Postia Lontoosta

March 21, 2012

Aurinko <3 Tänään on ollut aivan ihana ilma. Toivottavasti niitä aurinkoisia päiviä riittäisi viikonloppuunkin niin pääsisi itsekin ulos niistä nauttimaan.
Tänään ekstrapiristystä päivään toi myös Lontoosta saapunut paketti.

Vaikka olen hehkuttanut tulossa olevaa värikästä kevät-kesäkautta, ei saa kuitenkaan unohtaa valkoista. Viime kesänä pitkästä aikaa todella paljon esillä ollut valkoinen, pitää pintansa myös tänä kesänä. Valkoista, pastellia, murrettuja- ja kirkkaita värejä on näkynyt catwalkeilla todella paljon. Kerrankin musta on saanut hetkeksi väistyä värien tieltä.
Ei mustassa mitään vikaa ole, onhan se kuitenkin oma turvavärini, mutta ihanaa kun kerrankin on niin houkuttelevia muitakin vaihtoehtoja tarjolla!

Mutta nyt siihen pakettiin, josta löytyi jotain valkoista. (valkoiseen silkkipaperiin käärittynä)
T by Alexander Wangin valkoinen t-paita on edestä ihanan yksinkertainen, mutta selkä on avonaisempi. Kangas on niin pehmeää, että en millään malttaisi odottaa sitä hetkeä kun paidan kanssa tarkenee.

Paketista löytyi myös toinen, vähän luonnonvalkoisempi vaate:
Twenty8Twelve by s.millerin osittain rypytetty minihame.
Tätä ajattelin testailla piankin, joten siksi ei siitä ole sen parempaa kuvaa vielä tässä kohtaa :)
Valkoinen tekee kaikesta paljon tyylikkäämmän näköistä. Eri asia on se, että onko se sitten kuitenkaan minun värini - tunnustan, olen sählä. Ja sottaamistakuu on aika satavarma jos päällä on jotain valkoista! Mutta aion ottaa haasteen vastaan ja käyttää valkoista siitä huolimatta! :D

2 comments:

  1. löysin just äsken tän sun blogin ja luin kaikki postaukset läpi. tykästyin tähän kyllä tosi paljon ja aijon ruveta lukemaan! (: jatka samaan malliin, mahtavaa että aloin kirjotteleen tätä:)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.