Miten sä pidät sun hiukset niin ihanan värisinä? Kysyi lukija ja tässä olisi lupaamani vastaus.

February 22, 2015



"Hei! Miten sä pidät sun hiukset niin ihanan värisinä? Vähän eri sävyä näkyy eri kuvissa mutta silti kaunis aina! Mitkä on sun salaisuudet?"

Tällaisen kysymyksen sain lukijaltani aika tarkalleen kuukausi sitten. Blogin muuttohässäkässä melkein unohdin aiheesta lupaamani postauksen, kunnes ystäväni kanssa tuli perjantaina puheeksi hiukset ja silver tuotteet. Sillä sekunnilla muistin tämän postausaiheen ja ajattelinkin piristää sunnuntaitanne muutamalla vinkillä tässä silver -tuotteiden loputtomassa maailmassa.

Koska olen kämmimisen mestari niin onnistuin jotenkin kadottamaan isonison pläjäyksen tekstiä, jonka juuri teille sain kirjoitettua. Vain tuo postauksen alku, jonka tein jo illalla, suostui tallentumaan. Sen pidemmittä höpinöittä käydäänkin nyt sitten tuotteiden kimppuun. Ärsytys kun on niin suuri, etten kykene kirjoittamaan kaikkea uusiksi.

SAMSUNG CSC

Biozellin silver color maskin olen saanut blogin kautta testiin ja se onkin jäänyt ihan vakituiseen käyttöön. (pahoittelen pullon läikikästä pintaa, jonka superkalkkinen vetemme on saanut aikaiseksi.) Tuotteen tuoksulle en erityisemmin lämpeä, mutta sen kanssa saa vaaleisiin hiuksiin kivasti kirkkautta ja kylmyyttä.

SAMSUNG CSC

Keunen tuotteet ovat minuille tutuimmat, koska niitä olen liikkeessäni myynyt jo useamman vuoden ajan. Olen testannut useampiakin silver shampoita, mutta vielä en ole tälle Keunen silverille haastajaa löytänyt. Tällä saa vaikka siniset hiukset, nimimerkillä pari kertaa hiustuuhennukset siniseksi värjännyt. :D Shampoota suositellaan vaaleiden hiusten lisäksi harmaille ja raidoitetuille hiuksille. Silver tuotteista helppokäyttöisin on hiuksiin jätettävä platinum hoitovaahto, sitä kun ei tarvitse huuhdella pois. Jos en ole käyttänyt hiusten pesun yhteydessä mitään silver tuotteita niin ainakin sitten laitan hiuksiin tämän hoitovaahdon.

SAMSUNG CSC

Goldwellin soft color vaahdot olen saanut blogin kautta ja ne ovatkin tuorein tuttavuuteni. En ole vielä ehtinyt testaamaan kuin tuota sävyä 10V, jonka nimi on pastel violet blonde. Vaikutusaika tällä tuotteella on 5-15min. En ole vielä malttanut odottaa sitä 15 minuuttia, ylläri, mutta lyhyemmälläkin vaikutusajalla tällä saa todella kauniin sävyn ja kiillon hiuksiin. Vaahdon levitys on helppoa ja ihan parhainta tässä tuotteessa on se tuoksu, tiedättekö sellainen kampaajan tuoksu. Tämän käytön jälkeen kun hiukset tuoksuvat siltä, että olisit juuri käynyt kampaajalla värjäämässä hiuksesi.

SAMSUNG CSC

Sitten mulla olisi vielä heittää ilmoille yksi silver tuotteisiin liittyvä vinkki, jonka kuulin ystävältäni. Hän oli käynyt kampaajalla sävyttämässä kuparinruskean tukkansa  kylmän vaaleanruskeaksi. Kylmän sävyn ylläpitämiseksi, oli kampaaja suositellut silver shampoon käyttöä.

Onko jollain kokemusta tämän vinkin toimivuudesta? Itselleni tuli heti mieleen, että silver shampoon lisäksi kannattaa ehdottomasti testata tuollaista Goldwellin vaahtoa ja niistä lähtisin suosittelemaan tuota 10BS sävyä, joka on nimeltään beige silver. Mene ja tiedä, mutta niitä minä ainakin testaisin.

Toki hoidan hiuksiani myös monilla muillakin tuotteilla ja vaaleissa hiuksissa kosteuttavat tuotteet ovat todella isossa roolissa. Kiinnostaisiko teitä kuulla myös näistä tuotteista? 


Ja jes, kevät on oikeasti viikon päästä täällä tai ainakin kalenterin mukaan kun maaliskuu starttaa. Tuntuu hyvälle, että se pimein aika on taas tältä erää selätetty.


