No more dark circles under your eyes

January 26, 2015

Olen saanut useammankin postaustoiveen meikkeihin ja meikkaamiseen liittyen. Toteutus on ollut aika nollaa. Huulipunavinkkejä olen antanut asukuvien yhteydessä, mutta siihen se sitten aika lailla on jäänytkin. Ja vaikka en vieläkään sitä omaa marmorialustaani olekaan mistään löytänyt niin päätin silti kuvata nämä meikit teille nyt heti, etten vaan unohda koko meikkipostausta.

Eli kuvitelkaa upea vaalea marmorialusta meikkien alle niin ne näyttävät superisti paremmilta.
Ja sitten asiaan! :D
Mua ainakin #ahdistaa suuresti ne silmien alla majailevat kutsumattomat vieraat. Nukun sitten kolme tai kolmetoista tuntia niin siinä ne ovat ja pysyvät. Olenkin vajaa kuukausi sitten löytänyt lyömättömän yhdistelmän, jonka avulla nuutuneimmatkin kasvot loistavat, koska tummat silmänaluset ovat historiaa.

Tärkein osa tätä yhdistelmää on Max Factorin CC-kynä silmänalusille. Ostin tuon hetken mielijohteesta ennen joulua Stockalta ja hinta oli muistaakseni n.15€. Kynä haisee sellaiselta perus muovailuvahalta, mutta ei kannata antaa sen hämätä. Silmänaluset kannattaa kosteuttaa kunnolla ettei väri jää epätasaikseksi. Sitten CC-kynällä pari vetoa silmien alle ja sen jälkeen levitä väri sormella tai siveltimellä tasaiseksi. Tämän jälkeen laita kasvoilla meikkivoide ja sitten onkin viimeisen silauksen aika.

Oriflamen illuskin concealer, sävy nude pink, on tämän hetken yksi ehdoton suosikkituotteeni. Olen tämän kuultoa antavan tuotteen saanut blogin kautta ja se on täsmätuote silmänalusille. Yksinään se ei toimi silmänalusille, mutta kun sen laittaa Max Factorin CC-kynän + meikkivoiteen päälle ja levittää samalla myös poskiluulle on tuote näin käytettynä täydellinen kuultoa antava pohjustustuote. Päälle irtopuuteri ja täydellisen freesi meikkipohja on valmis.

Miltäs tällainen meikkivinkki kuulostaa? Entä ovatko tuotteet teille ennestään tuttuja?

Ihanaa uutta viikkoa kaikille ja KIITOS edellisen postauksen ihanista kommenteista. <3 Olen ollut ihan otettu ja hämillään siitä miten paljon niitä kommentteja on tullut! <3 Ja muuten, nyt kannattaa siirtyä seuraamaan blogiani Bloglovinin ja Facebookin kautta, jotta pysytte varmasti kärryillä kuun vaihtuessakin. Molempien linkit löytyy sivupalkista.

Ps. CC-kynä toimii muuten todella hyvin myös amorinkaarella ja saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä. 





12 comments:

  1. Kuulostaa kyllä toimivalta yhdistelmältä! Täytyykin kokeilla, tuijottelin nimittäin tuota CC-voidekynää jonkin aikaa sitten mutten uskaltautunut ostamaan :--D

    ReplyDelete
  2. Täytyy ehdottomasti testata tuota CC-kynäää :)<3 kiitos vinkistä!!<3

    ReplyDelete
  3. Mä ostin oman " marmori alustan" Kuismasta.Ostin siis kontaktimuovia monella eri kuosilla.Näin saan blogi kuvin taustoihin vaihtelevuutta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä haluaisin ihan oikean marmorialustan, mut enköhän vielä jostain onnistu bongaamaan. :)

      Delete
  4. Yllättävän hyvä tuo CC-kynä! :) Itsekin tykästyin, kun sain blogin kautta testiin syksyllä. Tykkään myös CC-Highlighterista. Sekin on ollut viime päivinä käytössä ihan joka päivä ja korvannut hetkellisesti YSL:n valokynän. Eihän se YSL:n supersuosikkia päihitä, mutta mun odotukset silti ylitti. Varsinkin kun ovat niin edullisia. Ajattelin vinkata näistä blogin puolellakin :)

    MS / Beauty Highlights

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okei, no täytyy jossain vaiheessa testata sitäkin, kiitos vinkistä! :))

      Delete
  5. Mulla kanssa käytössä silmien alle tuo Oriflamen Nude pink, se on aivan huikea tuote. Hehkutin sitä blogissa jo aikoinaan sen tultua testiin, ja varmana ostan uuden tuubin, kunhan tuo joskus loppuu. :) Mulla se riittää hyvänä päivänä silmien alle ihan yksistäänkin jopa. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, voi sua onnellista jos se vaan riittää! :D
      Terkuin PANDA! :D

      Delete
  6. Replies
    1. Liisa! :DD
      Lupaan, että niitä tulee jatkossakin! *pus*

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.