VELVET LOVE JA KEMUT ILMAN RINTSIKOITA

December 7, 2016

Aamulehti sen teki, nimittäin avasi silmäni lautasen kokoisiksi ja sai laskemaan tunteja, että pääsisin töistä kotiin ja koneen äärelle. Tähän mennessä iltaa juttua on muokattu uudestaan, mutta onneksi otin alkuperäisestä otsikoinnista kuvan itselleni muistoksi. Niin paljon se otsikko meinaan ärsytti. 

"Näyttelijä Jonna Järnefelt juhli ilman rintaliivejä - ikävä ilmiö yleistynyt Linnassa"

Siinä se Aamulehden otsikko nyt olisi. Mitä ajatuksia tuollainen otsikointi teissä herättää?

Mä jäin hämmästelemään tuota sanavalintaa, ikävä ilmiö, koska eihän niin vaan voi sanoa, jos ihminen haluaa pukeutua niin, ettei rintsikat pilkota mekon alta. Mielestäni paljon ikävämpää on se, että vaate, jonka rintsikat vaan rumentaisivat, niin puettaisiin väkisin rintsikoiden kanssa. Ihan vaan siksi, että Aamulehden mielestä Linnassa on jotenkin epäkorrektia olla ilman rintaliivejä. 

Seuraavaksi hämmästelin sitä, että eikö eilisistä juhlista ollut mitään muuta uutiseksi nostettavan arvoista kuin se, että joku nyt on ollut juhlimassa ilman rintaliivejä!?

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

Aamulehti on päivän aikana muokannut otsikon uusiksi ja jotenkin tökerö on sekin, koska alku on edelleen täysin sama.

"Näyttelijä Jonna Järnfelt juhli ilman rintaliivejä - nyt muodissa ovat ihonmyötäiset asut"

Tämän hetken muoti on sellainen, että itse ainakin juhlin todella usein ilman niitä rintaliivejä. Kun tissit vaan teippaa niin monet vaatteet laskeutuvat paljon kauniimmin päälle. 

Olen löytänyt uuden vaatemateriaalin elämääni ja se on sametti. Se laskeutuu niin kauniisti päälle, eikä rypisty ja mikä parasta: sametti ei myöskään nyppäänny. Bongasin tuon ihanan samettimekon Monkista kun etsin jotain yksinkertaista ja tyylikästä mekkoa isänpäivää ja ystäväni kolmekymppisiä ajatellen. Käytinkin mekkoa molemmissa juhlissa ja hei, vieläpä ilman rintaliivejä.

Kivaa iltaa kaikille ja pukeutukaa juuri niin kuin teistä itsestä parhaalle tuntuu!❤︎

XX Reetta

Ps. Pahoittelen kuvien huonohkoa laatua, mutta mun kameralla ei oikein saa pimeässä hyviä kuvia. Tälleen överisti muokattuna kollaasina ne näytti kuitenkin ihan kivoille, niin en halunnut jättää kuvia kokonaan käyttämättä. Kunnon stoori taas! :D 


Kuvat: Diina-Maria Laakso / Diiskuneiti  

Dress, Monki

Ring, ALDO 

Shoes, Zara 

3 comments:

  1. Ihmettelin samaa uutista. Se oli paljon mauttomampi kuin uutisen uhri, joka oli "vain" tyylikäs :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, asussa ei ollut mitään mautonta, mutta juttu oli sitäkin mauttomampi! Ärsytti vielä tänäänkin! :D

      Delete
  2. Toi rintaliivijuttu on mulle vähän kaksijakoinen. Oon ehdottomasti sitä mieltä, että rintsikat voivat kyllä pilata asun, jos on vaikka avonainen selkä ja ne sieltä näkyvät, joten parempi ilman. Toisaalta en on se mun mielestä vaikka juuri juhlapuvussa jotenkin sopimatonta, jos nännit paistavat läpi ohuesta kankaasta... Esimerkiksi tuon sun samettipuvun kanssa ei kuitenkaan tuollaista ongelmaa varmasti ole, joten tosi jees olla ilmankin! Loppuun kuitenkin haluan sanoa vielä, että oli nyt miten oli, otsikoiden repiminen näistä on kyllä niin turhaa. Mitä väliä sillä sitten on, onko niitä rintsikoita vai ei, kunhan on itse tyytyväinen ja siinä se :'D

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.