitkästä aikaa vahvasti henkiin, kun sain yhteistyön tiimoilta käsiini BeautyLash Eyebrow Boosterin. Tuote lupasi tuuheammat ja tummemmat kulmakarvat, kunhan seerumia jaksaa levittää kulmilleen jokaisena iltana kymmenen viikon ajan. Lupaus kuulosti ihan liian hyvälle ollakseen totta, joten päätin olla haaveilematta liikoja ja käyttää seerumia tunnollisesti.


Seerumin aktiivinen aine on Plexaura homomalla -korallissa luonnollisesti esiintyvä öljy, Black Sea Rod Oil, joka tuuheuttaa kulmakarvoja. Lisätehoa seerumiin tuo aloevera, joka hoitaa ja tekee kulmakarvoista kiiltävämmät. Tämä Black Sea Rod -öljy aktivoi kulmakarvojen juuria. Eli juuri niitä tyhjiä kohtia, joita omissakin epäsymmetrisissä kulmakarvoissa on näkynyt.

BeautyLash Eybrow Booster lupaa, että ensimmäisiä tuloksia näkee kuuden viikon kohdalla. Omat kulmani ovat niin vaaleat ja hentoiset, että huomasin kulmakarvojen lisääntyneen jo noin kuukauden jälkeen. En muista koska olisin nyppinyt kulmiani. Kuluneen kymmenen viikon aikana olen oikeasti joutunut kaivamaan pinsetit esiin. Rivistöstä eksyneitä karvoja on ollut niin paljon, että olen uskaltautunut nyppimään ne pois. Alla olevassa kuvassa ovat kulmani ennen seerumin käyttöä ja siinä kohtaa kun tuo kymmenen viikon testijakso on tullut täyteen. En siis ole meikannut tai värjännyt kulmiani kuvaa varten, vaan tuo täydellinen kulmien sävy on tullut seerumin käytön myötä.


Laitan vielä tästä kymmenen viikon matkasta muutaman selfien kollaasin muodossa postauksen loppuun. Niistä näkee vähän enemmän vaiheittain kulmien kasvun & värin muutoksen verrattuna tähän ennen + jälkeen kuvaan.Olen päättänyt jatkaa seerumin käyttöä, koska mun arki ja kulmien meikkaaminen on helpottunut niin paljon tän tuotteen ansiosta. Kirjoitinkin etten halunnut haaveilla liikaa seerumin vaikutuksesta, mutta nyt testijakson päätteeksi voin sanoa, että tuote ylitti kaikki mun odotukset.

Mulla oikeasti on kulmakarvat ekan kerran elämässäni. Voin melkeinpä vannoa että kulmani ovat nyt tuuheammat kuin teininä ennen pinsetteihin tarttumista ja tää väri on niin unelmien täyttymys. Voin jättää meikkaamatta kulmat kokonaan ja silti ne tuo ilmettä kasvoihin. Tuntuu että kasvojen yleisilmekin on paljon skarpimpi kulmien ansiosta. Mulle on myös avautunut ihan uusi maailma kulmien meikkaamisen suhteen. Se on meinaan pikkusen helpompaa kun on niitä kulmakarvoja valmiiksi.

Laitan tähän alle vielä sen mainitsemani selfie kollaasin. Ensimmäisessä kuvassa seerumin käyttöä on takana neljä viikkoa. Huomasin pahimpien lovien alkaneen täyttyä jo siinä kohtaa.
Viereisessä kuvassa seerumin käyttöä on takana seitsemän viikkoa. Kulmat ovat paksuuntuneet, saaneet väriä ja kuvassa on myös hajakarvoja näkyvissä.
Kolmannessa kuvassa testijakso on tullut täyteen ja kulmat todellakin näkyy. Tykkään myös niiden mallista.
Viimeinen kuva on tän postauken ainut kuva, jossa olen meikannut kulmani. Ykköstuotteekseni on noussut sävyä antava kulmakarvageeli ja tässä kuvassa olen käyttänyt vähän myös kulmakynää.

Mun kulmakarvakriisi on nyt virallisesti selätetty ja olen tästä enemmän kuin onnellinen.
Jos säkin haluaisit saada tuuheammat kulmakarvat, niin klikkaapa itsesi www.rohdos-ala.fi ja laita BeautyLash Eyebrow Booster tilaukseen. Rohdos-ala on tuotteen virallinen jälleenmyyjä Suomessa.
Ja jos joku nyt tän postauksen myötä päätyy tuotetta testaamaan niin olisi huippua kuulla teidän kokemuksista. Esimerkiksi Instagramin directin kautta voi aina laittaa viestiä tulemaan.

Ihanaa helmikuun jatkoa kaikille!

XX Reetta


Kuvat: Anni Haataja / Kuvien käsittely: minä

6 comments:

 1. Oho, no eron kyllä todellakin huomaa! Mun kulmakarvaongelmat on vähän toisesta päästä, välillä meinaan tuntuu että niitä on vähän liikaakin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, ihana kuulla etten vaan kuvittele tätä eroa yksinäni! :D <3
   Se on näköjään tässäkin asiassa sitten just niin, että tasan ei mene nallekarkit! :D

   Delete
 2. Vitsi mikä ero! Ja haha kyllä naurahin tolle alulle kuinka itekki sillon tuli nypittyä kulmat iha kauheiks ja edelleenki kasvattelen näitä😂👌🏼

  ReplyDelete
 3. Oho näyttää hyvältä! Ja ihanaa että oot löytäny tän tuotteen 😍 Sulla on kauniit kulmat!

  ReplyDelete
 4. Täällä on käyty läpi sama liiallinen nyppiminen teininä. Oon saanut nyt viime vuosina hyvin karvaa lisää kulmiini kun oon vaan malttanut olla nyppimättä, mutta edelleen on kyllä selkeästi sellaisia kohtia, joihin sitä karvaa ei vaan kasva niin kuin muualle. Tuote vaikuttaa tosi lupaavalta, ihana kuulla että oot löytänyt siitä avun sun ongelmiin! :)

  ReplyDelete

»
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.