Haaste: en osta mitään ennen juhannusta

May 20, 2012

Olen haastanut itseni todenteolla: en saa ostaa mitään vaatteita, asusteita tai muutakaan noihin ryhmiin kuuluvaa ennen juhannusta.
Tämä alkoi toukokuun alusta, jolloin varasin lennot Lontooseen ja lähden muutamaksi päiväksi tapaamaan ystävääni! <3
Suhteellisen hyvin on sujunut, vaikka tottakai joitakin repsahduksia on tapahtunut.. Tänään kuitenkin jouduin pahimpaan koetukseen ikinä, koska kova kannustin silmien ummistamiseen kaiken ihanan suhteen on ollut Victoria's Secret, jonka piti kesäkuussa aueta Lontoossa. Tänään kuitenkin kuulin, että se aukeaa vasta 25.7!! Kaihoisasti kävin edes vähän kurkkimassa tarjontaa VS:n nettisivuilla, mutta sain hillittyä itseni. Suurin syy taisi olla se, että muistin jotain tärkeää: juhannuksen jälkeen saitilla alkaa mahtavat alet!
Jos siis olet harkinnut tilauksen tekemistä Victoria's Secretiltä kannattaa se ehdottomasti tehdä vasta about kuukauden päästä. Tilaukseen varaamallasi budjetilla kun saa silloin niin paljon enemmän kaikkea ihanaa. 

Nyt siis vain yritän raivata omia kaappejani, jos vaikka sieltä jotain kivaa, melkein uutta, pongahtaisi päälle pantavaksi. Ja on tämä järjestely pientä tulosta tuottanutkin!
Olen kokenut, ainakin hetkellisen, uudelleen rakastumisen karvaliiveihin kesän lämpöä odotellessa. Löysin kaapin syövereistä myös aivan ihanat Zaran housut, joita olenkin viime viikkoina paljon käyttänäyt erilaisten yläosien kanssa.
Näiden kautta se tämänkin päivän asu löytyi:


Karvaliivi, Paprika
Toppi, Zara (yhdessä aiemmassa postauksessa esittelin Zaran nahkamekon ja tämä on saman malliston nahkatoppi. Samaan aikaan niin ihanan lämmin ja kuitenkin vilpoinen päällä.)
Housut, Zara <3

4 comments:

  1. Vitsi oot kaunis näissä kuvissa!

    ReplyDelete
  2. Hei kiitos kimmokkeesta - taidan itsekin harkita jonkun sorttista ostolakkoa, tekis kukkarolle ihan gutaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tää on kyl hyvä ajankohta koittaa moista, koska kohta kaikki tuotteet kuitenkin on alerekeissä! :) Tsemppiä! :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.