Muista rakastaa itseäsi

October 18, 2015

Loppuviikko vierähti Helsingissä töiden ja I Love Me -messujen parissa. Torstaina olin Dieselin ja Yon-Kan presseissä. Siellä Yon-Ka tilaisuudessa istuessani mietin, että miten vähän mun tuleekaan hemmoteltua itseäni vaikkapa jollain hoidoilla. Koen kuitenkin, että sellaiseen täydelliseen rentoutumiseen tarvitaan se hetken hiljaisuus, silmien ummistaminen, rentouttava tuoksumaailma ja esimerkiksi jokin ihana kasvohoito. Miksi sitten tällaisia hoitoja ei tule koskaan varattua itselleen? Koen, että ei mulla jotenkaan ole aikaa sellaiseen. Viime kosmetologi käynnistäkin on jo aika tarkalleen kaksi vuotta.

Fiilikseni tällaisesta itsensä hemmottelun tärkeydestä kasvoi messuilla kierrellessäni. Tuntuu, että tänä superfoodin nousukautena puhutaan vaan siitä sisäisestä hyvinvoinnista, joka tulee niitä ruokia syömällä. Veikkaan kuitenkin, että itse ainakin saan hehkuvamman ihon ja paremman mielen kasvohoidolla, kuin syömällä jotain levää.

Mutta tärkeintä tämän päivän hektisessä maailmassa on se, että muistaa rakastaa itseään ja tehdä juurikin sitä, jolla sen rakkauden tunteen itseään kohtaan saa voimakkaammaksi.

Itsensä unohtaminen kiireen keskelle on kuluttavaa. Se on loputon oravanpyörä, josta on vaikea nousta pois. Kun peilistä katsoo tyhjät kasvot on aika toimia, mutta mielellään jo vähän aiemminkin.

Kun pimeää aikaa on vuorokaudessa enemmän kuin sitä valoisaa niin ainakin itselleni se rentoutumisen tarve kasvaa juuri silloin.
Muistakaa rakastaa itseänne, ei mulla muuta. ♥

PS. Kiitos kaikille ihanille, jotka kävitte eilen messuilla moikkailemassa ja tekemässä ostoksia bloggaajakirppiksellä. Lähdin hymy korvissa messuilta pois.♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

4 comments:

  1. Oli kyllä ihana nähdä sutkin ja vaihtaa muutama sana! Mua alkoi jälkeenpäin vain harmittamaan, etten jäänyt pidemmäksi aikaa höpöttelemään haha! :D

    ReplyDelete
  2. Mutta se ulkoinen kauneus ja hyvinvointi lähtee siitä sisäisestä, vaikkakin onhan ne kasvohoidot ja muut ihanaa hemmotelua :)

    ReplyDelete
  3. Kiitos samoin ihana! <3

    Ja totta, siinä kohtaa pahin ruuhka oli jo helpottanut niin olisi ehtinytkin tovin höpöttelemään, mutta toisen kerran sitten! :)

    ReplyDelete
  4. Niin mutta jos mietin, että just nyt, kumpi toisi paremman olon: vaikkapa se kasvohoito tai annos superfood ruokaa niin kyllä sen kokonaisvaltaisemman hyvän olon toisi se kasvohoito.

    Kun pääsee rentoutumaan johonkin hoitoon niin tuo se koko kehoon sellaisen rauhoittumisen paikan ja se tekee hyvää kaikille. <3

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.