TBT: URBAN FALL

June 9, 2016

Blogin muuton myötä tajusin, että miten paljon postauksia onkaan tullut vuosien aikana tehtyä. Postauksia, joita olen sillä hetkellä rakastanut, mutta sitten ne ovat jääneet uusien postauksien jalkoihin. Niinpä päätin ottaa blogin sisältöön mukaan Throwback Thursday -postaukset, joiden kautta on helppo hypätä kurkkimaan niitä vanhempiakin postauksia. Urban Fall -postauksen asu sopii hyvin myös näihin viileämpiin kesäsäihin ja yhteisestä rakkaudestamme Reebokkeihin oli eilen viimeeksi juttua Erikan kanssa.♥

Lokakuun viimeisenä oli mitä ihanin ilma. Heräsin Helsingin sykkeeseen hymyssä suin. Ennen kotiin paluuta olin sopinut treffit ihanan Siinan kanssa - suuntasimme asukuvien ottamisen kautta Spaltin pressipäiville. Viestittelimme vielä aamulla Siinan kanssa ja kysyin olisiko hänellä lainata minulle jotain aurinkolaseja kuviin, koska omani eivät sopineet lainkaan asuuni. Rakastuin aivan totaalisesti noihin Monkin laseihin, jotka Siinalta sain kuvia varten lainaksi.
Olen myös vahvasti sitä mieltä, että ilman noita laseja olisi asustani puuttunut se viimeinen silaus. Tästä asusta nousi ehdoton suosikkini tähän syksyyn. Vaikka lasit eivät mukanani Saloon matkustaneet on kimono ollut päällä melkein joka päivä tuon perjantain jälkeen. Toivon hartaasti, etteivät nämä kimonot ihan pieneen hetkeen poistuisi muodista. Onneksi ainakin ensi kevään ja kesän mallistoissa niitä on näkynyt.

Kimonon kuvat silmissä suuntaan unille ja kehotan teitä muitakin hankkimaan sen 
oman rakkauskimonon. 
Tai oletko omasi jo löytänyt? :)










Kuvat: Siina
Aurinkolasit, Monki
Rannekoru, Lindex
Kimono, Zara
Tunika, Oysho
Tekonahkaleggarit, Cubus
Laukku, Mulberry
Kengät, Reebok 

4 comments:

  1. Noi lasitkin on niin hienot! :)

    ReplyDelete
  2. No niin on ja vähänkö harmittaa ettei Siina oo vieläkään myynyt niitä mulle!! :D

    ReplyDelete
  3. I-H-A-N-A ASU! ❤ | http://roosahiltunen.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Roosa! <3

      Kävin kurkkimassa sun blogissa ja siellä näyttää todella kauniille! :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.