TBT: BLUE JUMPSUIT AND ORANGE LIPS

July 28, 2016

Oranssin ja sinisen yhteensopivuus on jotain niin täydellistä, että miten saatoin unohtaa sen luvattoman pitkäksi aikaa. Kaikki lähti tuosta takista, jonka Hennesin alesta bongasin pari viikkoa sitten. Kun saavuin takin kanssa kotiin niin tajusin heti, että se kaipaa seurakseen oranssin huulipunan. Niinpä kaivoin meikkilaatikon uumenista yli vuosi sitten hankkimani MACin Morangen, lisäsin tummansinisen jumpsuitin ja nappasin takin heti käyttöön. Löysin rakkauteni tuota huulipunaa kohtaan 110%:sesti uudelleen, jes!

Takin ja huulipunan liitto on koukuttanut minut täysin ja voisinkin pukeutua tähän yhdistelmään tällä hetkellä vaikka joka päivä. Yhdistelmä ihastutti yhtä ystäväänikin viikonloppuna niin paljon, että lupasin tuoda hänelle oman Morangen kun suuntaan perjantaina töihin Helsinkiin.

Mutta hei, mä lähden nyt ostamaan yhtä herkullisinta jäätelöä ikinä, jotta saan tehtyä siitä teille vinkkaus postauksen. Olen jo kerran hakenut sellaisen jätskin tätä tarkoitusta varten, mutta se olikin ihan säröillä enkä voinut sitä kuvata. Joten todella HARMI, että joudun taas käydä ostamassa uuden yksilön.

Miten on, iskeekö Morange teihin?

Ihanaa keskiviikko iltaa kaikille, nauttikaahan tästä kesäisestä illasta! ♥
 




 
Kuvat: Diina

Sunnies, Aldo / Lips, MAC, Morange / Jacket, H&M 

Watch, Esprit (gifted) / Jumpsuit, Zara / Shoes, Prada
 

4 comments:

  1. Ehdottamasti sopii hyvin yhteen kaikki!En edes ole tajunnut kuinka hyvältä sininen ja oranssi näyttävät yhdessä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta, en tainnut tulla itsekään sitä ajatelleeksi ennen tätä asua! :)
      Kiitos Sofia! :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.