MY TRAVEL STYLE

September 10, 2016

Siitä on kaksi viikkoa kun me tultiin takaisin reissusta. Toisaalta tuntuu että siitä olisi vain hetki ja toisaalta taas että siitä olisi ikuisuus. En ottanut reissussa kuin yhdet kunnolliset asukuvat, koska täällä oli lomamme aikana niin syksyinen sää, että tuntui tyhmältä kuvata superkesäisiä asuja. Niinpä halusin ikuistaa ainoastaan rennon matkustus lookkini ennen hotellilta lähtöä. Tykkään näiden kuvien ja asun rentoudesta ihan hirmuisesti.

Farkkutakin ja nuo housut ostin reissusta. Molemmat ovat sellaisia juttuja joita olen etsinyt jo kauan ja vihdoin tärppäsi. Rakastan tuon farkkutakin väriä ja kulutettua pintaa ihan kympillä. Olisin pari vuotta sitten halunnut väkisin isäni vanhan farkkutakin, joka oli värimaailmaltaan samanlainen, mutta tietty ihan liian iso itselleni. Haluaisin ehdottomasti yhdistää tuon farkkutakin johonkin jättimäiseen neuleeseen. Kaapista ehkä muuten löytyy yksi potentiaalinen vaihtoehto tätä asua varten. 

Ja sitten noi housut!Tunnustetaan nyt heti että ostin niitä kahdet, toiset on mustat. Olen sovittanut tuon tyylisiä housuja valehtelematta noin kahdetkymmenet, mutta kaikki ovat olleet ihan liian lyhyitä. Nyt kun viimein löysin rennoimmat housut ikinä tarpeeksi pitkinä, niin oli pakko hankkia ne heti molemmissa tarjolla olleissa väreissä. Eli sinä toinen siellä joka omistat kahden metrin kintut niin suosittelen tekemään tilauksen Pull and Bearin verkkokaupasta.

Söpöin matkaseuralaiseni ikinä on tuo American Touristerin Bambi matkalaukku.Ja samalla se oli myös paras matkalaukku jonka kanssa koskaan olen reissannut. Laukun pyörät olivat niin hyvät, että vaikka kotiinpäin tullessa painoa oli lähemmäs 28kg niin se rullasi kuin unelma. Kaikista disneyn piirretyistä muuten juuri bambi on ollut aina lempparini. 

Mutta nyt täytyy alkaa väijymään loput Haluatko Miljonääriksi jaksosta. Oikeesti, miks mä tiedän aina ne suht turhat kysymykset joihin muut tarvii apuja, mutta sit taas jotain lippu sun muita yleistieto kysymyksiä en vaan tiiä!?
 
Ihanaa viikonloppua kaikille!♥









Kuvat: Tomi

 Sunnies, ALDO

Lips, MAC

Denim Jacket, Stradivarius

Lace Top, H&M

Passport Case, Oysho

Pants, Pull and Bear

Sneakers, Superga

Suitcase, American Tourister (gited)

7 comments:

  1. En kestä miten ihana tuo matkalaukku! ❤

    ReplyDelete
  2. Takki ja housut ihan täyden kympin löytöjä molemmat!! Voisin haluta noi housut itellenikin, noi halkiot tuo niihin kivasti lisää särmää<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla että tykkäät, kiitos Juulia! <3
      Joko on housut laitettu tilaukseen? ;)

      Delete
  3. Myytkö ton laukun? :D harmittaa ettei enää myynnissä :(

    ReplyDelete
  4. Myytkö ton ihanan laukun? Ei enää löytynyt mistään :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiiäks mäkin tykkään tosta niin paljon, etten valitettavasti raaski sitä myydä. Toivottavasti onnistut kuitenkin jostain bongaamaan! :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.