MARNI at H&M malliston rannekoru

March 10, 2012

En yleensä tykkää synkistä päivistä, mutta tänään olen ollut enemmän kuin onnellinen tuosta vesisateesta. Jokainen tippa lisää lupaa lumen vähenemistä ja kevään pikaisempaa tulemista! Odotan sitä hetkeä kun tarkenee ballerinoilla - kera sukkahousujen tietysti aluksi. Mutta jos vesisadetta riittää, saa sitä ennen nauttia kumisaappaista. On se hyvä, että joskus niitäkin saa käyttää.

Mutta nyt siihen rannekoruun...
Lehtien muotikuvista bongasin ykköshankinnaksi Marni at H&M mallistosta tuon alla näkyvän upean rannekorun! <3


Samasta rannekorusta oli myös versio, jossa nuo välipalat, jossa ei ole blingejä, olivat viininpunaiset. Myös se oli kaunis, mutta ehdoton suosikkini oli tuo kokonaan valkoinen. Ehdittiin ystäväni kanssa liikkeeseen vasta yhdeksitoista ja ensin jo luulin niiden olevan loppu, kunnes bongasin yhden jäljellä olevan pöydältä!! Voi sitä riemun määrää! :D


Nyt siis taas yksi syy lisää odottaa kevättä ja niitä ensimmäisiä lämpimiä päiviä, jolloin pitkähihaisia paitoja ei enää tarvita ja korun saa pujottaa paljaaseen ranteeseen! :)

                        

Kauniit kassit, ovat ihania. Vai voiko joku väittää, ettei ostoksesta tee vielä mieluisampaa kaunis paperikassi? Marnin malliston kassit olivat herkullisen värisiä ja lisäksi kovaa muovia & kestävän tuntuisia. Siksi oli pakko napata kuva niistäkin. Isompi käy kesällä hyvin vaikka rantakassista! :)


Yritän mahdollisimman usein sisällyttää postaukseeni kuvan päivän asusta. Tässä siis olisi ensimmäinen päivän asu ikinä blogissani.
Kuvassa:
Kaulakoru, Guess
Huivi, Vero Moda
Neulejakku, Gina Tricot
Mekko, Oysho
Sukkahousut, Wolford

4 comments:

  1. ihania nuo pakkaukset kyllä!itekin säästelen niitä ja "sisustelen" koru/accessories -hyllyäni niillä:Pja kivat vaatteet sulla(tietty):)maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaa ihanalta aarrehyllyltä! :) Sun täytyy joskus ottaa kuva siitä ja näyttää mulle!?
      Kiitos vaan kovasti. :)

      Delete
  2. Kiva kun linkkasit blogin fb:ssä! Ja tervetuloa blogimaailmaan, kyllä se oma "genre" siitä sitten vakiintuu! Olen itse kirjoittanut muutaman vuoden, viime aikoina lähinnä lastenvaatejuttuja tosin (yhdistät varmaan blogistani, kuka olen, vaikken sitä omalla nimellä kirjoitakaan). Kauniit paperikassit on ihan parasta, viime viikolla juuri tunsin leijuvani kymmenen senttiä maan pinnan yläpuolella kun pitelin kädessäni sitä Nina'sin kaunista vaaleaa paperikassia. Ballerinakelejä odotellessa, Nina'siin jäi ihanat repetton baltsut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Joo, kyllähän minä tunnistin, viimeistään sataprossasen varmuuden sain baby uggeista! ;) Voi ei, kuulostaa ihanalle! Ja todellakin, niitä kelejä odotellessa!! :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.