Black and white

April 22, 2015

Rikotut farkut ovat saaneet minut viimeisen vuoden aikana otteeseensa. Niiden ansiosta olen jopa lisännyt housujen käyttöä ja sen myötä monet kivat paidat ja topit ovat päässet useammin käyttöön. Suru olikin suuri kun lempparifarkuikseni nopeasti muodostuneet vaaleat rennot farkut hajosivat mitään varoittamatta. Miksi lempparijutut muuten hajoavat aina ensimmäisinä?

Onneksi hankin viime syksynä rikotut farkut myös tummina ja nyt voin sitten niitä käytellä, kunnes löydän uudet vaaleat yksilöt paikkaamaan vaatekaappiini jäänyttä ammottavaa aukkoa. Inhoan housujen ostamista, mutta viimeisen viikon sisällä olen joutunut sovittamaan monia farkkuja. Yhdet kivat löysinkin Zarasta, mutta jotenkin tuntuu, että voisin löytää vielä kivemmatkin ja niinpä aion vielä varmuudeksi pitää niissä laput paikoillaan. Nämä kuvat on muuten otettu pari viikkoa sitten. Silloin sää vaihtui yllättäen superkylmäksi ja hetken ajattelin polvieni irtoavan siinä viimassa. Älkää siis välittäkö niiden kylmän kurttuisesta olemuksesta. :D


Iskeekö teihin enemmän rikotut farkut vai ihan tavalliset? Niin ja vinkkejä kivoista rikotuista farkuista otetaan vastaan.


Itse suuntaan nyt unille, sillä aamulla odottaa aikainen herätys - käväisen ennen töitä  parissa mielenkiintoisessa tilaisuudessa Helsingissä.


Toivottelen teille myöhäisille koneella notkujille hyvät yöt ja aamun aikaisille hyvää huomenta! <3


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC  Kuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe


Sunnies, Zara / Jacket, Bik Bok / T-shirt / Gina Tricot


Jeans, H&M / Shoes, Reebok


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

4 comments:

  1. Supercool! Mä oon etsinyt jo jonkin aikaa mustia rikottuja farkkuja, mutta täydellisiä ei ole vielä tullut vastaan! Nuo sun näyttää tosi upeilta! :)<3

    ReplyDelete
  2. Kiitos ihana! <3
    Toi on totta, mustia näkee harvemmin! Ja vaikka kaupat nyt on täynnä rikottuja farkkuja niin aikamoisen metsästyksen sain tehdä, että nyt istun megavaaleiden farkkujen kanssa matkalla kotia. :)
    Mun mielestä Zarassa oli jotkut mustat rikotut ainakin viime viikolla!

    ReplyDelete
  3. Mäkin oon metsästänyt niitä täydellisiä jo kauan, mitkään ei tunnu näyttävän hyvältä meikäläisen päällä, BUU! Sulla tosin näyttää superkivoilta!!! :)

    ReplyDelete
  4. No varmasti löydät vielä ne täydelliset yksilöt! :)
    Kiitos Milka! <3

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.