Ihastukseni keltaiseen ei vaan ota laantuakseen

February 13, 2013

Vuosi sitten tammikuussa se iski minuun kuin salama kirkkaalta taivaalta. Tarkoitan tällä vertauksella sitä hetkeä kun tajusin, että keltainen on minun voimavärini.
Olen aina tykännyt keltaisesta, koska kesä ja aurinko on asioita joista elän. Mutta hukkasin elämästäni 24 vuotta ajattelemalla, että keltainen ei sovi minulle lainkaan.
Onneksi tulin järkiini!
Vuoden aikana on jokunen pirtsakka vaate ja asuste löytänyt tiensä luokseni. Suuresti haaveilen keltaisesta tekonahkatakista tai jostain muusta siistimmästä jakusta. Tänä vuonna voisi toivoa löytymisen suhteen ollakin, sillä keltaista on tarjolla vielä enemmän kuin viime keväänä.

Kasvojen lähellä en vierasta keltaista yhtään, mutta valitettavasti keltaiset alaosat ovat jääneet liian vähäiselle käytölle. Nyt olen koittanut tsempata ja esittelinkin pari viikkoa sitten keltaiset housuni, jotka raukkana olivat joutuneet vain kaapissa roikkumaan.
Nyt otin pelastusoperaation kohteeksi keltaisen hameen, jota housujen kaltainen kohtalo on uhannut.

Kauan olen ollut sitä mieltä, että keltaista ja mustaa ei kannata yhdistää. Mutta nyt olen tämänkin päätöksen pyörtänyt. Sain inspiraation näiden värien yhdistelemiseen selaillessani tammikuussa Outnetin nettisivuja ja tässä kokonaisuudessa vaan oli sitä jotain.


Tuuminkin jo lauantain asua esitelleessä postauksessa, että yritän ottaa hameet taas enemmän käyttöön. Maanantain asusta löytyikin keltaista, mustaa ja se hame. Hame on matkamuisto vuoden takaiselta Tukholman matkalta, jolloin COS:in myymälää ei vielä löytynyt Suomesta. COS:in laatu on kyllä pettämätön.






 





Kauluspaita, Lindex
Hame, COS
Sukkahousut, Wolford
Kengät, Skopunkten 

Tällä hetkellä on käynnissä blogini ensimmäinen arvonta. 
Aikaa osallistua on 14.2.2013 klo.22.00 asti. 

4 comments:

  1. Keltainen on kyllä mahtava voimaväri!

    En ole ennen törmännyt blogiisi, mutta se vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta!

    Ja pakko vielä sanoa että noi sun kengät on aika ihanat. (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on, eilenkin hypistelin yhtä neonkeltaista toppia ja nyt vähän harmittaa, että en kiikuttanut sitä kassan kautta kotia.

      Kiva kuulla, kiitos vaan kovasti! :)

      Delete
  2. IHANA hame! Todella kaunis väri :)

    http://cupidjazmine.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Jazmine! :) Keltainen on kyllä niin piristävä ja kaunis väri. <3

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.