Adidas PureBOOST X

January 31, 2016

Lenkkarit ovat olleet suosikkijalkineeni noin puolentoista vuoden ajan. Tänään muuten tarkeni lähteä salille lenkkareissa ja nilkat vilkkuen, jeeees. Mutta, ei mun tästä pitänyt teille kertoa vaan jostain uudesta ja tyylikkäästä, mikä tosin liittyy lenkkareihin.

Tähän väliin on vielä pakko mainita, että en ole mikään lenkkeilijä hirmu, joka viihtyy lenkkareissa urheilun vuoksi. Lenkkareilla vaan saa todella helposti asusta kuin asusta mielenkiintoisen ja ne on ihan parhaat jalkineet jokapäiväiseen käyttöön.

Mitä paremmat ja laadukkaammat lenkkarit jalasta löytyy, niin sitä helpommin tulee välimatkat käveltyä, eikä mentyä autolla tai julkisilla. Onneksi tänäkin keväänä lenkkarit ovat trendikkäät ja kauppojen hyllyiltä löytyy 3.2 alkaen jotain ihan uutta ja mullistavaa.


Adidas meinaan on luonut ensimmäiset juuri naisen jalalle suunnitellut juoksukengät. Jo kengän muotoilu viesti mielestäni suuresti naisellisuutta, sillä niin sirot ja kevyet nämä tyylikkäät PureBOOST X juoksukengät olivat.

Juokseminen ei ole koskaan ollut mun juttu, mutta veikkaan, että näillä kengillä on erittäin hyvä pinkoa kiireessä bussipysäkille. Lupaan raportoida homman toimivuudesta kun olen saanut näitä kenkiä testattua.
Se olisi muuten aika sanoa heipat tammikuulle ja toivottaa helmikuu tervetulleeksi ihan just kohta! Kivaa iltaa kaikille! ♥

Niin ja miltä nämä uudet tulokkaat teidän silmäänne näyttävät?






SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 comments:

  1. Noi on kyllä siistit, mut vähän epäilen niiden sopivuutta oikeasti juoksuun :) Tai ei ainakaan aktiivisesti lenkkeilijälle.. Tai toki jollekin voi sopia, mä en oo vaan koskaan tykännyt Adidaksen juoksukengistä. :/ Muuten ne kyllä menee :D

    ReplyDelete
  2. Ainakin ne on kehitetty yhdessä naisurheilijoiden kanssa. Että siinä mielessä olisi aika realistista ajatella, että ne ihan oikeasti solvetuu juoksuun, kun juoksukengät ovat :)
    Mutta eihän maailmassa ole olemassa sellaisia kenkiä, jotka kaikille sopivat.

    Mulle esimerkiksi on aina sopinut Niket paremmin kuin Adidakset, mutta nyt oon testaillut Adidaksen ultra boosteja ja ne onkin olleet sopivat munkin jalkaan. :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.