Mukavia päiviä kaikille! <3




SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

10 comments:

  1. Hiuksen värin pysyminen kylmän vaaleana on tosi vaikeaa. Mulla on luonnostaan todella paljon punapigmenttiä joka taittaa keltaiseen ja siihe päälle en halua värinpoiston kautta värjätä niin on siinä kampaajalla kyllä tekemistä ja silti hopeatuotteita tuleekin käytetyä oikein urakalla.

    ReplyDelete
  2. Tuo Biozell Color Mask ja Goldwellin vaahto ovat ihan loistavia! Molemmat ovat olleet käytössäni jo pitkään ja just viime kerralla jopa kampaaja hämmästeli sitä, miten hyvänä vaalea sävyni on pysynyt vaikka sille ei tosi pitkään aikaan ole tehty mitään. Taitaa siis olla juuri noiden tuotteiden ansiota! :D

    ReplyDelete
  3. Jep, se on kyllä haastavaa, mutta hyvillä tuotteilla onneksi mahdollista. :)
    Jos et ole juuri näitä sattunut testaamaan niin voin kyllä lämpimästi suositella.
    Oletko muuten koskaan testannut sellaista kampaajan tekemää silversävytettä, joka hierotaan hiuksiin pesun yhteydessä? En kylläkään ole ihan varma, että millä nimellä se kulkee, mutta sellainen sävyte juttu on mulle ainakin joskus kampaajalla tehty ja kivasti toi eloa väriin. :)

    ReplyDelete
  4. No eiköhän just oo sitten noiden tuotteiden ansiota ja vielä kun heittää kehiin tuon silvershampoon niin hiusten kylmyys on taattu.
    Mullakaan ei oo värissä mitään valittamista, vaikka viime kampaaja kerrasta on 3kk, mutta hiukset ovat kasvaneet siinä ajassa sen verran paljon, että kaipaan freesausta.
    Viikon päästä onkin sitten jo uusi tukka päässä,jee! :D

    ReplyDelete
  5. Hihii <3 Mitäs näistä nyt lähtisikään ekana kokeilemaan... Tollanen hoitovaahto ois ainakin kätevä, ja toimii varmaan yhtä lailla kuin silvershampookin!

    Ja niin, mulle siis laitettiin mun punertavan ruskeaan tukkaan kylmänruskea sävyte kampaajalla, ja sävyn ylläpitämiseksi kampaaja suositteli käyttämään silvershampoota, punainen kun alkaa muuten helposti paistaa taas läpi :)

    ReplyDelete
  6. Hyvin mä taas tänkin jutun hokasin, mutta onneksi korjasit niin mäkin sain asian korjattua. :D

    Mutta joo, suosittelen testaamaan niin shampoota kuin vaahtoakin. Varmasti niitä testaimella löydät juuri sen tuotteet, jolla saat sävyn pidettyä just sellaisena kuin haluat. :)

    ReplyDelete
  7. Mullakin on ihan hirveää taistelua tää elämä hiusten kanssa. Pitää kyllä testata noita tuotteita, jospa niistä ois apua! Kampaaja pilasi mun hiukset edellisellä värjäys/leikkauskerralla, joten odottelen tässä että hiukset kasvaa vähän ja saan laittaa ne uuteen uskoon... :D

    ReplyDelete
  8. Nouh, noi on aina niitä ei niin kivoja juttuja, mitä sun hiuksille tapahtui!?
    Toivottavasti saat apua noista tuotteista! <3

    ReplyDelete
  9. Hahaa! Muistit kysymykseni kuitenkin:) kiitos postauksesta! Nuo Keunen tuotteet on mulle ihan vieraita. Onko sulla kokemusta Fudgen silver shampoosta? Siinä on tosi paljon pigmenttiä... Mietin voiko tuo Keunen olla sitäkin tehokkaampaa...

    ReplyDelete
  10. Jes, ihanaa, että näit tämän postauksen! <3
    Mä etsin sen sun kysymyksen käsiini viikonloppuna ja tarkoitus oli vinkata sulle tästä postauksesta, mutta ei sun nimestä pystynytkään klikkaamaan mihinkään. :(

    Kiitos itsellesi kun kysyit, ei mulle olisi muuten tullut ehkä ikinä mieleen tehdä tällaista postausta! :)

    Olen kuullut tuosta tuotteesta paljon, mutta valitettavasti itselläni ei ole mitään kokemusta siitä. Eli nyt mun täytyy tuottaa pettymys, en osaa vastata. :D

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.