Week 11 & 12

April 5, 2015

Jep, niinhän siinä sitten kävi, että viikottainen viikkokatsaus on ihan päässyt unohtumaan. No onneksi tajusin sen nyt, kun ei mitään maratonimäärää viikkoja ehtinyt vielä kulumaan, niin saan ehkä tässä pääsiäisen vapailla kurottua viikot kiinni. Jos suunnitelmani onnistuu niin ehkä sitten taas päästään jatkamaan tätäkin juttua ihan reaaliajassa. Olen kyllä ihan uskomattoman huono unohtamaan tällaisia oikeita asioita, mutta helposti muistan minkä liikkeen valikoimassa mikäkin vaate on jos jollain kaverilla on jotain uutta päällä.


Vaikka vasta toinen pääsiäisvapaa lähenee iltaa, niin musta tuntuu, että olisin vapaillut jo useamman päivän. Perjantaina oli niin paljon kaikkea kivaa ohjelmaa, että päivä tuntui kahdelta päivältä. Mutta kasaan pääsiäisen tekemisistä ja relailusta ihan oman postauksena, joten hypätäänpä nyt ajassa taaksepäin ja katsotaan mitä viikoilla 11 ja 12 Instagramissani tapahtuikaan. Minut löytää instasta nimimerkillä reetta_e.


week11Haaveilin kesästä ja lisäsin Instagramiini kuvan viime Juhannukselta. / Blogi täytti 9.3 kolme vuotta ja sitä juhlistettiin omalla postauksella + arvonnalla. / Arvonnassa palkintona oli mm. Glo Mineralsin tuotteita.


week11_2Pressitilaisuuden ihanat herkut. / Uusi huulipuna, joten selfien paikka. / Käväisin kurkkimassa Hennesin kevään ja kesän uutuuksia. / Vaatteiden ohella kesätunnelmaan virittäydyttiin myös raikkaiden drinkkien parissa.


week12Kevään ekat ripped jeans ilmat.♥ / Starbucksin uutuus, Maple latte macchiato oli niin hyvää, että sitä oli pakko juoda kahtena päivänä putkeen. / Mä kyllä niin rakastin näitä farkkuja, rakastin siksi, että niille on tapahtunut jotain kamalaa, sniisk.


week12_2Olen nauttinut lähes joka aamu kaurapuurosta kera jäisten marjojen, nam. / Kevään eka piknik. / Ihanan keväinen maisema kodin läheltä. / Kasvonaamiolla rentouduttiin viikonlopun viettoon.


week11_3Vanhan asukuvapostauksen fiilistelyä. / Suloinen mustikkajälkkäri. / TGIF kuoharit ystävän kanssa. / Selfie, joka räjäytti instagramini. :D


week12_3Kauniit kesädrinkit. / Details viime syksyn asukuvista. / Haikailin puhtaanvalkoiset Reebokkieni perään ja tuumin uusien lenkkarien hankintaa. Vielä en kuitenkaan ole päässyt niin pitkälle. / Vegesushi on niin mun juttu.


week12_4Keväiset kakkukestit oli yksi maaliskuun sulosimmista tilaisuuksista.♥ / Vanha kaappi sai uuden ilmeen kun päällystimme sen Tomin kanssa marmorikontaktimuovilla. / Ihastuin showroomilla Cubuksen kimonoon. Kimonin piti tulla kauppoihin viikolla 16, mutta se tulikin jo tällä viikolla ja Salon Cubuksesta kävin sen kotiuttamassa, jes. / Superherkullinen kakkutikkari.


Leppoisaa pääsiäisen jatkoa kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.