WINTER STYLE

January 21, 2018

Talvisin pukeutumiseni helposti jumittuu. Asukuvia on haastavampi ottaa ja lämpimänä pysyminen menee tyylin edelle. On helppo turvautua niihin samoihin vaatteisiin, joiden huomasit olevan tarpeeksi lämpimät eilenkin. 
Vaikka kaappini notkuu takeista, niin joka talvi käy se sama juttu: yhdestä niistä tulee the takki, jonka kanssa huomaan laahustavani päivästä toiseen. Tämän talven the takkini bongasin Hennesiltä vähän ennen joulua. Kun 80€ takin hinta on enää 30€, niin mua ei hirveän kauan tarvitse kassalle houkutella. 

Takki on kyllä ollut yksi parhaista hankinnoistani aikoihin. Se toimii bussissa matkustaessani peittona ja on ihanan lämmin. Tällä viikolla mennessäni salille yksi nainen hihkaisi, että miten ihanan lämpimältä takkini näyttää. Ostin takin koossa L, jotta se on oikein superiso ja sen alle mahtuu paksuimmatkin neuleet ja hupparit. 

Mä oon muuten se tyyppi, joka ei laita takkia kiinni vaikka olisi muutama aste pakkasta. Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita näin toimivia?
Mun mielestä kaikki takit vaan näyttää niin paljon paremmilta kun ne on auki. Ja tää takki nyt on niin iso, että siihen pystyy kääriytymään vaikka ei kiinni laittaisikaan. 

Taidankin tästä lähteä käymään tuolla ulkona, kun siellä näyttää niin kauniille. Ja lupaan, että kun pakkasta on lähemmäs kymmenen astetta, niin nyt laitan sen takinkin kiinni! :D

Ihanaa sunnuntaita kaikille! ❤︎

XX Reetta 






Kuvat: Iris / Iris Anna Sofia

Lips, GIGI x MAYBELLINE (gifted)

Hoodie, ERDEM x H&M

Coat, H&M

Jeans, GINA TRICOT

Shoes, H&M

Pakko laittaa tähän postauksen loppuun vielä kuva, jota on tullut naurettua vedet silmissä. 
Saanko esitellä: meikä ja Hitchcockin Linnut. 


8 comments:

  1. Upeita kuvia, tuo takki on varmasti ihanan lämmin <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla että tykkäsit kuvista, kiitos kovasti! :) <3

      Delete
  2. Sun voi kyllä aina luottaa löytävän ne ihanimmat takit! 😍

    ReplyDelete
  3. Tykkään tästä sun lookista jotenki erityisen paljon, näytät upeelta<3 ja hah omg en kestä tota vikaa kuvaa, paras!! :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin ihana kuulla, kiitos tuhannesti Inka! <3
      Ja joo, toi vika kuva on kyllä niin best! :DD

      Delete
  4. Toi takki on niin ihana ja niin lämpimän näköinen! ♥ Ja nää kuvat on tosi kivoja ja just ihan super toi lintu tossa vikassa kuvassa haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on kyllä just niin ihanan lämmin miltä näyttääkin! <3
      Kiitos kovasti ihana! :) <3

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.